Jesi li gledala onaj recept u Dobro jutro Hrvatska (utorak 30.04) sa onim kuharom Almo se zove čini mi se. Radio je taj tofu na indonezijski način. Po tome koliko je stvari po njemu stavi te kao namakao, pržio i preljevao mislim da se tvoj susjed s pravom buni ako to samo gurneš u bažul (ovaj grah).
02.05.2013. (13:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
metalurzi
Neki dan sam prvi put probala tofu. Zapržila sam ga s povrćem, ali se sve pretvorilo u kašicu. Probat ću ga još pohati, ili zapeći u lisnatom.
02.05.2013. (13:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Jesi li gledala onaj recept u Dobro jutro Hrvatska (utorak 30.04) sa onim kuharom Almo se zove čini mi se. Radio je taj tofu na indonezijski način. Po tome koliko je stvari po njemu stavi te kao namakao, pržio i preljevao mislim da se tvoj susjed s pravom buni ako to samo gurneš u bažul (ovaj grah).
02.05.2013. (13:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
metalurzi
Usput, kada stisnem gore lajk, lijevo od naslova ispiše "error". Možeš li to provjeriti u postavkama? :)
02.05.2013. (15:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fotokultivator
Kakav je to grah bez kobasice? Ili bez rebrica... To je kao palačinka bez Nutelle (i ičega drugoga)...
03.05.2013. (18:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...