Krasni su i sad mi se baš jedu. Vani je kišno i hladno, pasale bi večeras, a i ujutro za gablec. Al ko za inat nema doma više jabuka, a bila sam uvjerene kak ima....
13.03.2013. (22:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Rudarka - Kako je kod tebe, je l' napadalo? Ovdje ga nema puno, ali hladno je i vjetrovito za poludit'.
Pametni zub - Eh... Dok ne počne padat' cimet iz oblaka, dobro je.
Zlica - I meni. :-)
Alexxl - Evo, idem se uputiti u tajne cimeta. Nema markiranja. :-)
Handmade cvjetići - Pa, ništa... Sve puta tri i svi zadovoljni. :-)
Gogoo - Hvala! :-)
Malo ti malo ja - Hvala, lijep pozdrav i tebi! :-)
Cookandplay - S obzirom na to kako je krenulo s vremenom, imaš još koji zimski dan za zimske okuse... Iako, mi ih pečemo cijele godine, pašu u svako godišnje doba.
Violette - Je. :-)
14.03.2013. (22:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne izgleda previše komplicirano čak niti za nekoga malo zaostalog na tom polju, poput mene. Jedino više nemam kuhinje, ali možda otvorim novu s tim kolačima.
15.03.2013. (10:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
o da, snijeg... damn
12.03.2013. (16:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
a ovdje je svakim danom sve cimetastije
12.03.2013. (17:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
Zamirisalo mi je :-)).
12.03.2013. (18:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Koji cimet?
Onaj otrovni, ili ne otrovni?
Mislim, da ne bi bilo, jooooj, nisam ti vidila post
12.03.2013. (19:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Kae vama ljudi, "prošla zima"???????
Pa zima bu još debela dva mjesec, aloooooo!
12.03.2013. (19:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Cvjetna
Uh, ovo bih danas baš mogla isprobati...samo je problem šta bi mi trebale barem tri smjese za sve izjelice doma :))
13.03.2013. (10:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepi mufini, pokazat ću ih kćeri koja ih voli raditi.
13.03.2013. (13:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Po pitanju cimeta sam uvela "sepsu", ali djeluje dobro.
Danas su knedle sa šljivama iz dubinca, tvoj recept u
pričuvu, lipi pozdrav;)))
13.03.2013. (14:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
Krasni su i sad mi se baš jedu. Vani je kišno i hladno, pasale bi večeras, a i ujutro za gablec. Al ko za inat nema doma više jabuka, a bila sam uvjerene kak ima....
13.03.2013. (22:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Violette
Ovo mora da je fino.
14.03.2013. (16:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Rudarka - Kako je kod tebe, je l' napadalo? Ovdje ga nema puno, ali hladno je i vjetrovito za poludit'.
Pametni zub - Eh... Dok ne počne padat' cimet iz oblaka, dobro je.
Zlica - I meni. :-)
Alexxl - Evo, idem se uputiti u tajne cimeta. Nema markiranja. :-)
Handmade cvjetići - Pa, ništa... Sve puta tri i svi zadovoljni. :-)
Gogoo - Hvala! :-)
Malo ti malo ja - Hvala, lijep pozdrav i tebi! :-)
Cookandplay - S obzirom na to kako je krenulo s vremenom, imaš još koji zimski dan za zimske okuse... Iako, mi ih pečemo cijele godine, pašu u svako godišnje doba.
Violette - Je. :-)
14.03.2013. (22:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Zanimljivo je; lijepo - ali doista fizički iscrpljujuće :((( Nestle se doista ponio - za peticu...Srdačan pozdrav, L+B+G
14.03.2013. (22:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
treba imati volje i zivaca za sve to..
15.03.2013. (07:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
cimet, čokolada, štos više ;)
15.03.2013. (08:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Dobro zvuči, a dobro i izgleda. Nije li baš lijepo kada su slika i ton sukladni. Okus ću za sada ostaviti mašti, a već sutra, tko zna ... ;)
15.03.2013. (09:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
podijeljena1
Ne izgleda previše komplicirano čak niti za nekoga malo zaostalog na tom polju, poput mene. Jedino više nemam kuhinje, ali možda otvorim novu s tim kolačima.
15.03.2013. (10:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joanna has left Stepford
divotica :)
15.03.2013. (14:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Ja bih da to netko drugi napravi, pa da, onako, svratim:-)
15.03.2013. (19:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Naravno, pošto volim kolače s jabukama, maznula sam ti odmah recept i sigurna sam da neću požaliti.
Kisssssss.
15.03.2013. (23:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Danae
e fino izgledaju a nisu ni komplicirani za pravit. lijepo mi se otvorio apetit!!
16.03.2013. (10:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Primamljivo djeluje:))
Pozdrav AnaM
16.03.2013. (11:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ericca_35
prepisala recept, sin krenuo u pečenje kolača pa evo ovoje sljedeće :)...lijepo i zamamno izgleda
17.03.2013. (18:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Luki - držim fige da izdržiš bez problema. :-) Osjećaj kad dovršiš studij bit će najbolji na svijetu. :-)
€uro - zapravo, najviše vremena.
NF - alkohol? :-D
Kako sam smršavio... - thanks. :-)
Podijeljena - nije komplicirano, vjeruj mi. ;-)
Joanna - hvala. :-)
Borut - možemo se dogovoriti. :-)
Teuta - nadam se da ćeš uživati.
Danae - dobar tek. ;-)
Mecabg - pozdrav i tebi! :-)
Ericca - nadam se da će ti se svidjeti. :-)
18.03.2013. (02:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...