Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • More ljubavi

    Znaš ono pismo materi: Draga mama, pišem ti polako, jer znam da ne znaš brzo čitati. Dakle izbor je pao na Josipu jer samo ona može tako sporo pjevati da ju pemzionerke stignu slušati. Ja se zapravo čudim kako još uspijevaju pronači svirače koji uspjevaju tako sporo svirati koliko sporo ona sada pjeva.
    A što se pak tiče drugoga prijedloga .... Sverina je valjda ispala jerbo organizatori smatraju da i ta staroslušajuča publika ima barem još trunku sluha, makar kako sporo slušali.
    Imaš sreću da ti se pjat nije izgubio u magli

    avatar

    08.03.2013. (13:27)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    u magli sjenovitih sjećanja titra ljepota drevnih balada... koje ne oštećuju sluh...

    carpe diem...!

    avatar

    08.03.2013. (13:38)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Danas Obersnel dijelio ruže na Korzu. I naiđe moja frendica. Pruža on njoj ružu a ona će njemu: hvala vam lijepa gospodine Obersnel, ali ja vam tu ružu neću uzeti u znak solidarnosti sa svim onim ženama koje danas i sutra i preksutra rade i nitko im neće pokloniti ružu, a nemaju vremena kao ove penzionerke cijeli dan visjeti na Korzu. Evo vidim da svaka od njih ima već pet-šest ruža u torbi.

    avatar

    08.03.2013. (15:23)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    U nekim fazama nam je potrebna identifikacija sa grupom ili zaštita autoriteta, dok u nekim drugima težimo izdvajanju i odricanju. Nije nemoguće da u nekoj sljedećoj fazi opet promijenimo odnose. Iako se radi o naoko suprotnim težnjama nekako mi se čini da je identičan mehanizam u pozadini. Tu se nerijetko sjetim blogera rokera koji je žestoku muziku zamijenio žestokom vjerom, slično kao i uvaženi komunist i ateist koji je praktičnom propašću komunizma postao veliki vjernik, što naravno i ne mora biti u korelaciji, a i ovo veliki nije izrečeno u negativnom kontekstu. Eto, ljudi imaju određene potrebe i programirani su tako da ih nagrada i kazna usmjeravaju, što na individualnom, što na grupnom planu, ali ne pali uvijek ista nagrada kod svih i u svakom trenutku, iako su mnoge puno jače izražene i češće prisutne. Još mali komentar na Josipu i Severinu. Da je ponuđena Severina sasvim je lako moguće da bi čuo da bi mnogi rado čuli Josipu, jer eto, ona je zapravo ekskluziva, pa i vrijednost "poklona" projicirana pod tim kutom sasvim lako stvara neki drugi privid. Završno, pridružujem se kultu štovanja žena i pršuta ;)

    avatar

    08.03.2013. (15:50)    -   -   -   -  

  • rU

    i kad se u ružu preruši, karanfil ostaje karanfil.
    :-)

    avatar

    08.03.2013. (15:54)    -   -   -   -  

  • picko

    Bravo NF što si se sjetio naših blogerica i čitateljica i ja se pridružujem čestitkama.

    avatar

    08.03.2013. (19:27)    -   -   -   -  

  • Neverin

    najbolja čestitika ikad :)

    prošle godine je Obi dijelio ruže i bio je u moru žena koje su se tukle radi cvijeta. Dođe starija žena do muža i kaže, vidi, uspijela sam uzeti jednu, a muž joj "daj to meni, idi nazad u gomilu i reci da nisi dobila" :)

    avatar

    08.03.2013. (19:31)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    odličan doručak :-) Jin je presladak

    avatar

    08.03.2013. (21:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...