Komentari

e-opuzen.blog.hr

Dodaj komentar (49)

Marketing


  • koment

    Tvrtke u vlasništvu grada Opuzena dužne su ukupno 3.2 mil. kuna, detaljno na www.eopuzen.com

    avatar

    24.04.2013. (01:18)    -   -   -   -  

  • kiko

    Njušim da ova koalicija na listi ima djedicu VUKA koji je stariji od MF kandidata sa druge liste.
    Isto tako njušim da si narančasto obojen, što meni ne smeta kad su tekstovi objektivni. Očito komentiranje o djedici MF u odnosu na legendu HSS VUKA nije jednako tretirano, što me kao birača dovodi u dilemu za koga se opredjeliti.
    Čitam na mandarini članak čije se izborne procjene nešto razlikuju od procjena sa ovog bloga.
    Što su tu želje, a što realnost ostaje da vidimo.
    Pratim vas, a odluku kome ću dati glas ovisit će o vašoj iskrenosti i objektivnosti.
    Volio bi kad bi radi objektivnosti u jednom svom narednom postu komentirao djedicu iz HSS-a kao što si komentirao djedicu iz A-HSS-a.

    avatar

    24.04.2013. (08:22)    -   -   -   -  

  • kala

    U nadi da neće biti samo celofan u koji je zamotan stari paket, čestitam svoj mladosti sa ove liste na odluci da se angažiraju za svoje misto.

    avatar

    24.04.2013. (09:30)    -   -   -   -  

  • branko jaki

    Moj prijatelj Vuk! Ne dirajte ga!!!

    avatar

    24.04.2013. (11:30)    -   -   -   -  

  • Marko

    Kažu jutros u mistu kako je stari politićar ZĆ popustja konce pa je prodornoj ženskoj pripustija ogranizaciu kampanje. Ma mi se svi ćudili oklen njemu ideje a ono ona vuće konce. Oćito se vrimena minjaju nije ni on siguran use pa se uzda u žensku. Jadno misto di ženske kolo vode one su za madraca ne za mudraca

    avatar

    24.04.2013. (12:30)    -   -   -   -  

  • kokos

    Bravo ŽELJKO!!!!!!!Samo naprid....pametan,VISOKO OBRAZOVAN!!!!!

    avatar

    24.04.2013. (12:39)    -   -   -   -  

  • OPUZENKA

    Neka žena!!!!!!!

    avatar

    24.04.2013. (12:40)    -   -   -   -  

  • milica

    evo ovako.Kako još nisam odlučila za koga glasovat, a svakako bi htjela pa tražim od svih relevantnih kandidata (nadam se da svi čitaju ovaj blog) da se bez skrivanja iz raznih imena da kažu hole li i kada će , ako hoće bar pokušat riješiti RUGLA MISTA:
    1.Zgrada na rivi (iz kavane)koja je izgorila prije dvi godine i velika je mehaničko, biološko-kemijska opasnost za sve građane a posebno dicu sa "Jubavnoga puta"(zamislite u centru mista a vlast nema pojima da postoji)
    2.VRTLETINA (opet centar, a ne Strimen)
    3.OMANOVA ZIDINA u ulici S. Radića- isprid kuće Kreše Vlahovića (samo se čeka kad će punit malo vitra i srušit "Krivi toranj u Opuzenu)i nedaj Bože da ubije koje dite .(aktualna vlast se nemore pravdat da ne znaju za to jer su već upozoravani niti se mogu pravdat da je to privatno vlasništvo.
    4.ZGRADA U SELU a posebno njena okolica
    5.KINO i PARK uz njega di je i ono malo parka oduzeto na korist proširenja parkirališta.
    6. BARAKE sa strane magistrale.Žaba se popiša i sve kuće od Barbira do Nike Kapovića ???????? plivaju u svojim fekalijama ko Venecija.
    7."AUTOBUSNA STANICA"-isključivo Baranova traktorsko pomorski servis
    8."PODUZETNIČKA ZONA"-Bože moj kako to gordo zvući.

