Komentari

novapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Gordian Wolf

    Bankarska unija u punom sjaju.
    Vjerujem da se sami pitaju kako to da jos uvijek funkcionira (ako je to uopce funkcionalnost).
    I gurace dok se ne uruse same u sebe, jer su se uspjesno izolirali od ostatka svemira glumeci ekskluzivnost, i umjesto silovanja drugih dijelova svijeta, sada im preostaje silovati vlastite gradjane i prodavati fintu.

    Njemacka najvise trosi na odrzavanje policijskog aparata, sto mi pokazuje gdje je srediste kamarile.

    avatar

    11.04.2013. (13:17)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    ajde @Contra prestani srati.

    avatar

    11.04.2013. (14:40)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @boca...(flaša...)
    Možeš li se izražavati za nijansu uljudnije? Prmjerice: ajde @Contra prestani kakati?

    avatar

    11.04.2013. (15:50)    -   -   -   -  

  • drava

    ka'e bokaco,
    malo si debilan, a?
    malo si mislis pravit reklamu?
    mogo si se javiti kao anonimac s tim nickom (no ocito da patis na nj jer vjerojatno nije bil slobodan pa si moooral dodat zg)
    naravno da necu pogledat kakve mudrolije izvodis, al da si pametnije odreagiral, mozda i bih.
    sta fali semperovom izlaganju?
    retko ko moze izvodit takve analize ko on, al da ga pratis, to bi i primijetil, ovak si samo bogec koji na silu pokusava postati umjetnik ko i hrvatski poliricari politicarima.
    nazovi stvari njihovim pravim imenom.
    ti si glup
    i ovih 150 u saboru isto

    avatar

    11.04.2013. (18:10)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Da nije bilo referenci na spam, obrisala bih ga. Stoga vas sve molim da ubuduće ignorirate ovako niskopozicionirane replike, ili ih osobno obrišete.

    Izgleda da neće biti organiziranih i prijavljenih NE u EU promatrača na dotičnim izborima, tako da poništeni listići, kao i oni sa zaokruženim euskeptičnim kandidatima vrlo lako mogu biti pripisani nekom drugom.

    No, bez obzira na loše perspektive cijele situacije, izaći ću za svaki slučaj i glasovati za jedinu meni pouzdanu kandidatkinju, dr. Gajski. Da barem glasove pokupe NE u EU kandidati, barem da prorade žučne vrećice hdzspd predatorima na eu parlamentarne prihode.

    Baš me zanima da li državljanin RH smije samoinicijativno kontrolirati rad izborne komisije, ili je to ' protuzakonito '.

    avatar

    11.04.2013. (22:16)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Kolega @ Boris na blogu Semper Contra izvrsno je poantirao provedbu parlamentarnih izbora, te situaciju posrednog i neposrednog odlučivanja naroda u RH.

    Citiram :

    " Svaki izbori su već namješteni unaprijed prema automatizmu Zakona.

    Za dobiti izbore bilo koje potrebno je znatno manje birača, nego što je potrebno potpisa za pokretanje referendumskog pitanja. Paradoksalno.

    Kod nas istovremeno imamo i ovakovu zakonsku situaciju : Lokalni referendum propadne jer se je odazvalo samo 44% biračkog tjela, dok u ovom konkretnom slučaju za eu-parlament odazvao se svaki peti birač, a i od toga 5 % je bilo nevažećih ( bojkotovanih ).

    Ovo nema više nikakve veze s demokracijom. To "elita" jako dobro zna da će uvijek biti dovoljno režimskih birača koji će izaći na izbore, pa je zato i napravila takav pravni okvir. Njima je važno da je sve u okviru prava, a pravo je VOLJA VLADAJUĆE KLASE ( sada kaste ) PRETVORENA U ZAKON. "

    avatar

    17.04.2013. (01:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...