Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


 • Euro

  nesto ga muci...izgleda..

  avatar

  30.04.2013. (07:38)    -   -   -   -  

 • Odsutnost matične ploče

  To je obiteljski život, jedan nije dobro, niti drugi ne spava.

  avatar

  30.04.2013. (08:54)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  obzirom na njegovo čudno ponašanje savjetujem ti da pod hitno odeš s njim kod veterinara.
  ima krpelja koji ugrizu, puste otrov i odmah otpadnu a efekti (pirplasmoza) dođu tjedan dva kasnije.
  moja čupava je imala sličan događaj prije dvije godine na Otoku. piroplasmozu je dobila dva tjedna kasnije. išli smo veterinaru već kad je urinirala krv. jedva se je izvukla.
  također savjetujem ti da pod hitno Jinu nabaviš Excalibur ogrlicu koja je trenutno najbolje sredstvo protiv krpelja. i naravno ampule. nikakve pelene tu ne pomažu.

  avatar

  30.04.2013. (09:01)    -   -   -   -  

 • U zvijezdama piše

  slažem se sa komentarom iznad, pusa

  avatar

  30.04.2013. (09:07)    -   -   -   -  

 • Ani ram

  a možda je zaljubljen...

  avatar

  30.04.2013. (09:45)    -   -   -   -  

 • Teobaldin teatar

  Jednom dođem doma, a pas se ispovraćal po kući na osamnaest mjesta (sve brojim)!. Užasno sam gadljiva, ali muža mi nije bilo doma, pa sam morala sama uzeti domestos i krpu u ruke... Bljak!
  A drugi put subota na večer, a psu natekel zub! Zovem vet, veli neka mu držim led na tom mjestu... i ja onda cijelu noć nisam spavala.
  Ma uvijek imaš veselja... kao i sa djecom.
  A kad se zaljubi, moraš paziti da ti ne zbriše od doma... :))

  avatar

  30.04.2013. (10:14)    -   -   -   -  

 • Teobaldin teatar

  PS: Opet ti kažem, ne kupuj te ogrlice protiv krpelja, brzo ishlape, uopće nisu efikasne, a smrde ko vrag... Radije uzmi sredstvo u ampulici... zaboravih kako se zove... miran si mjesecima. :))))

  avatar

  30.04.2013. (10:16)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  @tea, očigledno nemaš iskustva. Excalibur drži 6 mjeseci. provjereno u praksi. smrad gotovo da i ne osjetiš. i k tome je bijele boje tako da se na Jinu gotovo ni ne vidi.
  sve ampule, uključujući tu i razvikani Advantix drže jedva mjesec dana i nisu nikakvo jamstvo jer su se krpelji međuvremenu genetski modificirali i postali imuni.

  avatar

  30.04.2013. (12:26)    -   -   -   -  

 • blogdogg

  Jin predosjeća značajne promjene na ljubavnom planu. lud je ko šiba!

  avatar

  30.04.2013. (12:35)    -   -   -   -  

 • Neverin

  kako si to slikao još taj dio Škurinja i izgleda ok

  avatar

  30.04.2013. (13:16)    -   -   -   -  

 • ... dražeN ;)

  Istina, zabluda je da možemo kontrolirati život, ali još je veća zabluda da će se gro bitnih stvari riješiti sam od sebe, iako se i to desi, makar i konačnim rješenjem, koje ukida sve ovozemaljske probleme, pa i one krucijalne tipa koju pivu odabrati, koji portal posjetiti, gdje komentar ostaviti, ..., hoću reći, je, dobro je, dok to kako je ne proglasimo lošim ;)

  avatar

  30.04.2013. (15:59)    -   -   -   -  

 • Teobaldin teatar

  Gledaj @bocacciozg, prvo, ogrlica se ne zove Excalibur, već Scalibor. Drugo, naravno da govorim iz iskustva, inače ne bih davala savjet... Koristila sam ogrlice i nakon vrlo kratkoga vremena njihovo djelovanje je prestalo., otkada sam prešla na ampulice nemam nikakve brige - to jednom utrljam i djeluje čak i duže nego je navedeno (inače, vrlo često idem sa psom u šumu gdje baš ima puno krpelja). Istina, jačina i rok djelovanja i jednoga i drugoga vjerojatno ovisi o djelatnoj tvari. Ali, ogrlica, osim što je jeftinija, ima puno mana. Prvo, ružna je (plastik-fantastik), a znamo da je NF veliki esteta. Drugo, smeta ako pas nosi još koju drugu ogrlicu, a obično nosi... Zatim, ako ti je njušni aparat u redu, osjećaš da ogrlica itekako smrdi (ja svoga psa nisam uopće mogla imati blizu, a kamoli poljubiti)...

  avatar

  30.04.2013. (16:14)    -   -   -   -  

 • (wo)man's world

  Mislim da je zabluda misliti da je pametno kontrolirati i planirati život.!

  :D

  avatar

  30.04.2013. (18:37)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  http://www.ebay.com/itm/F-F-EXCALIBUR-BIG-DOG-LEATHER-Collar-2-Row-Spike-1 -5-W-Fits-21-25-/190820826404

  ne znam od koga i gdje kupila ogrlicu kao i što si kupila ali stvar djeluje. od kako moj pas nosi ogrlicu uopće nema problemi s krpeljima (ono s piroplasmozom se dogodilo prije dvije godine). a iskustva nisu samo moja već svih poznanika i poznanica koji je koriste na svom ljubimcu.
  što se tiče ljepote, ništa što staviš svom ljubimcu nije ni ljepo ni prirodno ali ... što je tu je jer si na to obavezna, pogotovo u gradu.
  ogrlicu možeš nabaviti u raznim bojama tako da je ipak možeš prilagoditi boji psa. moja ljubimica je svjetla i ne buni se. dapače, stavljanje ogrlice postalo je dio rituala kad idemo van.
  i da, ogrlica ne smrdi jer da smrdi moja ljubimica joj prva ne bi prišla ni pod razno. haskiji su u tom pogledu posebni psi bez obzira što se obožavaju uvaljati u, kako se to veli, govno ili strvinu.

  a što se tiče cijene, ukoliko ti je teško žrtvovati 150 kuna za zdravlje tvog ljubimca ... bolje da ne komentiram.

  avatar

  30.04.2013. (18:58)    -   -   -   -  

 • sewen

  Čudno je to s obvezama....

  avatar

  30.04.2013. (19:40)    -   -   -   -  

 • Teobaldin teatar

  A kaj se ti pjeniš @bocacciozg?!
  Ti misliš da si ti uvijek najpametniji - e pa nisi! Je li ti uopće čitaš što ja pišem ili samo voziš svoj film? Imaš dječje argumente... lijepo sam ti navela mane ogrlice... i nigdje nisam rekla da mi je cijena problem. Ok, ti imaš svoja iskustva... ali imam i ja svoja - meni ogrlica nije ok!. Ma molim te, pas se veseli ogrlici! Pas bi se veselio i da mu natakneš lonac na glavu, samo ako zna da poslije toga ide van...

  avatar

  30.04.2013. (20:04)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  stara moja, a kaj se ti pjeniš?

  avatar

  30.04.2013. (20:40)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...