Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Wall na Mjesecu

    šteta što ta 'kutija' nije prikazana otvorenom, upravo je nosato čudovište FT otvorilo Pandorinu kutiju i zauvijek unakazlio Hrvatsku. Potpuno je ispravno da po cijeloj RH budu posijane ovakve rugobe kao trajna opomena i podsjetnik na ružna-glupa-ogavna vremena

    avatar

    25.04.2013. (13:04)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    tko o čemu, Wall o sebi samom. neprocjenjivo!

    avatar

    25.04.2013. (18:25)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    šteta što u kutiji ne može biti pohranjen komad mozga (za one kojima nedostaje ... barem toliko da se od kutije mogu najkraćim putem vratiti svojoj kući (zalutali bespućima vlastitih alegorija)

    avatar

    26.04.2013. (01:31)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Wall na Mjesecu: Ostanimo racionalni. Nema potrebe da Tuđmana vrijeđamo na temelju fizičkog izgleda. Neš ti nas. Tuđman je mogao biti lijep ko Brando i muževan ko Gregory Peck, ali to ne bi promijenilo činjenicu da je bio nedorastao većini poslova kojih se u karijeri prihvatio.
    @bocacciozg: Ista napomena, sudimo ljude po djelima, ne po izgledu.
    @Goto - šumski čovjek: Vratimo alegoriju kući - kamo sreće da je i spomenikom ovjekovječeni u kutiji našao tako potrebnu pamet.

    avatar

    26.04.2013. (04:58)    -   -   -   -  

  • Wall na Mjesecu

    Tesla je imao sličnu nosinu,Einstein je imao alkos-baburu od nosa...pa nisu ružni. nije poanta u fizičkoj ružnoći, nego je Franjina očita unutarnja ružnoća (i u mom komentaru) presudna...nije on ružan zbog nosa, krivih usta, već ograničenosti, zloće, gluposti i svoje fiksacije svojom "veličinom" i svojom 'povijesnom ulogom u popunjavanju RH kifle-oživljavanju ustaške 'Banovine Hrvatske'. tako da si promašio malkice ovim tvojim 'politički korektnim' odgovaranjem, no suština-bez obzira na naše komentare-stoji: FT je najveće zlo od 1990. za Hrvatsku, a njegovi grozomorni spomenici odista odražavaju taj ružni um i još gore-njegova nedjela.

    avatar

    26.04.2013. (13:14)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Wall na Mjesecu: Ne mislim da sam bio politički korektan, samo ne dozvoljavam da mi negativne emocije zamagle rasuđivanje. I ja sam simpatizer romantične teorije da glupost, ispraznost i zloća nađu put do površine i s vremenom obilježe i najljepše lice, kao i da se mudrost i plemenitost jednako odraze na ružnim licima, ali to je vjerojatno netočno, svakako nedokazivo i za ovu priču općenito irelevantno. Zadržimo se na djelima dotičnog gospodina, koji je hipertrofiranim egom pokušao nadomjestiti odsustvo pameti i morala.

    avatar

    26.04.2013. (15:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...