    Neću reči da nema i lipih slika koji vidim svakodnevno šetajući Bajerom do Sela i nazad rivom , pjacom,Zagrebačkom ulicom i nazad S. Radića. Za pofalu je prilična čistoća Mista , naročito oko kontejnera(odličan posa sa onim zidovima oko kontejnera) ali ova VELIKA RUGLA nemogu oprat sve ono šta je lipo u Mistu.

    avatar

    24.04.2013. (13:03)    -   -   -   -  

  • dundo Maroje

    Lista je odlična jer ima tu svakoga;od žena,mladih i obrazovanih,do starijih iskusnih političara..Svakako smo željni promjena i dosta nam je "pićulizma"i njegove korupcije i politike"zatvorenih (umjesto otvorenih) vrata".Tako da svakako podržavam ove kandidate.

    avatar

    24.04.2013. (13:13)    -   -   -   -  

  • Janko

    Kao što primjećujete, u zadnje vrijeme ne komentiram članke već pokušavam sve reći u članku.

    Što se tiče komentara od "kike", u tekstu sam napisao da očekujem od Vas da prokomentirate svakog od kandidata ne želeći filozofirati na temu spomenutih, barem ne još već kad se kompletiraju sve liste. Moj stav je nepromijenjen, starci vanka sa svih lista... Što se tiče barba Branke Grge Vuka, on za razliku od Marinka ne želi biti Broj Jedan i biti Gradonačelnik Mista pa je na listi vjerojatno zato što se HSS dobrano rasuo, što sam već milijun puta rekao, ALI to ne znači da njegovu pojavu na listi podržavam.

    avatar

    24.04.2013. (13:26)    -   -   -   -  

  • zlatna ribica

    Jučer je Marinko izjavija da će se iselit iz Opuzena ako Ćulić i Bulinuša pobijede. Zato ljudi ako Boga znate...

    avatar

    24.04.2013. (13:42)    -   -   -   -  

  • orca

    M.F. je stariji gospodin, a ja poštujem starije i zbog toga ću dat svoj skromni doprinos da mu se želja ispuni.

    avatar

    24.04.2013. (13:49)    -   -   -   -  

  • dundo Maroje

    M.F.je svoje odradio što je imao.Istekao mu je politički vijek trajanja.Jasno i glasno je da GA NE ŽELIMO!!!
    bye,bye!

    avatar

    24.04.2013. (14:33)    -   -   -   -  

  • Issa

    Koment je 24. travnja napisao da su trvrtke u vlasništvu Grada Opuzena dužne 3,2 milijuna kuna. Svakako je ovdje, radi preciznosti, potrebno navesti da se ne radi o dugovanju nego o ukupnim gubitcima 31.12.2011.g. u svoti od 3, 2milijuna kuna. U navedenim gubitcima najveći udio ima Veletržnica Opuzen. Gubitci ovog Društva su proizašli iz knjiženih prevelikih troškova u odnosu na prihode. Iz dostupnih podataka na stranici www.eopuzen.com u ovom Društvu , za ocijeniti je, ima i nekakve imovine u obliku osnovnih sredstava ali i potraživanja za date pozajmice itd. Uglavnom, dosta zanimljivo s obzirom da se radi o općem dobru.

    Sveukupne obveze (dugovanja) iz predoćenih podataka na dan 31.12.2011. godine iznose 11,655.333,00 kuna, i to su obveze društava u vlasništvu Grada, čemu bi trebalo nadodati i obveze samog Grada a za što podatci nisu navedeni.
    U strukturi obveza dugoročne obveze iznose 8,087.295 kn a kratkoročne obveze 3,568.038 kn. Udio dugoročnih obveza iznosi 69%:
    U obvezama najveći udio ima Poduzetnička zona, 6,4 milijuna kuna a zatim slijedi Vodovod Opuzen 3,9 milijuna kuna.

