Komentari

milemylo.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • podržavam

    to treba prijaviti svima, policiji, poreznicima...javnim medijima

    avatar

    13.03.2013. (18:42)    -   -   -   -  

  • daniela1

    čekaj, ovo je stvarna priča? pa znate li tko su ta trojica?i je li uhapšen taj užasni "sin groma", ako je to istina, a zvuči stvarno. koje je ovo ludilo? ovdje sam samo vesele stvari bila naučena pročitat, ej ljudi, šta se ovo događaaaa?
    vrištat, svi na ulice vrištat, šta drugo? pištaljke, dabstepnemamblage sve što vrišti. dostaaa cipelarenja, dosta-zar ćete i tezere uvest, dart vaderi jedni provokatorski. dronvskim nas gađat? ako već napadate nedužne ljude stavite se u te fkn uniforme, da vas se vidi. i pitajte savjesat ako vam je to dobra odluka. razmislite srcem. zemlja je pandora. di ćete stić s tim grabežom ? nadajte se da to shvatite prije nego vam ne bude kasno. đaba vam sve ako je bez srca.

    avatar

    14.03.2013. (05:20)    -   -   -   -  

  • smotani

    Mylo, brz oporavak želim....!
    a ostalo, doći će na svoje... postoji put.
    Tebi Prijateljice, hvala na javljanju...i, pozdravi još jednom ovog hrabrog mladića.....pomogni mu da savlada dane što slijede i hrabro nakon toga krenite u drugu bitku!
    pozdrav i sretno!

    avatar

    14.03.2013. (12:24)    -   -   -   -  

  • SvemirskePjesme

    ... rekli bi neki... to je ljudska svakodnevnica...

    Pozdrav!

    avatar

    14.03.2013. (22:29)    -   -   -   -  

  • gali

    da,ovo je ite kako stvarna,istinita priča.. i ne samo da je hrabar,to je i najplemenitije biće koje je ikad hodalo po ovoj zemlji,jer onoga trenutka kada je saznao da mu je radna kolegica ,a niti dva tjedna ranije preživjela isto ,ali na sreću bez fizičkih posljedica,osim strave osjeta hladne oštrice noža pod vratom, istog tog dana zajedničkom nam poslodavcu najavio je OTKAZ. siguran posao do tada koji je imao ,jednostavno je odlučio NE-imati.u otkaznom roku tom i takvom prijatelju dogodilo se ovo o čemu Vas sve njegove drage prijatelje,poznanike i čitatelje izvjestismo.
    dubina prijateljstva neprocjenjiva je.Mylo,oprosti mi što nikkao da se naviknem na ovo tvoje ime, oprosti mi ,jer ja te zovem Mile ,Mili, i za mene najmiliji frend koji je to odavno prerastao biti.brat si, rod rođeni i neka stoput kažu; prijatelj je polovica duše,ili drugo ja, i od toga puno si veći,jer u ovim teškim,olovnim vremenima ostaviti siguran posao zbog nepravde spram kolegice,dali takvih kao ti postoji još?za mene,jedan,jedinstven,neponovljiv i da znaš, iz tvoje zbirke poezije učopila sam ti pjesmu "Krijesnica"..

    avatar

    13.04.2013. (18:30)    -   -   -   -  

  • gali

    ne mogu ti opisati radost znajući da ćeš biti dobro.ne mogu ti opisati veselje što si živ.ne mogu ti opisati skakanje i u dalj i uvis kada je "grizli Adams" tvoj kirurg rekao jutrom ranim;hvala bogu prošao je puno bolje s obzirom na to što se dogodilo"
    zarastaju rebra polomljena i drugo fizičko sve,al najdraže mi i tvoj zarazno vedar duh,tvoja plemenitost,nesebičnost i lekcija koju si nam svima usadio u živote;pravi prijatelji cijene nemaju.
    Ona druga,koju priznajem još uvijek nisam shvatila,a izgovaraš ju redovito ko mantru u najtežim životnim trentcima;"Zapamti,ništa s eu životu ne događa slučajno." ebat ga,valjda ću i ja kako imoj klempo kaže,koja isto "palim na guranje",valjda ću shvatiti jednom,nadam se,
    dugo,jako dugo nisam izgovorila onu iz duše,sada ju melodijom duše šapuće,-Hvala ti što postojiš ,junačino!
    I oprosti mi molim te još jednom što nikkao da te zovem Mylo.Dal da ti napišem haiku,ili dizertaciju o tom,onu...znaš:-) jer za mene si moj Mile,Mili,bio,jesi i budeš sve do tamo neke druge dimenzije,a i preko nje;u tvojim visinama,a mojim dubinama...za vječno
    Volim Te

    avatar

    13.04.2013. (18:43)    -   -   -   -  

  • gali

    TAKVIH KAO TI
    MALO JE
    TAKVI KAO TI ,VALJDA
    VIŠE NE POSTOJE!

    avatar

    13.04.2013. (18:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...