Komentari

emeraldeye.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • brigita3

    Citala sam knjigu i mogu reci da je bas slojevita kao sto si napisala. Ponekad nisam znala da li da placem ili da se smijem pa sam to cinila istovremeno. U dvije rijeci knjiga je siva kao pepeo.

    avatar

    03.05.2013. (19:35)    -   -   -   -  

  • Neverin

    gledao sam film kad sam bio mali, uvijek se sjetim pijanog oca kako se vraća doma i stane u kantu s pišalinom. Nego, ovih dana je u Rijeci vRisak, sajam knjige u Rijeci. VBZ ko fol nudi knjige po promotivnim cijenama. Smatram da je u Hr knjiga općenito preskupa u komparaciji sa Italijom. Tamo sa 100 eura uspijem učiniti čuda dok ovdje...

    avatar

    04.05.2013. (10:17)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    brigita3: istina, stvarno ima neku sivu vibru, ali i tracak nade na kraju :) citala sam i nastavak, dobar je ali ne kao prvi dio.

    neverin: Pa je, skupo je. Sicam se kad sam isla na velesajam pred par godina s frendicom i mislimo mi, sad cemo si knjiga kupit, snjizenje i to..a cijeneeee. dobro pa su mi neke od najdrazih knjiga izasle s novinama za sicu pa si imam svoga Stranca i Pokojnog Mattiu Pascala za procitat kad pozelim :)

    U hrvatskoj je steta sto nema Charity Shopova ko vani, ljudi ostave rabljene knjige, drugi ih kupe za sicu tipa 50 centi do 3 eura, i dio tih para ide u dobrotvorne svrhe: napasali um, obukli malog u africi i spasili stablo...kus bolje

    avatar

    08.05.2013. (19:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...