Komentari

travels.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • pjesak u gaćama

    Super, objavio preko 10 postova odjednom. Isprike.

    avatar

    25.03.2013. (16:15)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Zanimljivo i vrlo privlačno. Znam da mi je Meksiko daleko, ali ovo mi je dalo ideju da sljedeći puta u nekom našem restoranu naručim potpuno na blef, ono, na en ten tini. Istina bog, već sam nešto slično radio i kod sebe kada sam računalu i slučajnom odabiru dao da mi slaže obroke, ali izbor na slijepo kod već profi složenih kombinacija mi zvuči baš prihvatljivo uzbudljivo. Sretno ;)

    avatar

    30.03.2013. (12:30)    -   -   -   -  

  • marisi

    Americka meksicka je Tex Mex, a to stavrno nema nikakve veze s meksickom hranom. No ima vani i autenticnih meksickih restorana....recimo Wahaca u London je odlicna i ne jede se tex mex, nego meksicko.
    I to mi je odlicno.
    Tex mex bas i ne ljubim.
    Od ovog tvog sa slike ja bi sve pojela osim jaja koje plivaju u tom sosu....to mi je bas eeeek.
    A zeleni sos je salsa verde. :D

    avatar

    03.04.2013. (00:09)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    ne znam kako mi je uspio promaknuti ovaj post. bas si me nasmijao. ma uvijek me nasmijes :). em izborima em komentarima :).
    a sad jos i kisela jaja koja plivaju :D.

    ja bih u meksiku zivjela od guacamole umaka, obozavam ga! inace kod nas ima jedan mehikanac koji ne sluzi tex mex pa mi se cini da imam neki dojam o klopi u meksiku iako....svatko tko je zivio negdje vani, kaze da to uopce ne nalikuje na ovo sto mi u europi jedemo. recimo jedna japanka je popljuvala sushije i japansku klopu, jedna cura je zivjela godinu dana u kini i rekla da su rezanci otprilike jedino sto lici na ono sto se tamo nudilo i da je to bilo jedino sto je njoj bilo jestivo. druga je slicno pricala za indijsku klopu i tako ...vjerujem da je i ovo tvoje puno ljuce i drugacije od onoga sto nudi vecina u europi. a rado bih probala :). sve ....

    nego za papricice i chilije .... zimi kad skuzim da mi krece prehlada, najedem se svjezeg chilija...ali bas dosta :) i drugi dan sam zdrava :D

    avatar

    08.04.2013. (15:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...