Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • preneseno sa maila:

    Dobar dan!

    Prvo sve pohvale za jucerasnji koncert bile ste genijalne, koncert mi se jako svidio.

    A sad molba, posto sam jako daleko sjedila u publici nemam bas kvalitetnih fotografija ni videa, pa ako netko od vas ima bolje fotke molim da mi se javite, malecka mi je u trecem vecernjem. Hvala.

    Lp

    avatar

    18.03.2013. (11:56)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Poštovana gospođo,
    iskreno mi je žao što ste sjedili toliko daleko, no to je negativna strana velikih grupa i mnogo gledatelja na našem koncertu. Nažalost uvijek netko mora sjediti daleko. Nadam se da ćete iduće godine uhvatiti neka bliža mjesta.

    Što se tiče fotografija, sve fotke, pa i 3Jv, će biti objavljene na ovom blogu i nakon toga na facebooku, pa ih možete vrlo lako skinuti. Upravo radi toga ih i objavljujemo da one budu dostupne svima.

    Puno hvala na Vašem dolasku na koncert i na lijepim riječima.

    avatar

    18.03.2013. (12:00)    -   -   -   -  

  • MAMA

    Čestitamo na koncertu. Naša kčerkica je oduševljena, a i mi.

    avatar

    18.03.2013. (13:05)    -   -   -   -  

  • dalmatinka

    Poštovanje ciloj ekipi, svima koji su sudjelovali u organizaciji koncerta na bilo koji način a posebno poštovanje mažoretkinjama i šefu, koncert je za pamćenje, kapa do poda.. Iz godine u godinu ste sve bolji.. Jedina zamjerka je što nemate snimku cilog koncerta na CD-u za prodat, virujen da su svi spremni izdvojit nešto kuna za tako vridnu uspomenu.. ne samo zbog nas roditelja nego i zbog curki koje ne mogu gledat koncert dok su iza pozornice.. Lip pozdrav svima.. :)

    avatar

    18.03.2013. (13:14)    -   -   -   -  

  • Drazen

    Prije nekoliko godina imao sam susret sa mažoretkinjama na jednom međunarodnom taekwondo turniru u sutinskim vrelima. S obzirom da sam bio u upravnom odboru kluba organizatora bio sam zadužen za dodjelu medalja. Predsjednik kluba organizirao je da u ceremoniji podjele medalja sudjeluju sa mnom i dvije mažoretkinje. Turnir je imao puno natjecatelja i kategorija tako da smo se naradili, a cure su zajedno sa mnom padale od umora. Tada je mažoretkinje nadgledala Nives Sokolić predvodnica što meni baš ništa nije značilo. Nakon završetka turnira doma pričajući supruzi o turniru rekao sam jednu rečenicu. Ako nam kćer ikada poželi postat mažoretkinja probat ću je odgovoriti od toga. Drugi razlog je i to što sam veliki navijač Dinama tako da sam stalno na stadionu i gledam bilo po suncu, kiši ili snijegu mažoretkinje kako u špaliru prate igraće na teren.
    Prošle godine u desetom mjesecu kćer mi dolazi iz škole i govori mi kako će mažoretkinje imati audiciju u osnovnoj školi Šestine koju ona pohađa.
    Kao pravi otac koji je slab na kćerkine treptaje okica, blaženi osmjeh i sve ono što te veseli zaboravljam na rečenicu sa početka te odlazi na audiciju i postaje jedna od mažoretkinja. Svakodnevno prolazim torturu gledanja kćeri kao vježba korake, vrti štap i nije joj dovoljno to što svakodnevno provodi sat vremena na ledu trenirajući umjetničko klizanje.
    No onda dođe jučerašnja priredba.
    Neka mi ne zamjere ostale cure iz seniorske ekipe i trenerice jer njih ne poznam ali moram istaknuti trenericu svoje kćeri Petru Franović.
    Djevojka je jućer odradila ogroman posao. Od jutra je pazila na naše curke, vježbala sa njima koreografiju, vježbala sa svojim seniorskim sastavom, zatim je dočekivala na ulazu posjtioce, stajala na oproštaju sa svojim seniorskim sastavom, vodila svoje učenice u programu, plesala sa svojim seniorskim sastavom i štošta drugo što nismo vidjeli i na kraju sa osmjehom na licu nam predala naše curke.

    pak postoji ona poslaovica da nikada ne reci ne. Ona je točna u mom slučaju jer prije par godina čvrsto sam rekao ne ako se pojavi volja kod moje kćeri za mažoretkinjama i drago mi je da sam popustio.
    Sad znam da je moja kćer u sigurnim rukama da trenericu Petru gleda kao svetinju i što je najbitnije da od trenerice ne može ništa loše naučit jer svi znamo da su mažoretkinje odlične učenice, marljive sportašice i da moja kćer ima gdje naučiti o ljudskim kvalitetama.

