Komentari

mzokss.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • brigita3

    Takvi su danasnji majstori: ako se na perilici bilo sta pokvari odmah kazu da se ne isplati popravljati i da je vrijeme da se kupi druga. Ne znam da li to vazi i za automobile ali koliko poznajem automehanicare, mislim da je to bio izgovor i da su jednostavno precjenili svoje vrijeme. Zgodno i lijepo napisano.

    avatar

    07.04.2013. (11:58)    -   -   -   -  

  • sve je riječ

    Pošto je bila vrućina, a gazda je bio na odmoru, mislim da su u međuvremenu popili hladno pivo u hladu obližnjeg drveta ...

    avatar

    07.04.2013. (12:01)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Najvaznije da si na kraju ipak dobio svoj auto, mogao je otici i pod presu da su majstori sami odlucivali. Lijep ti je blog.

    avatar

    08.04.2013. (15:21)    -   -   -   -  

  • miki

    Nisi ti dobro razumio majstore.

    Nije to tako nevino kad pukne vijak.Zato su ljudi i sačekali da te pitaju što da rade

    Nakon što vijak pukne treba ga probušit, pročistit navoj i ušarafit novi, ali nekad se stvar iskomplicira pa je nemoguće staviti novi vijak.

    I ja bi prvo konzultirao vlasnika, jer puno puta sam nailazio na autima da točkove drže tri vijka, znači netko je riskirao da točak drže tri vijka samo da se situacija još više ne zakomplicira.

    Inače neki auti po defaultu imaju 3 vijka, recimo saxo

    Tako da..nemoj pažljive ljude optuživat za nešto za čega bi bio ljut da su sjebali...možda su ti čak uštedjeli novce...;)

    avatar

    08.04.2013. (21:22)    -   -   -   -  

  • co

    još jedan dokaz kako smo spremni osuđivati ono o čemu nemamo blage veze,blog je sramotan bolje da se nije ni javio,

    avatar

    09.04.2013. (07:56)    -   -   -   -  

  • sve je riječ

    @miki Znam šta znači kad pukne vijak. Znam šta se dešava kad se to desi pri brzini većoj od 130 km/h. Zato kad su točkovi kočnice i mehanizam za upravljanje u pitanju ne postavljam nikada pitanje troškova. To je nešto što se popravlja bez odlaganja ...
    Ako je pukao jedan od četri vijka, onda će još pakše pući jedan od tri ... itd ...

    @ co - Osudio sam pomisao da bi me majstor pustio da vozim samo sa tri vijka. Znam ja da se najvjerovatnije može voziti i sa samo dva zategnuta vijka, ali znam šta se dešava kad se u brzini naleti na rupu ili kamen ...

    avatar

    16.04.2013. (21:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...