    Uglavnom na osnovi već objavljenih podataka može se pouzdano utvrditi da samo Čistoća Opuzen posluje u okvirima pažljivog poduzetništva. I to treba pohvaliti ali isto tako pažnju posvetiti rješavanju problema u ostalim Društvima (Posl.zona i Veletržnica).

    Podatke treba ažurirati sa 2012. godinom ali i ovo je reprezentativno.

    Upravo zato, stranke uz objavljivanje kandidata za izbore, trebale bi iznijeti i svoje programe rada, iz kojih će se vidjeti što namjeravaju raditi, pa i što s ovim obvezama, kako vladajući tako i svi ostali.

    Za očekivati je od mladih da se vidi koji su programi i kako se nositi s problemima.

    avatar

    24.04.2013. (16:08)    -   -   -   -  

  • kiko

    Janko, to znaći da HNS spašava HSS. Silne li velikodušnosti, opuzenskog Omana Jambu dizati iz mrtvih!
    Teško narodu koji na izborima - nema izbora !!!

    avatar

    24.04.2013. (16:47)    -   -   -   -  

  • rato kiko s

    Šta ti je kumrovečka škola,kume moj!?!Čulić sa sakriva iza dundića jer zna koliko je omiljen i računa da ako bude presuđivao eventualni 7.mandat hsp as da će se vule i boja lakše dogovoriti sa svojim kolegom iz s.mosta. Zanimljiva mi je dundićeva uloga u ovome;nije se kandidirao za gradonačelnika ni predsjednik vijeća,morao bi biti svjestan da će ga iskoristiti za dobivanje nešto glasova koje inače ne bi a kako ne želi biti u prilici odlučivati šta sa tim dobiva... ili još bolje zašto sa ekipom iz s.mosta nije na istoj listi nego sa ovim prolivrčinama?Nije ni mladost uvijek uvjet za čist obraz,reći bi.

    avatar

    24.04.2013. (16:54)    -   -   -   -  

  • orca

    Ćulić se sakriva iza Dundića?Ne znam jeste li primjetili da je Zdravko Ćulić kandidat za gradonačelnika. Ako se neka osoba ne sakriva to je kandidat za gradonačelnika. A ko je prolivrčina i raspikuća jasno ti piše u članku i nagomilanim dugovima koje je stvorija pićulo a koje će morati platiti građani Opuzena.

    avatar

    24.04.2013. (17:23)    -   -   -   -  

  • Dvorska luda

    Volija bi da je Marinko izjavija otprilike ovo: "Iselit ću se iz Opuzena i Doline Neretve (zauvijek) ako ja ne pobijedim. Ovako kako je izjavija, nažalost mala je šansa da ga nećemo više gledati kako SAM pije kavu.

    avatar

    24.04.2013. (19:28)    -   -   -   -  

  • Malena

    A ko je zamjenik kad su svi igraci na listi ili je to iznenađenje

    avatar

    24.04.2013. (20:04)    -   -   -   -  

  • Rade

    a di je i kad nesta Toni Mataga iz ekipe HNS

    avatar

    24.04.2013. (21:57)    -   -   -   -  

  • koment

    kliko ja znam Toni Mataga je u Zagrebu na faxu. Zamjenik...pa makar nam je HNS sve otkrio...ne znan kome više nije jasno. Čulić kandidat za gradonačelnika, A.Šimović za dogradonačelnicu....lista je gore? jel se meni čini ili su samo neki komentatori kompjuterski tandemi!?

