Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Voyager-nova generacija

    Pozdrav prijatelju,

    vrlo simpatičan post malo relaksirajući ali kroz zabavan i ironičan način ukazuješ na pošasti modernog doba. Svako vrijeme nosi neko zlo i tako će biti do kraja svijeta, na svakom je pojedincu da izabere Dobro i Ljubav, komunizam je propao, sad je u trendu neoliberalni kapitalizam, a sve se to provodi kroz paradigmu globalizma, svi smo jednaki ali nemamo svi jednaka prava iznositi svoja mišljenja,a sve su religije ravnopravne ali jedina koja vrijedi je ona koja vjeruje u moć novca koji pokreće sve na svijetu. Umjesto svetaca imamo uzore tj idole u Holiwodu Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse itd. Uz njih imamo i žive svece koji su uzor svim mladim, koji promoviraju sex drogu i rock n roll . Sve ostalo je dosadno, tko će razmišljati svojom glavom kad imamo druge da misle za nas....

    avatar

    26.04.2013. (18:38)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Voyager-nova generacija

    Lijep pozdrav i tebi!

    Ukratko, koncizno si sažeo moj post, a ja ću samo još naglasiti da je taj neoliberalni (krupni) kapitalizam opasan upravo zbog toga što njegovi financijeri stvaraju globalne uvjete na cijelom planetu, za uspostavu svoje totalne kontrole nad crpljenjem resursa, svjetskom proizvodnjom i svjetskom trgovinom, te nad narodima i državama, poduprijet ideologijom liberalizma koja je u povijesti izrodila i komunizam i fašizam, znači, ništa dobro ne može iz tog neoliberalnog kapitalizma proizaći.
    On novcem kupuje ljude na položajima (političare i državne dužnosnike i državnike, što se očito vidi na slučaju u RH ali i diljem EU i SAD), čini ih lutkama na koncima (marionetama), i koristi se najnovijom tehnologijom pranja mozgova, takoreći hipnozom na vrlo sofisticiranoj razini,stvaranje zombija takoreći,
    i taj sustav je toliko lukav da ne stvara koncentracijske logore nego ima nevidljive lance, što je još gore, jer zašto stvarati žrtve, junake i heroje kada se u tišini može držati u pokornosti, i likvidirati po miloj volji, samo što svjetsko stanovništvo za sada još raste, tako da se masovne likvidacije na prvi pogled ne primjećuju kao za vrijeme Staljina i Hitlera, ali taj je sustav nakon Drugog svjetskog rata ubio do danas najmanje 10 puta više ljudi nego što je Drugi svjetski rat odnio života.
    Ljudska prava, sloboda, neazvisnost, ... samo fikcija u takvom sustavu, kakva zdrava tržišna konkurencija i slobodno tržište, to ne postoji, već samo monopol, pa i socijalizam ali u korist ratnih profitera, prelijevanje kapitala s dna prema vrhu... tek sada se u ekonomskoj i financijskoj krizi vidi koliko su narodi bogati, i koliko gube u ovoj otimačini i pljačci par excellence.
    Takav sustav kakav je uspostavljen na liberalnom Zapadu nakon Drugog svjetskog rata, i u bivšoj istočnoj Europi, i srednjoj i jugoistočnoj Europi nakon pada Berlnskog zida, te u dijelovima Azije i u južnoj i srednjoj Americi, u povijesti još nije postojao, upravo zato što se stvaraju globalni uvjeti za jačanje uske financijske elite i njezine paralelne vlasti. Dakle, ovo zlo koje je nastalo nije samo zlo ovog vremena, jer ono ima pretenziju biti zlom cijelo vrijeme, nepovratno zlo, jer su si korumpirani i pokvareni stvorili takve uvjete da zlo bude trajna konstanta, i da se ono naravno naziva "dobrim", jer se sve pervertira, od jezika na dalje, i sve se krivotvori, tako i povijest, čak i ono što je jučer bilo nije više onako kako je bilo nego se odmah tumači drukčije, uvjeravanje je nevjerojatno jako, stvaranje šok-situacija je konstantno, takav sustav ti nikada ne da mira, kao da te zatvori u prostoriju u kojoj nema prozora nego stalno svijetli žarulja, i danju i noću. Za sada je tako, a svaki dan može donijeti nešto novo, pa i pozitivno promjene. Na ljudima je da si poslože sami svoju sudbinu, izbora imaju uvijek, čak i u najgora vremena, a možda najviše tada.

    avatar

    03.05.2013. (08:21)    -   -   -   -  

  • Emmet

    Boli me samospoznaja da si napisao istinu ... Istina nije na cijeni ....

    avatar

    06.05.2013. (13:20)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Emmet

    Znamno da istina nije na cijeni u svijetu laži, ali je najbolji anti-biotik protiv laži :-)

    avatar

    17.05.2013. (16:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...