Komentari

podijeljena1.blog.hr

Dodaj komentar (51)

Marketing


  • dado69

    sretno......a ljubav????

    avatar

    11.03.2013. (20:34)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Lijepo je imati dugoročan plan koji se ostvaruje. Što god odabereš, samo treba čvrsto stati iza odluke. Najgore je kad s u Hugo situaciji: Odaberi jedan broj. sigurno ćeš pogriješiti

    avatar

    12.03.2013. (06:27)    -   -   -   -  

  • Violette

    Poduzetna, bravo.

    avatar

    12.03.2013. (08:48)    -   -   -   -  

  • Neverin

    15 godina je trajalo sve to... ja sam ful nestrpljiv ponekad, računala si u te godine i fakultetsko obrazovanje?

    avatar

    12.03.2013. (09:16)    -   -   -   -  

  • magle dolaze

    Lovu u banku i živi u hotelu, od kamata.

    Ili iznajmi stan. Sve drugo ti je bez veze:-))))
    Ja sam prije dvadesetak godina kupio , adaptirao, opremio kuću godinama podizao kredite, otplaćivao to...
    Jurcao uokolo, sudarao se sam sa sobom... Ama ne isplati se :-)))

    Kada dođu klinci, preseli u veći stan i gotovo :-)))

    avatar

    12.03.2013. (09:22)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Ljubav? Vidjeti ćemo, kao, svi se nadamo da može preživjeti, ali eto, baš nije mogao ni prošli vikend samnom u Zgb, niti će ovaj, kada se možda budem morala odlučiti za stan. Ili podstanarstvo, jer sam beskućnik od nedjelje. Pozvao me doduše u svoju sobu kod mame. Ali o tome ne razmišljam, vjerojatno ću putovati od staraca ovih par tjedana. Vidjeti ćemo...
    Je, Neverin, uključujući i faks. Kao maturantici mi je bubu u uho ubacio jedan psiholog na nekom slikovitom predavanju u školi. Pa je izrasla u čvrstu želju. Do fascinacije. Mene je nestrpljivost počela hvatati zadnje dvije-tri godine na ovom poslu koji nisam doživljavala zadovoljavajućim niti zanimljivim, još manje izazovnim. Samo se nadam da će se bar približno poklopiti stvarnost i moja viđenja novog posla. Bar se Zagrebu pouzdano veselim, nikada nisam prežalila što sam morala otići natrag.

    avatar

    12.03.2013. (10:21)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Kao stanovnik sjevernog dijela grada, predlažem podsljemensku zonu, vjerujem da se da nešto zanimljivo naći, ako ne onda definitivno Soblinec. Uz auto nema problema jer vikendom se ne plaća parking, a biti izvan gradske buke je definitivno sjajno, uostalom novo je novo. Pozdravljam i čekam čuti gdje će biti useljenje pa da doprinesem nekim poklonom.

    avatar

    12.03.2013. (12:44)    -   -   -   -  

  • Ruhr

    Vraćam se tebi Zagrebe...
    Zanimljiv post.
    Srdačan pozdrav!

    avatar

    13.03.2013. (05:10)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Uf Demetra, podsljemenska zona....to se do sada nisam usudila niti gledati. Zvuči preskupo. Ali, možda se varam, pitati ću za primjer.

    avatar

    13.03.2013. (08:45)    -   -   -   -  

  • Zena gaza

    Dobrodošla u Zagreb! Zapravo, pred tobom su slatke odluke, lijepo je tražiti svoj dom i naći ga, uvjerena sam da ćeš znati slušati sebe i smjestiti se negdje gdje ćeš uživati. Zato ću te poštedjeti savjeta o kavrtu, slušaj sebem kao i do sada........

    avatar

    13.03.2013. (09:07)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Ne znam Gaza čak niti je li tako jako bitno, to je na koncu sve do pola sata tamo-ovamo, zar ne? Osim ekstrema, poput pogleda na Jakuševačko brdo, zbog čega je valjda i bila tako dobra cijena za lijep stančić, na primjer. Našla sam i nešto zgodno na Trešnjevci, ali ta pak zgrada nikada nije do kraja legalizirana, makar je stara više od 20 godina. Pa se ne može legalno prepisati. Valjda ću imati sreće, mali je milijun posebnosti i kvaka moguć u praksi, čak i kada imam novac, ili većinu. Iako, da, briga je i dalje slatka za mene. svi govore o smogu, a meni kao da se još otvore pluća i bolje dišem. U Zagrebu.