    avatar

    25.04.2013. (00:34)    -   -   -   -  

  • rato kiko s

    Orca,stvarno ekipa iz hns-a nisu prolivrčine- prije malo vremena su iz jedne stranke desnog centra prešli u jednu anacionalno liberalnu,lijevijoj od sdp-a samo zato što njihov čelnik vidi u tome svoj privatni poslovni interes ,zajedno sa svojim koalicijskim partnerima su protiv projekta zemlja braniteljima i natječaja za prodaju iste(16 dugih godina), iako oba zastupnika u dosadašnjem sazivu vijeća zemlju legalno imaju ,da bi pred izbore"okrenuli ploču" ,posuli se pepelom i skidali odgovornost sa sebe kao da nisu autori bezbrojnih tužbi i pritužbi(16 kratkih dana).
    Za spominjanu rasipnost postoje institucije koje redovito i izvaredno(navalile poštenjačine prijavljivati) češljaju po poslovanju grada pa do sad nije pronađeno ništa što bi bilo mimo okvira zakona .
    Naravno da se Čulić skriva iza Dundića koji je prvi na listi-šta je to on predsjednik države ili stranke pa samo podržava listu a ne želi obnašati neku funkciju?U krajnjem slučaju,takvo Dundićevo ponašanje nije odgovorno prema onima koji bi mu eventualno dali glas jer očito služi samo kao pokriće...

    avatar

    25.04.2013. (10:57)    -   -   -   -  

  • orca

    "rato kiko s" to što HNS ne vriđa ljude zbog rase, nacije i vjere nije anacionalnost, nego osnovna ljudska vrijednost. U ostalom takav način ophođenja ti je sadržan u samim temeljima kršćanstva. Što se tiče prodaje zemlje i Neven Mataga i Zdravko Ćulić su podržavali i glasali za prodaju zemlje. Sasvim je očigledno da HDZ nikad nije ima namjeru prodati zemlju, nego cilo vrime prodaje priće kako bi ljude ucjenjiva. Imali su 16 godina i nisu je privatizirali. Za 16 godina se može ćovika poslati na misec. Stav HNS podružnice opuzen je "Zemlja - dosadašnjim zakupcima". Što se tiče poslovanja Grada i gradskih firmi nitko osim tebe nije smominja nezakonitosti. Nepobitna je činjenica da su u Poduzetničku zonu i Veletržnicu ulupani desetci milijuna kuna poreznih obveznika a završile su u stečaju i dugovima. Ti slobodno možeš biti zadovoljan s takvim rezultatima Pićulove uprave ali ja nisan.

    avatar

    25.04.2013. (12:20)    -   -   -   -  

  • Ivanka

    Slažen se s orkon. nema se šta nadodat. nedavno mi je i marinko bija u kući pa prića priće o čuliću, andrei, ankici, doris itd. stvarno čovik nije zdrave glave, dok u isto vrime slaže listu hdza u slivnu nama puni glavu protiv svih (osim sebe) u opuzenu. nakon izbora marinko će
    e bit prvi prebjeg u Pićulovac kako bi ovi dobija vlast u vijeću. oklen van više snage virovat sranjima čovika koji već 20 godina radi protiv svog mista? Nalipo van se javi na cesti al kad se okrene drvljen i kamenjima. di je sad malu ankicu naša i njoj krenija pribrojavat krvna zrnca?

    avatar

    25.04.2013. (12:37)    -   -   -   -  

  • mirko

    Ovo van je Sveto Evanđelje "Čovik tj.MF: cilo vrime , ama baš cilo vrime radi i govori samo PROTIV a ama baš ni u jednoj sekundi , ZA:! Čovik je TOTALNA DESTRUKCIJA. i stvarno se čudim ljudima koji ga iti mogu poslušat šta govori, a kamoli dati mu podršku.Samo se sitie prošlih izbora. Nije priša HDZ-u zbog nečega pametnoga več samo da bude PROTIV Ćulića i HSS-a. Ovaj put radi sve da to odradi obratno, ali DOKLE LJUDI MOJI???????????????????

    avatar

    25.04.2013. (13:15)    -   -   -   -  

učitavam...