    Hvala svim curama na predivnoj večeri!

    avatar

    18.03.2013. (13:29)    -   -   -   -  

  • zanima me

    Oce li ic koja cura iz S2 na utakmicu Hrvatska-Srbija

    avatar

    18.03.2013. (13:40)    -   -   -   -  

  • Smile

    Cure su bile super

    avatar

    18.03.2013. (13:57)    -   -   -   -  

  • Brundo

    Dragi moji čestitam bilo je predobro:-)) Lukasić je cijeli koncert odgledao bez micanja, samo mu nije jasno kako smo došli gledati mažoretkinje a tamo su plesale lutke, zečeki, peseki, piceki i samo par puta mažoretkinje:-))) Zakon ste....!! Pusa od mene

    avatar

    18.03.2013. (15:56)    -   -   -   -  

  • mama šepec

    sve pohvale za ovaj koncert,ja sam oduševljena sa cjelokupnim nastupom,onaj početak sa krijesnicama je bio predobar,ali moram pohvaliti i vojnike koje su odlično otplesale koreografiju s obzirom da su imale one poveće uniforme i teške puške,isto tako bi voljela imati snimke sa koncerata jer cure rastu,a uspomene ostaju,a da ovaj put sam imala super mjesto naprijed i uživala u pogledu.

    avatar

    18.03.2013. (16:52)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Svima puno hvala na ovim predivnim riječima. Velik nam je to poticaj.

    dalmatinka:
    Prije par godina radili smo takav CD. Kad smo platili kameru, montažu i umnažanje CD-a uz cijenu od 75 kn po CD-u trebali smo nekih 50 CD-a prodat da bi bili na nuli. Prodali smo ih svega 10-tak, sve ostalo su si ljudi sami umnažali. Pokušali smo to tri godine za redom i uvijek isti rezultat. Gubili smo ozbiljan novac. Tako da nažalost u doglednoj budućnosti to nije moguće.

    Dražen:
    Drago mi je da su cure pokazale kolike su profesionalke i na turniru koji ste spomenuli. Također mi je drago da je Soxa (Nives Sokolić) taj nastup odradila na istom nivou kao da je bilo tko drugi iz uprave bio tamo. Uzgled, Nives vam je isto bila na koncertu, među onim predvodnica. Malo ste me zabrinuli što ste zbog toga rekli da niste željeli da Vaša kćer bude jednog dana mažoretkinje. Uvjeren sam da nisu radile ništa nemoralno, da nisu pokazale nikakav neprofesionalizam ili da se nisu trudile. A to što su se "naradile" samo znači da su odlično odgajane i pripremljene, i da svaku obvezu, pa i nekakav turnir, odrade maksimalno. Konačno, za to su dobile i novac, nije li onda pohvalno da su ga "zaslužile". Mislim da bi zapravo trebalo biti demotivirajuće da nisu tako postupile, tj. da su (tipično Hrvatski) "krivinarile" ili bježale od obveza. Mi tako curke ne odgajamo i smatram da je to jedino ispravno. Takav primjer vide od nas, to i mi tražimo od njih. I upravo stoga i jesu maksimalne profesionalke, i upravo zato naš tim toliko cijene. I upravo zato te iste cure u kasnijem životu brzo nalaze posao i imaju vrhunske karijere. Jer kod nas nauče što su to obveze, kako se profesionalno prema njima odnosi, komunikativnosti, da se može nagraditi marljivost i trud, a da se mora snositi posljedice «krivinarenja» i eskiviranja o obaveza, nadalje, što je to timski rad, principi visokog protokola i ceremonijalima, kako se ophodi prema najvišim osobama, da se i najmanja gaža mora odraditi kao najstup najvišeg nivoa...

