Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Bocaccio

  gospođa Plavuša pre Benettonom me zbog bijelih čizmica tako podsjeća na ruskinje. zamisli, bijela Moskva pod bijelim snijegom, bijele ćizmice a u uredu obuva štikle. to ti je život u Moskvi ... .)

  avatar

  15.04.2013. (20:36)    -   -   -   -  

 • Ani ram

  ili si možda već postao? ;)

  avatar

  15.04.2013. (20:45)    -   -   -   -  

 • blogdogg

  odlikaši sine!

  avatar

  15.04.2013. (21:41)    -   -   -   -  

 • škrpun

  Je dašta!:)

  avatar

  15.04.2013. (21:52)    -   -   -   -  

 • turimti

  @nf- ( ovo je kod mene, pa ovdje možeš i obrisati) dovoljno sam stara i iskusna uz podatak da sam se s politikom susrela prvi put na trgu republike(zgb) davne 54.-te kada me je otac nosio na ramenima i uzvikivao; - pelu na banderu - trst je naš!, dovoljno da danas ne bih slušala ili pak pala na priču rudanice, matije babića ili romana bolkovića...
  problem je širi od tvog osvrta na odricanje od jebenih eurića.
  nisam ja problem koja nisam glasala, problem ste vi sitni pirati & piratići, pa i onih 40. tisuća nježnika nacrtanih i odbačenih na nevažećim listićima.
  "u zemlji seljaka "kako si ti kazao, nije se našao nitko pametan da se pozabavi na trgovački način sa sudbinom zemlje tražeći treći put. nije bilo mesije koja bi razhebala pakt sdp-a & hdz-ea. oni su poput kartela ovladali i vladaju hrvatskom. zamisli, da ste bili u koaliciji sa sdp-om (ali tada ne bi dobili ništa kao ni sada) hdz se ne bi kurčio, a ruža bi uvenula u nekoj kurčevoj korčulanskoj vali. 8.000 glasova otišlo je rječinom...možda je milinović mutav, ali on se riješio ids-a i jakovčića, hns-a i radoša. dao je ruku karamarku. on će njemu sutra kao čombe i refko; - trala be, trala be, čombe & refko bacaju bombe...pazi metak mirko, hvala slavko, u verziji moderne hrvatske...definitvno, ovo nije bio vaš trenutak. vaše vrijeme dolazi sa lokalnim izborima. e, ali do tada treba raditi...

  avatar

  15.04.2013. (22:18)    -   -   -   -  

 • ... dražeN ;)

  Naoko je paradoks da hrana taštini ne donosi sitost nego veću glad. Ono što me veseli je to da ima ljudi koji i kada hine da ulaze u kalupe očekivanja u sebi ipak ostaju svježi i svoji kao da za sud mase baš istinski ne mare. Da mi nije toliko bitno što već je, točno znam što bi rekao ;)

  avatar

  15.04.2013. (22:48)    -   -   -   -  

 • U zvijezdama piše

  drago mi je za časopis story i tebe pusa

  avatar

  16.04.2013. (00:15)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  lijep intermezzo...

  carpe diem...+

  avatar

  16.04.2013. (08:01)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...