    avatar

    13.03.2013. (11:26)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    eto nama još "dojdeka":PP
    m da podstanarstvo..za sada..to ti je najbolje, a poslije lako i natenane biraš, promišljaš itd
    i to kaj ti vele podsljemenska zona, oko maksimira prije, poslije, prekoputa i sl..
    soblinec je daleko za bilo kaj, jedino auto, i jutarnji krkljanjac
    a btw. ne bi htjela biti zločesta, ali tamo je socijala i svašta nešto..o mirisima sa jakuševca+ ljetna južina khmm..dakle, ima svega
    polako, bit će stanova..podstanarstvo prvo

    avatar

    13.03.2013. (14:10)    -   -   -   -  

  • Simplica

    meni se u Zg jako sviša samobor, tako da moj plus ide za taj dio grada...blizu si na jankomiru, blizu si autoputu za izlaz iz grada...nisam zagrebčanka, ali ga poznam (zbog posla) jednako dobro kao i svoj grad, pa onda objektivno predlažem samoborski dio...

    Hvala na spomenu:) odluka iza koje stojiš svim srcem i razumom je uvijek ispravna odluka....

    neorologija ili neurokirurgija?
    znam osobu koja je isto kao ti čekala puno puno godina, već 7 godina odlazi na posao sa osmjehom i tako se vraća u 90 % slučajeva, doktorirala, specijalizirala i , iako ja niš ne kužim, os vom poslu priča s takvim oduševljenjem da je to predivno vidjeti...

    Želim ti svako dobro! A biti će onako kako stvoriš....Putovanje ti tu ne završava, nego počinje, neka nova etapa....

    avatar

    13.03.2013. (16:21)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Ja se samo vraćam, Čistilište, ha,ha,ha...dojdeka sam valjda odradila prvi puta. Znam da trebam biti strpljiva i oprezna. Pomislim to svaki puta kada sumu koju imam podijelim sa svojom plaćom. Ali me opet mnogi dobronamjerno uvjeravaju da treba reagirati prije EU, da stanovi nikada nisu bili povoljniji. Čak mislim da i nisam pretjerano izbirljiva, samo da maknem extremne falinge poput Jakuševca i da ne dam novce za nešto što će me onda žderati s nekim nerješivim problemom.
    Psihijatrija Simple. I da, za sada sam i sama najbliža staroj Samoborskoj. Ovaj ću vikend odraditi još nekoliko sasvim privatnih pojedinačnih ponuda bez posrednika. Jedna je "raketa" kraj Vjesnika po dobroj cijeni, ali me baš ne veseli 9. kat...U Dubravi ima pola kuće pristojnog izgleda i pola malog, zgodnog, dvorišta, ali tu opet moj tata vidi puno potencijalnih problema za samo žensko, od krova do sigurnosti. Za posao sam također uvjerena da će me oduševiti i ispunjavati.

    avatar

    13.03.2013. (17:36)    -   -   -   -  

  • Violette

    Na www.erstenekretnine.hr ima puno lijepih stanova. Ja jako volim stanove. U nekima baš osjetim po dobrom osjećaju da je to... To.

    avatar

    13.03.2013. (18:56)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ma bravo!!! To se naziva prava hrabra i zanimljiva odluka. Ja se u potpunosti slažem i vjerujem da nećeš fulati jer pozitivno razmišljaš. Još bi bilo bolje da se doseliš negdje blizu mene, hehehe. Pogledaj malo prema istoku, što misliš? Naravno, opreza nikad dosta ali s druge strane kad bi se svega bojali i tražili neku garanciju, ne bi ništa učinili.
    Želim ti iskreno puno uspjeha i sreće. Kissssss.

    avatar

    13.03.2013. (19:25)    -   -   -   -  

  • Simplica

    A gdje je posao? U kojem djelu? Ja glasam i dalje za samobor
    Kod raketa guzvaaaaaa

    avatar

    13.03.2013. (21:15)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Gledala sam na istoku Teuta, ono novo naselje u Sesvetama, lijepo je i povoljno, ali je zbilja predaleko. Željela bih najviše da mogu izići i prošetati gradom, makar na uštrb kvadrata. Posljednjih godina mi je prirodni okoliš postalo 55 kvadrata, pa iako me kupac riješio problema s namještajem, čini mi se da baš garsonjera nije dovoljna. Željela bih makar još mikro sobicu. A u dosegu tramvaja kao krajnjoj točci, ako ikako bude moguće.
    Znam Simple, ali ja sam ipak dijete iz provincije, meni se gužva čini zanimljivom, mira i zelenila imam napretek kod kuće, ako poželim. A posao, sjever, jedno od bolničkih brda

    avatar

    14.03.2013. (08:43)    -   -   -   -  

  • Simplica

    ha ha onda pretpostavljam.....pravac Samobor!!! i tamo si na 10 min od mira i zelenila.... ja da biram gdje bi, samobor bi bio moja opcija, ona rječica, mali trg, ma baš slatko...

