Komentari

micorinndrlh.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


 • BRANKO STOJKOVIĆ

  ULAZIMO PO NJIHOVOM NALOGU U CARSTVO PROPASTI

  VI STE SE ODREKLI HRVATSKE I SVOG HRVATSTVA,
  U IME TOGA DA BI PRIMILI OLOŠ I BARABE NA VLAST

  Doista, otajstvo bezakonja već je na djelu otkriveno. U Hrvatski narod uvukli su se lažni proroci i lažni učitelji, oni su prokrijumčarili pogubna krivovjerja, te zanijekali su istinu. No, takva politika je navukla na narod propast i prokletstvo…. Ja vam dakle sad vjerno kažem: da izgubili smo slavu i čast svoje domovine. Po njihovim obećanjima 1. srpnja 2013., postajemo „građani Europske unije“… Razumijete li što činite? Oni i dalje vas kupuju sa izmišljenim pričama, no tako bacaju vas u mračni bezdan. Zar vam nisu dušu iz dana u dan dovoljno izranjavali? Prvo su nas sve osiromašili i razjedinili, da bi lakše s nama upravljali. A to sve je tobože u ime nekog plemenitog cilja.

  Iz naše zemlje izvezli su zlato, srebro i druge sekundarne sirovine: željezo, bakar, aluminij,… itd. Uništili su našu komplet proizvodnju i poduzeća. Postavili su po „Hrvatskoj na papiru“ 400.000 video kamera i 40.000 policajaca i drugih nadzornih službi. Apsolutno, radi se na tome da se smanji broj stanovništva na Planeti zemlji. Upropastili su nam u Hrvatskoj proizvodnju hrane, a dućane su napunili sa tuđim skupim namirnicama. I to je razvoj i budućnost EU projekta?

  Nadnacionalna vlada odredila nam je dnevnu potrošnju 2 Eura po glavi stanovništva. Stvorena je bogata „Euro elita“, koja je između ostaloga pokrenula medijsku i drugu kampanju sebi na korist. Oni su postali vlasnici svih državnih bogatstava. I to je EU pod „šapom“ SAD-a?! Novi je to oblik tiranije i nasilja,…, ropstva i podaništva… EU nije (ovdje) zbog nas, nego je zbog (njih), „Židovskih masona“ i bankara… Rimokatolička crkva je sad u ulozi izdajnika Jude Iškariotskoga.

  Oni koji će u EU htjeti biti zdravstveno osigurani ili se htjeti liječiti, osiguranje će im biti na temelju individualne kapitalizirane štednje. Prava nezaposlenih osoba neće biti nikakva, oni biti će kao u Grčkoj, koja je članica EU-a, a ljudi su glasni i prava traže na cesti… Svako veče na svojim TV ekranima u vijestima i dnevnicima gledamo ruglo od vodećih ljudi: Josipovića, Milanovića, Leku, Ostojića, Opačić, Pusić ili HDZ-ovca Karamarka… Sve su to veleizdajnici i krivokletnici, krvožedni vuci i sluge Bruxellesa.

  Da li smo za članstvo u EU pola Hrvatske, a druga polovica je otišla na kredite… Sramotno je, kako sad Hrvati i Hrvatice proživljavaju najdramatičnije dane, zahvaljujući dželatima na vlasti – koji nam se u lice smještaju. Zar vi to ne vidite da izlazi im smrad iz usta? Jel ne osjetite kako im „kožuni“ smrde kao psima. Eto, možete sad glasati za EU parlament, i na lokalnim izborima za njih, ionako ne postoji istinska opozicija. Glasajte opet za „dolinu gubavaca“ za svoju dolinu smrti..

  U Bjelovaru, 04. 04. 2013.

  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ

  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 31.03.2013.
  HRVATSKA
  Kućni telefon: 00 385 43 231 297
  Mobitel: 00 385 95 814 82 90
  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com
  URED: Masarykova 8

  avatar

  04.04.2013. (14:43)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...