Komentari

brigita3.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • sve je riječ

    Ha ha ha ha ...
    Ovim postom potkopavaš osnovni koncept većine ženskih časopisa, ma ne samo ženskih, nego i muških. Prije par dana sam čitao muški časopis sa satovima od 5000 do 20000 eura koji nose svi uspješni muškarci.
    Ovaj tvoj tekst se može primjeniti na većinu opštih časopisa (sem na stručne).
    Ali kompletna današnja industrija veliki dio svog uspjeha zasniva na pomodarstvu, na primjer kome je bitn to što njegov mobitel ima 4 a ne 2 jezgra, ili to što na svom 4 inčnom ekranu od tog mobitela može gledati film u punoj HD rezoluciji.
    Ovaj put ću samo reći dala si nam svima dobru pouku ...

    avatar

    23.03.2013. (16:50)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    čitam jedan muški časopis (ne taj koji je poznat po golim tetama), baš sam sad išao na kiosk, ali nema ga još, tek drugi tjedan. ima zanimljivih tema, prehrana, vježbanje, sport, zdravlje, ali časopis je licencni, dio tekstova samo prevode i tamo su takvi tekstovi: napustite posao koji vas guši i nađite bolji, zaradite više, kako tražiti povišicu od šefa.... osjećam se kao da sam s druge planete kad čitam to

    avatar

    23.03.2013. (21:28)    -   -   -   -  

  • parabola

    Ima pravo sredovjecni udovac: sve se prepisuje iz casopisa sa Zapada gdje se stvarno moze birati i posao i nacin zivota, naravno ako imas sposobnosti. Ali primjenjeno na nase uvjete sve to djeluje nestvarno.

    avatar

    23.03.2013. (22:22)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Nisam do sada citala casopise za muskarce (izuzev onog sa golim tetama ali kunem se da ga nisam kupila nego sam slucajno naletila na njega) ali izgleda da smo u istom loncu. Traze se od nas stvari za koje ne postoje uvjeti u nasem sistemu i sve to zaista zbunjuje.

    avatar

    23.03.2013. (22:34)    -   -   -   -  

  • Skerco

    Časopisi pišu ono što se čita (to jest kupuje), znači priče o ženama koje nose markirane haljine vrijedne desetine tisuća kuna, kao priče o markiranoj odjeći zanima čitateljke tih časopisa. Uostalom ta tema je i vas zaintrigirala toliko da napišete post o tome.
    A na pitanje da li je uspjeh nositi haljinu vrijednu sto tisuća kuna, ili je uspjeh nešto kreativno napraviti niko nije dao odgovor, a i neće.

    Američka definicija uspeha glasi: NIŠTA NE USPJEVA TAKO DOBRO KAO USPJEH. (ali ja se osobno ne slažem sa tom definicijom)

    Uostalom primjetio sam da vam je na naslovnicu izašlo desetak uzastopnih postova, i recite da li je to za vas veči uspjeh nego kupiti "Jil Sander" haljinu.

    PS: Za mene je največi uspjeh popiti pivo u pravom društvu i smatram da sam uspio ha ha ha ...

    avatar

    24.03.2013. (16:21)    -   -   -   -  

  • sve je riječ

    I meni se više čini da ovaj post govori više o uspjehu, a manje o sreći. Uspešna žena (i čovjek) ne mora biti srećna, ali srećna žena (i čovjek) je uvjek uspješna.

    avatar

    24.03.2013. (17:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...