Komentari

eurocroati.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Bestjelesna

    Muči me pravosuđe, da ne velim pranje suđa. Ima li ikakve šanse da se to dovede u kakav takav red? Zar ćemo kao Bugarska i Rumunjska biti i dalje na začelju pravnih država? Nitko kod nas ne obavlja svoj posao za plaću jer od nje jedva da može krpati kraj s krajem. Mora uzeti mito da bi otplaćivao kredite. A ako ima veliku plaću i ne pritišću ga krediti onda ima vučji apetit i ždere novčanice kao da su vuneni sladoled. Ni jedan jedini dokument nisam dobio bez slanja od Janka do Marka ili ako ništa drugo morao sam s osmjehom otrpiti poglede s visoka. Da sad ne pričamo o inspekcijama, ovrhama, stogodišnjim procesima, odvjetničkim smicalicama! Može se riba čistiti od glave ali pravosudna riba ima glava više nego Lijepa naša stanovnika. Ima li EU neki softver kojim bi se te smrdljive glave skinule i otpremile na gnojište povijesti?

    avatar

    28.03.2013. (22:21)    -   -   -   -  

  • viki

    BRICS-a(Brazil, Rusija, India, Kina, Južna Amerika), mišljenja sam da je za nas Europljane(a i mi Hrvati smo, hajmo reć', Europljani), i ovakva EU dobra i jedina solucija da opstanemo kao kultura, ali i kao konkurentna svjetska velesila.

    kazete vi. al ja ne vidim jasnu korelaciju u tome. cak mislim da imamo daaaaleko manje sanse sacuvati kulturnu bastinu jer smo u EU.

    avatar

    08.04.2013. (00:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...