Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Lisica Mica

  Njegujem pozitivan stav, pa ću pomislit da možda i nije loše biti iz no-name-city. Sigurno je jedini na svijetu. A mi možemo biti jedini samo po gluposti, pa ima logike.
  Ovo je bio začin pred spavanje, nasmijala sam se :-)
  I sretan Uskrs.

  avatar

  30.03.2013. (00:37)    -   -   -   -  

 • jedna.druga

  A sve je manje i pršuta i prošeka u nas, čudi me da mu se i imena sićamo. Čemu ga onda i zaštićivati...

  avatar

  30.03.2013. (07:58)    -   -   -   -  

 • Neverin

  ne vidim di je problem, ista stvar se desila sa mađarskim i furlanskim Tokajem. Mađari su se sjetili prije pa su talijani svoj tokaj morali nazvati "furlanski tokaj".

  Koga vraga se nitko ne može sjetiti osnovne misaone operacije da se prošek nazove "dalmatinski prošek"? Na taj način će svi morat pročitati i to ime povezano uz Dalmaciju i evo ti besplatne reklame. Ali, nažalost podobnost = glupi ljudi koji dobivaju mjesečnu plaću za***ac a uzimaju mjesto, vrijeme i novce onima koji bi se mogli sjetiti takve jednostavnog razmišljanja.

  Borim se za to da dobijem novce za istraživanje. Ne mogu obećati jebenu info tablu jer mi malte ne treba građevinska dozvola i studija o efektu na okoliš radi fakin info table kao da se radi o hdiroelektrani. A onda imaš jednog šupka koji se sjeti postaviti instalacije sa krovovima da bi zaobiša zakon i legalizirao sve i prolazi lišo zasad. Ova država mi se gadi jer samo kriminalac ima šanse da prosperira u njoj. Za ovakvo sranje nikad ne bi dao svoj život. Ovakva zajednica se ne isplati žrtve, mogu joj samo poželiti da bankrotira što prije pa da na njenim ruševinama sagradimo nešto bolje. Ionako nismo nikad bili neovisni.

  I sretan ti usrks i oprosti mi, jako sam ljut

  avatar

  30.03.2013. (14:07)    -   -   -   -  

 • bellarte

  ...slažen se s neverinom....ma nema kod nas (a i u svijetu ,,nažalost!) samo se neke naopake vrijednosti cijene,mi ko da pameti nemamo nego nam stalno serviraju neke čitulje na potpis a oni naši šupljeglavci potpisuju li potpisuju i ne znaju šta potpisuju...jebaj ga ko ja kad sam uzimao švicarce za kreditore...no nisam našao ni trunke ljudskosti u bankara...(mogli su mi reć za mala slova!)...štono kaže Goran Bare...a gdje je nestao čovjek???...
  ...i nek ti je sretan Uskrs..

  avatar

  30.03.2013. (22:21)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Što se čudiš, pa pregovarali su oni što engledki 'špikaju' ala "Pipl Mast Tras As"! I onada ništa čudno da je sve ispao 'U-žas'.

  avatar

  31.03.2013. (17:02)    -   -   -   -  

 • file

  @Lisica Mica - no-name city in non-content country
  @jedna druga - hehe, ja se ipak sićan, malo nejasno, ali ipak...
  @neverin - "krovni razbojnik" je ipak uklonio par krovove, bar to...
  @bellarte - Ne "ko da pameti nemamo" nego je zaista nemamo, triba se pomiriti s tim....
  @semper contra - ne, uopće se čudim, nije da san nešto extra pametna, ali vidila sam ovo od početka...

  avatar

  02.04.2013. (08:39)    -   -   -   -  

 • Knjigoljupka

  Hahahah baš mi je neki dan to sa Zarom palo napamet :D

  avatar

  04.04.2013. (13:58)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...