Komentari

alexxl.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • geomir

    Ovi helikopter je prva liga za nas jometre.
    Montiraš fotić odozdo i pošalješ ga iznad parcele.
    On ti snimi i donese doma, ti samo bereš lovu!! :-)))

    avatar

    14.04.2013. (20:42)    -   -   -   -  

  • jelen

    svako kućanstvo kako u RH, tako i u našoj proširenoj domovini (EU) bi moralo imati dostupnu nekakvu besplatnu porciju električne energije mjesečno, istina za to će biti potrebno znatno promijeniti društveno i državno uređenje... nadam se da Pirati to mogu zato sam im danas dal glas. A otrovne i obmanjivačke (uhljebljivačke) solarne ćelije bi trebalo zabraniti.

    avatar

    14.04.2013. (21:18)    -   -   -   -  

  • alexxl

    "(uhljebljivačke) solarne ćelije bi trebalo zabraniti."
    kajkajkaj, daj me prosvvijetli, daj kaki link literaturu, očito pak nisam u toku

    avatar

    14.04.2013. (21:55)    -   -   -   -  

  • jelen

    imam jednoga znanca koji je s menom išel u elektotehničku i postavlja te ćelije i čini mi se da malo preveć zarađuje na tome, zato bi ja zabranil ak bumo iskreno, makar niti nisam siguran da baš puno zarađuje ali ono, za svaki slučaj... :-O
    Nego @sagittariusclassic ti bude to bolje znal objasniti budući da je aktivan u tom fahu, no s ćelijama je dosta slična priča ko s štednim žaruljama, zbrinjavanje toga opasnoga otpada je veliki problem. Mislim ako je nekome takva tehnologije fora kao neki kurizitet, gle mene imam solarne ćelije, super nek mu je, ali ako se prodaje ideologija da je to dobro za okoliš i da svi moraju vjerovati u to, isto ko i s štednim žaruljama e onda kvragu :-P

    avatar

    14.04.2013. (23:13)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Svaka čast na analizi. Ipak, na kraju krajeva, ne znam je li se sve isplati. U godinu dana - 200 kuna, a stalno uključuj, isključuj, kažu da to najviše kvari elektroniku. Jednom sam išao računati razliku cijene pranja robe na jeftinoj struji i skupljoj struji - 6 kuna mjesečno, ako ja i žena koristimo veš mašinu jednom tjedno.

    Inače, kao doprinos tvojoj dilemi o svjetlu u frižideru: jel' znaš zašto boduli ugrađuju špijunku na vrata frižidrea? Pa da vide je li se svjetlo ugasilo kad su zatvorili vrata! :-)

    avatar

    14.04.2013. (23:52)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Plastik ma znam, u pravu si. Tip kaj se kuži u elektroniku mi je pričal da ak je dugo van napona, da se ti neki elektroliti nutra, po dijelovima suše te da aparatura ode brže vrit, tak da taj Stand by funkcija i ni tak loša.
    Jebi ga, meni ovi moji sportaši i to ti ko pičkice. Gaće čarape i majice, ma ne daj Bože da to bude na njima drugi dan, eee i majice, a sportska oprema svaki put nakon treninga, makar bi se onak prosušena mogla nositi dva dana. Uglavnom, nama mašina vrti svaki drugi dan.

    A ostalo, ma sve.....možda se čovijek treba tak filozofski postaviti u životu prema svemu, pa kad nađeš 50 lipa dolje u ugaženom snijegu i ledu,
    pa kopaš noktom oko nje (lipa-kovanica), kojih minutu, dvije, dok ju ne skopaš, hehehe.
    Ili taj škotsko-židovski sindrom dolazi ljudima sa godinama?

    avatar

    15.04.2013. (07:06)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Za moju pamet ovo je mnogo komplikovano ;))

    avatar

    15.04.2013. (09:19)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    heee...i ti bi svašta kupija...ka i ja !

    avatar

    15.04.2013. (16:40)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Pas mater i Nikoli Tesli. Da njega ni bilo niš nas ta struja ne bi koštala. Nebi je ni bilo. A mi (joj nesmem zaboraviti Srbi još več)) se kao dičimo s njim.

    avatar

    15.04.2013. (21:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...