Ja ti se time nisam opterećival. Počel sam sa kulinarskim, ali na svoj način. Imam filing da se cijeni originalnost. Drugo,....dugo nisam delal pa sam visil i sral na blogu po 12 h dnevno, tak da i to.... Pozdrav
02.05.2013. (17:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kako kaže @alexxl. Pišem postove preko pet godina, nadrobio ih preko pet stotina pa se još uvijek desi da bude tek po koji komnetar. A prve godine je bila opća suša. I kako kaže @alexxl ne opterećuj se time, piši radi svog užitka. Ako ćeš biti uporan uspjeh će kad tad doći.
02.05.2013. (18:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Ja ti se time nisam opterećival.
Počel sam sa kulinarskim, ali na svoj način.
Imam filing da se cijeni originalnost.
Drugo,....dugo nisam delal pa sam visil i sral na blogu po 12 h dnevno, tak da i to....
Pozdrav
02.05.2013. (17:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
I Copy Paste ti nebu upalil.
Svima isto, a da nisi ni pročital.
Ljudi to ne vole.
02.05.2013. (17:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
semper_contra
Kako kaže @alexxl. Pišem postove preko pet godina, nadrobio ih preko pet stotina pa se još uvijek desi da bude tek po koji komnetar. A prve godine je bila opća suša. I kako kaže @alexxl ne opterećuj se time, piši radi svog užitka. Ako ćeš biti uporan uspjeh će kad tad doći.
02.05.2013. (18:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
hvala na svraćanju i komentaru. ne osjećam se tako "wou"...
02.05.2013. (21:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...