Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • dražeN ;)

    Koliko je moguće zastupati osobna stajališta koja se ne podudaraju sa službenim stavom stranke? Nije nebitno što se misli o nekim temama, a nije nebitno ni to što se smatra bitnim. Nije nebitno kako se odnosite prema onima u čije bi ime trebali nešto odlučivati, tj. raditi, i to ne samo prema onima koji će vas birati. Svi znamo da nije dobro kako je sada, ali priča o tome kako nije dobro, a biti će, ako "mi" budemo u prilici participirati u vlasti je stara koliko i politika. Što zapravo nudite, što su rješenja, ili bar prijedlozi, ne bi li o tome trebalo biti govora? Pomalo su površna vremena i jasno je da nitko neće studiozno proučavati vaš statut, program i slično. Jedina šansa je medijski napadati bitno, ali kratko, sažeto i uvjerljivo. Sviđa mi se uvažavanje vizualne komponente kao značajnog elementa komunikacije, ali ne bi mi bilo drago da to vulgarizirate. Ja te mogu zaokružiti jer si mi simpa, ali bez pravih razloga nemate šanse išta postići, i zato ne mogu biti odgovorni birači koji vas ne razumiju i koji su općenito ovakvi i onakvi, baš kao što ni turizmu nisi krivi turisti, kao ..., e sada već pretjerujem i ne osjećam se dobro. Sretno ;)

    P.S. Glavno da je pas bolje.

    avatar

    09.04.2013. (11:00)    -   -   -   -  

  • Euro

    vidim rijetki imaju kosu u stranci...

    avatar

    09.04.2013. (11:08)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    a jebi ga NF kad za uspjeh u hrvatskoj je nužna blaga retardacija. normalno da su pirati inače napredna stranka 21 stolječa, ali za balkanjerose nema do 2. svjeckog rata - inače si out! pa pogle ti samo te retorike pred lokalne izbore...pa ko da su izbori tito-subašič jebote...
    ma dršte se vi vaše napredne spike pa makar taborili na marginama jer kod nas čim se spustiš na nivo milanoviča, karamarka i ekipe-odmah te povuku u svoje blato. neki put me fakat sram toga, ali jebiga buraz, prokleta avlija pa to ti je...

    avatar

    09.04.2013. (11:26)    -   -   -   -  

  • Neverin

    dosta ste progresivni i to mi se sviđa, napokon ekipa koja ne brije po prošlosti. Malo je teško ali ne i nemoguće u zemlji u kojoj živi većina politički nepismenih i to na mentalnom nivou crveni-crni. Nije vam laka zadaća ali možda krepa dovoljno dinosaurusa pa...

    avatar

    09.04.2013. (11:51)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Ma znam da sam hitil Glasa, kao za don Grubišića, ali ne jebem,
    ja sam onaj prvi u "Vlakiću", kao i onaj zadnji...on nije Peder,
    on je samo "simpatizer",
    makar smo svi mi "Piroooo Čederuuuu" iiiiii
    "kažem Vam, opet sam bio Peder", jebo ga Tuđman, hahahaha.

    Velim!
    I dalje Vaš, Tvoj......Lista 22. Candy...dat br. 4.
    Ma pusa dragi, a dušmani nek crknu!!!!!!

    avatar

    09.04.2013. (16:23)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    svaki početak je težak. a vi ste tek počeli. izbori za EU-parlamentarce, pa ni lokalni koji slijede nakon njih neće vam donjeti puno glasova (o prelasku praga možete samo sanjati u najsmjelijim snovima). ipak, glasat ću za vas iako će to biti bačeni glas jer će otići onima za koje ne bi glasao.
    treba imati strpljenja i kao što vele, treba "raditi na propagandi" pa će na svakim novim izborima (a fala bogu, u Domovini su svake godine neki izbori) biti sve bolje i bolje.
    vas osnovni problem nije u idejama, pa čak ni u "glasnosti" po kojoj bi vas svekoliko pučanstvo čulo i prepoznalo, već u starosnoj strukturi birača gdje sve više i više prevladavaju starci. najrevniji birači su oduvijek bili penzići a mladi, oni odlaze van i boli ih neka stvar za izbore. to je žalosna istina.
    ipak, ulazak u EU otvorit će i neke druge procese. Hrvatska i hrvati se uglavnom već stoljećima regrutira od kako bi mi purgeri rekli, dojdeka. tako biti i dalje.

    avatar

    09.04.2013. (19:01)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    jin je div

    avatar

    09.04.2013. (19:57)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Baš se nebih u potpunosti složio. Svatko ima pravo na različit stav. Pitanje je samo koliko tko ima hrabrosti da stoji iza njega.
    Na češkom sam blogu znao naiči na blogere koji su na isti način filtrirali komentare. Iskreno sam im rekao šta mislim o tome i ma koliko kvalitetni bili jednostavno sam ih zaobilazio. Podcjenjivanje i vrijeđanje u komentarima uvijek je moguče obrisati. No staviti nekoga u torbu sumnjivih već prije komentara, podcjenjivanje je.

    avatar

    09.04.2013. (20:26)    -   -   -   -  

  • sewen

    Giv mi fajv!

    avatar

    10.04.2013. (06:12)    -   -   -   -  

  • Piton007

    neću politiku u svoju butigu :P
    ako jeste stranka, onda naravno da morate imati stajalište i program, inaće ste pokret koji se zalaže samo za svoje interese (poput penzionera)

    avatar

    10.04.2013. (11:49)    -   -   -   -  

  • Pepeljuga

    ravnopravnost!

    avatar

    10.04.2013. (16:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...