    avatar

    14.03.2013. (08:53)    -   -   -   -  

  • Zena gaza

    Podijeljena, ipak imam konkretan savjet, nemoj olako kupovati stan, taj kvart kod Sesveta je grozan, ne budi naivna, koliko god novaca imaš, možeš naći ono što želiš jer su cijene pale i stanovi se teško prodaju, rijetko tko hoda s kešom i kupuje. Moja prijateljica je upravo u postupku kupovine stana, Perkovčeva, 1 kat, francuski prozori, gleda na dvije strane, održavan, s lođom, 54 m2 za 88 000 eura. Dakle, sve je moguće.
    Obiđi Zagreb, vidi gdje želiš živjeti, možda u blizini bolnice (?) da pojednostavniš život. (Ja živim relativno blizu posla i jako je ugodno odšetati bez prijevoza). Ne brzaj s novcem, jer postoji realna mogućnost da ćeš nakon nekoliko mjeseci shvatiti da si bila naivna. Uostalom, veće količine novca rijetko imamo u komadu. Pazi.

    avatar

    14.03.2013. (09:13)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Točno Gaza, ja imam hrpu novca prvi puta u životu i stoga se i trzam na samo šušanj mogućih problema. Vidim i sama da je otprilike to suma s kojom baš možeš birati, ali toliko nemam, kvadrati ipak puno manje vrijede u provinciji. Zbog toga još igra i opcija s kreditom za doplatu, makar baš ne bih to prvo željela. Nekako ispada da načelno ima povoljnih stanova, ali konkretno manje. Ili nisu čisti papiri, ili zgrada nije uopće ucrtana i etažirana, ili je prastara, ili je skoro vremenski bliže meni sada, nego centru, kao što kažeš za to kod Sesveta.. Ili je neki jako visoki kat, a lift uopće ne ulijeva povjerenje da će stalno raditi Penjali smo se prošli vikend na 12. kat u novom Zagrebu, stari je jedva preživio. Kažu nije tako često, ali... Kažem, ne mora biti oko bolnice, to je ipak kvart iznad mojih sadašnjih mogućnosti, a glupo mi je i da starci opet daju.

    avatar

    14.03.2013. (12:19)    -   -   -   -  

  • teuta

    Da, Sesvete su malo predaleko, to je istina. Za tebe bi bilo super nešto blizu centra ali to je zaista skupo i uglavnom su to starije zgrade. Nadam se da ćeš ipak uspjeti pronaći nešto što će ti po svemu odgovarati. Papapapa...

    avatar

    14.03.2013. (17:04)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Bravo, bravo! Čestitke na poslovnom uspjehu (svaka čast; moja majka je liječnica - pa sve znam) i bravo za razmišljanja o stanu i rješavanju stambenog pitanja...Centar je centar - slažem se, ali...Ako se sve mora renovirati, u čemu je poanta....Bolje zvuči novo, a ne mora biti na samom Trgu, zar ne?! :)))
    Kava i Dolac - da, da, savršnestvo ili najbliže njemu...Slažem se i još jednom - moje najsrdačnije čestitke!!!! Pozdrav, L+B+G

    avatar

    15.03.2013. (12:05)    -   -   -   -  

  • Danae

    Svaka ti čast! Odlično je to kad konačno stvari sjednu na mjesto!
    Zagreb mi nije u malom prstu da mogu komentirati neke lokacije, ali inače što se stanova tiče meni su draže novogradnje. Također mi ne odgovaraju ona bakćanja sa meštrima, renoviranja i mijenjanje namještaja... Radije odmah kupit novi stan za malo skuplji iznos nego naknadno plaćati popravke, adaptacije...

    avatar

    15.03.2013. (17:54)    -   -   -   -  

  • andrriano

    pozdrav

    avatar

    15.03.2013. (18:47)    -   -   -   -  

učitavam...