    Hvala Vam na pohvalama, ali vjerujte to upravo kreće od maksimalnog truda na ovakvim nastupima kao što je turnir koji spominjete. U svakom slučaju iako je trenerica bila premorena (a vjerujte jest) sa smiješkom Vam je predala kćer. I da, to je to što tražimo od njih. Pohvalit ću Petru zbog ovih Vaših riječi, a Vaše pismo pročitati svim trenerima na Trenerskom kolegiju. Drago mi je što ste to primijetili, i drago mi je što naši treneri rade onako kako smo ih učili. Još jednom puno hvala što ste kćer, "ipak" upisali kod nas, i što ste nas pohvalili.

    zanima me:
    Hoće. Ukupno trebamo 50 cura, pa će sigurno i neke od S2 biti na stadionu.

    Brundo:
    Budi sretna što u njima vidi zečice, piliće i peseke... Kad bu u pesekima, pilićima i zečicama videl "komade" onda se zapitaj...

    avatar

    18.03.2013. (21:09)    -   -   -   -  

  • zanima me

    A jel se smije znat koje ce cure ic iz S2 ic na utakmicu

    avatar

    18.03.2013. (21:53)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    To još ne znamo. Oko toga se konzultiramo sa trenerima, a i intenzivno zovemo cure da vidimo koje mogu. Znat ćemo vjerovatno sutra.

    avatar

    18.03.2013. (22:24)    -   -   -   -  

  • zanima me

    Oce ic Kristina Brčić iz S2

    avatar

    18.03.2013. (22:31)    -   -   -   -  

  • mama kadetkinje

    Svaka čast na koncertu,bio je fantastičan i željela bih potvrditi Vaše riječi da kod Zagrebačkih mažoretkinja osim plesa uči se i o svim ostalim stvarima koje ste nabrojali(odgovornost,predanost radu,komunikativnost,marljivost,prijateljstvo,...)jer najbolji dokaz toga je i to da je moja kćer nakon nedeljnog koncerta(gdje je provela cijeli dan)odgovarala prirodu u školi i dobila 5(nije ju omeo umor i "radna"nedjelja)...

    avatar

    19.03.2013. (08:11)    -   -   -   -  

  • Ž

    Dobili smo i sms roditelja iz D2 sastava koji glasi:
    "Samo želim reći da smo ostali bez daha. Bilo je VELIČANSTVENO. Hvala svima na predivnoj predstavi, trenerici Tamari sve pohvale i svim curama. Stvarno ste svi ostavili veliki dojam na nas sve. Jako smo ponosni što su i naše cure bile dio veličanstvene priredbe."

    avatar

    19.03.2013. (08:40)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    zanima me:
    Ne znam.

    mama kadetkinja:
    Bravo!

    Ž:
    Hvala roditelju na lijepim riječima i tebi što si nam prenijela taj SMS.

    avatar

    19.03.2013. (08:45)    -   -   -   -  

  • zanima me

    Pa jeste li zvali Kristinu Brčić iz S2 ili cete je zvat tokom dana

    avatar

    19.03.2013. (09:37)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Kao što sam rekao. Ne znam! Ne zovem ja, nego zovu cure iz ureda, na listi za zvanje je preko 100 djevojaka. Strpi se pa češ vidjeti.

    Upravo me nazvala bivša predvodnica Maja Ćaćić koja je također jako nahvalila koncert i rekla da ju je kćer pitala zašto već nije mažoretkinja, da je "mama kriva što ona ne pleše na pozornici" i da jedva čeka jesen! :-))))))

    avatar

    19.03.2013. (10:03)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Što reći osim one predivne riječi HVALA! Još jedan PREDIVAN I VELIČANSTVENI koncert koji se ne zaboravlja lako,a sav trud svih blistao je na pozornici onako kako sam navikla već da blistaju lica vaših djevojaka. BRAVO! Zaista je bilo BOŽANSTVENO!

    avatar

    19.03.2013. (15:15)    -   -   -   -  

  • anonimac

    jel idu kadeti,juniori i seniori naa tekmu ili

    avatar

    19.03.2013. (16:13)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    kreativka:
    Hvala na pohvalama.

    anonimac:
    seniorke da. Juniorke i kadetkinje ne!

    avatar

    20.03.2013. (00:42)    -   -   -   -  

  • pulll

    zašto na natjecanjima ne plešete sola i dua?
    bilo bi super da plešete!!!
    hahahahahaha zafrkavan se !

