Komentari

alexxl.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • nisan EL DIABLO

    maaa......ka da Bog iz tebe progovara.... )))

    avatar

    05.04.2013. (15:38)    -   -   -   -  

  • Neverin

    susjedno od nas bude Turska :) to o eu fondovima je ogromno karikiranje. Em svaki natječaj zahtjeva da lokalna samouprava sufinancira barem sa 15-20 % em ovi birokratima koji odlučuju komeće ići pare ponašaju se sporo kako to birokrati vole tako da sve stoji, ništa nije sigurno do tog trenutka dok nisi dobio te novce a sad mi ti reci tko je spreman živjeti od zraka godinu dana pisajući projekte i onda možda dobiti te novce i šta ako ih ne dobiješ? Tako da one Milanovićeve fore da se nas spremaju milioni eura je jedan lijepi pis of šit

    avatar

    05.04.2013. (15:43)    -   -   -   -  

  • jelen

    Ak si primjetil onoga iz „energetskog instituta“ Hrvoje Požar kojega su stavili kao apologetu štednih žarulja? Pa to je prejadno, meni se činilo po njemu da je čovjeku i samom jasno da brani nešto besmisleno, ne znam što je strašnije fanatik koji stvarno vjeruje ili kompromiser koji vjeruje da mu je u interesu vjerovati?
    Apropo svega ostaloga, onih koji bi kalibrirali mrkvu po sjećanjima iz slikovnice, šparogama i sl.- odavno sam shvatio jedino što stvarno moramo jednom dovesti pod nadzor i u red su oni koji stalno snivaju o „dovođenju u red“ raznih segmenata ljudskoga života. EU birokracija konkretno (ali i šire od toga današnje uređenje- slobodnotržišnizam, kapitalizam, korporatizam, kak god) je idealna životna prilika za nebrojene sociopate da iživljavaju svoje poremećenosti isto kako je nacizam bio u svoje vrijeme. Isti vektori sile, iste energije su tu na djelu…

    avatar

    05.04.2013. (16:56)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    nema europa pametnija posla nego zbrinjavat balkanske filozofe...idite radit neki kurac! arbeit macht frei!

    u sceni filma Midnight run mafijaš kaže svom posilnome:

    -Paulie, drink a yoghurt, eat a sandwich...do some fuckin thing with your life!

    avatar

    05.04.2013. (19:02)    -   -   -   -  

  • alexxl

    blogdoggže, ccccc, a kaj, prodavati neki buteljirani kiseliš u nekom podrumu. pod Prošek?
    A ti balkanski filozofi su znali skuhati poparu i bez leba.

    Ne, treba se šutiti i trpiti, imbecilnosti i idiotizme. To i je cilj EU filozofa i filistara, filozofija i ništ ne raditi.

    avatar

    05.04.2013. (22:00)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Mogu se oni zajebavat, ali neznaju šta ih čeka od srpnja. Kada im Linić zapapri sa fiškalijama, pa im ukine minuse i sve druge zajebancije, debelo će požaliti i pitati se di im je bila pamet.

    avatar

    05.04.2013. (22:14)    -   -   -   -  

  • NF

    uh al u berlinu pizde zbog tih žarulja, tam više nema normalnih za nabavit, al zato ima i te kako normalnih piratica,za to te ja u europi pitam, te ona sahra koja je malo više lijevo, al nemam ja tih predrasuda ;)

    avatar

    05.04.2013. (22:17)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    nitko meni ne može zabraniti da se grijem na žarulju. Tesla se grijao na žarulju, Edison se grijao na žarulju, zašto nam to žele oduzeti?

    avatar

    06.04.2013. (10:02)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    pardon

    avatar

    06.04.2013. (10:02)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Da

    avatar

    06.04.2013. (10:11)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Kupi sto vise starih, dok ih jos ima. Tak smo i mi tu, neki po pun gepek pa je i starima cijena bila skocila. Inace, i ove nove skupe "stedne" griju, ko je to rekel da ne? Vruce, nemres primit, sad sam jednu pipal. Pise da je 12 W isto svjetlo ko 55 W kod stare. Je *urac!!! Ni blizu!!! Pise da traje 10000 sati. Zaboravi, zna crknut prije neg obicna!!! Ak ti se razbije, moras odmah luftat, zivini plinovi. "Idealno" za djecju sobu, hebem im glavu tupavu idiotsku. Ja sam ih sve povadil i metnul stare, osim ove jedne. Ta mi je za poredbu, maspater lazljivu (nemas valda na "maspater" patent ;)) )

    avatar

    06.04.2013. (12:45)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Ništa se ne dobije pa ni u EU. Zaradit treba sve to dobrim projektima. Samo tko će ih smisliti. i dosad smo mogli pa smo sve upropastili što smo takli. Čast iznimkama kao recimo Ars calculi ... nadam se da ih ima još, pametni i radišni a i mladi bar neki od njih.
    A to bijelo na familijarnom portretu jel' to snijeg ili guano?

    avatar

    06.04.2013. (13:21)    -   -   -   -  

  • alexxl

    ljelja....govno, drek, to ti je, hahaha.
    Ahhhh, sudbo kleta!

    avatar

    06.04.2013. (14:37)    -   -   -   -  

  • alexxl

    blogomoljac ....ma daaaa, nek puše kurac, ak treba i u Bosnu po njih!!!!!

    avatar

    06.04.2013. (14:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...