    avatar

    20.03.2013. (13:48)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Na vaš komentar odgovoreno je u novom postu.
    OVAJ POST JE ZATVOREN JER JE OTVOREN NOVI!

    avatar

    20.03.2013. (21:46)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - Štit-5

    MRAK IZBORI 19. SVIBNJA 2013. GODINE

    Ima li to kakvoga smisla i značenja, kada su na (ovim lokalnim izborima) kandidirali se: totalni diletanti*, kriminalci, lopovi, ništarije,.., pa čak i socijalni problemi... Za koga pravi ljudi uopće mogu glasati. Vodeći političari svoju nemoć i nesposobnost skrivaju iza bolesnih obećanja, te samo su im puna usta: "Europske unije". Kao mi narod idemo na "svetu goru Sinaj", oni nas vode na tu planinu čuda; gdje dragi Bog pribiva i teče med i mlijeko... Sve su to ogromne laži! Oni koji se pozivaju na Europsku uniju su najveći krivokletnici i veleizdajnici.

    Ti liječnici bolesne duše ne mogu izliječiti sebe, a kamoli sve druge. Neka mi se slobodno javi - onaj tko zna i neka mi kaže: Što znači dvanaest !žutih zvjezdica" na zastavi "Europske unije"?! Ima li to kakve veze sa našim zavičajem i domovinom, u kojoj vlada velika glad, nezaposlenost, neimaština i bijeda i siromaštvo... Ja svjedočim svakome tko želi slušati riječi moje: Budućnosti vam nema, ako idete za tim smutiteljima i opsjednutim nitkovima, tj. nakazama svemira. Uvlače nas u Europsku uniju u prokleti projekt, u taj tor gubavaca i kraljevstvo nemani... Svi koji na to pristaju u njima nema istine i ljubavi prema svojoj otađbini Hrvatskoj.

    Europskoj uniji daje se preveliko značenje. Naglašavam svoje već poznato stajalište i mišljenje o tome da samo Hrvati i Hrvatice mogu krojiti svoju politiku, odnosno budućnost i cilj... Uostalom, Europska unija pogrešno se tumači i proglašava velikom slobodom - u biti to je urota i klopka. U kojoj se zapravo uvijek nešto muti. Iz Europske unije prave zemlje hoće pobjeći van, a mi se u to uvlačimo.

    Pogledajmo drskost lokalnih izbora u Bjelovaru. Kandidat za gradonačelnika Zlatko Ivičić, citira J. F. Kennedyja u svojim promidžbenim letcima. A Marijan Coner (HDZ) i na svojim plakatima ima slogan "da je pravi čovjek i da će se smanjiti prirez." Bolje bi bilo da piše - da će smanjiti poštenje. Pokrao je županijski proračun BBŽ-a i nikom ništa. Dok, Miroslav Čačija (HSS) i Zlatko Salaj (HSS) tupe o "tradiciji, znanju i potencijalu". Ovaj prvi je pokrao novac iz proračuna bolnice i proračuna BBŽ-a, a ovaj drugi je u Narti pijan s autom pogazio jednu ženu. I kaže u svom izbornom sloganu za sebe - da je čovjek koji želi vratiti osmjeh građanima. Kandidat za gradsko vijeće Željko Nesek "Zebra" na listi broj 2., u jednoj birtiji pijan iz pištolja je teško ranio dvoje ljudi... Damir Bajs, bivši tajnik BBŽ-a je tajio Conerove kriminale, te za to još biva nagrađen poslije mjestom Župana.

    Kako će nam ostvariti bolji život i standard s takvom politikom i takvim ljudima?! Uostalom tko takve stalno gura naprijed? Zašto mi to sve dozvoljavamo?! Pogledajte listu kandidata SAVEZ ZA PROMJENE - SP. Nositelj liste: ANTONIO ROGIĆ, ŽELJKO ZEC, ZDRAVKO BABIĆ, DAVOR NALEVKA, IVAN FEJER, VLADO MAKOVICA, MARIO KOVAČIĆ, Itd. Sve sami "bistrički" bogci, i oni bi mijenjali situaciju u našem društvu. Neke osobe s te liste prose po Bjelovaru, opijaju se i klošare... Na što su se sveli izbori za predstavnička tijela općina, gradova i županije.

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 14.05.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    ———————————————-

    avatar

    16.05.2013. (17:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...