Komentari

blogdogg.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Neverin

    strašno ali jel se Dinaja obratila uredniku? ipak njenim programerima ne smetaju nikakve šifre i mogli bi vratiti blog nazad vlasnici....

    i još nešto... alergičan sam na šupke koji kradu tuđe ideje jer svoje očito nemaju. Kamo sreće kada bi krali moje tekstove o politici i nužnosti promijene političkog sustava, to su jedine ideje koje mi nitko ne krade i jedine koje bi želio da odu dalje u svijet :)

    avatar

    05.03.2013. (12:49)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Evo Dinaji nam je blog vračen,valjda je uredništvo ipak urigiralo
    Straši su ti moroni,ćelavi spameri koji nemaju ni srama ni poštovanja!
    A ovi koji kradu fotografije i textove uzimajući ih kao svoje...uh za njih niti nemam pristojne riječi
    Naše hotelske virtualne,kreativne radionice je moguče jednim klikom ubiti,sravniti i kao da nikad nismo postojali,a na vratima ostane još neko vrijeme klatit se naše ime...jezivo mi je nešto u tome
    Idem ja ipak pojačati snagu svoje zaporke

    avatar

    05.03.2013. (12:54)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    NEVERIN-Evo dinaja je mobilna i nadam se da je sve ok. ahhaahahahh tvoje političke proglase bi trebalo prikazivati na saborskom displayu!

    NISS-I ti si ,znam to, imala velikih problema na blogu...od krađe slika do progona. u toj favelli je zajebano skroz! Blog hr bi trebao oformiti jedan odred virtualnih elitnih BOPE trupa i samo privoditi i gasiti profile perverznjaka. ja bi ih sa takvim guštom maltretirao...

    avatar

    05.03.2013. (13:04)    -   -   -   -  

  • Alžbeta Bathory

    ja sam debil i priznajem da sam debil, ali se bojim da moje priznanje neće promijeniti ništa u korist eksterminacije debila koji ostavljaju debilske komentare i debilski se odnose prema...jebemti, skoro rekoh.
    sad se pojavio i taj stanoviti nikica s dark emporijumom, ja se jutros obradovala - vidi, bubo, šesnaest komentara!, a ono nikica nagovnetao svoje ezoteričke brabonjke.
    uglavnom, trebalo bi češće mijenjati zaporku.
    a sad, ifjulekskuzma, odoh natrag pod svoj kamen, hvala na pozornosti i doviđenja.

    avatar

    05.03.2013. (13:11)    -   -   -   -  

  • čiovka

    O, i ja iman iskustva sa "posuđivanjem" fotografija, nenavođenjem autora, pisanjem mailova i neodgovaranja na njih. Zbog toga kod mene u boxu i stoji onaj citat o fotografiji i autorskom pravu.

    avatar

    05.03.2013. (13:21)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    hvala ti dragi prijatelju... zahvaljujem se i uredništvu koje je povratilo moj blog iz internet kontenera... zahvaljujem se @Nisi koja je sudjelovala u mojim tugaljivim previranjima... da @knjižna bubo... treba češće mjenjati zaporku... jer neki nemaju drugog posla nego premeću slova i brojke i traže riješenje... a onda krenu u osvetnički pohod... zahvaljujem se i svim ostalim blogo- prijateljima koje sam jučer opteretila mojojm tugom... da, bila sam tužna... i saznala sam da nisam jedina koju opterećuju, okrivljuju, napasatuju virtualni napasnici...
    bila sam tužna zbog tužne i ružne bilanse koja baca dugačke, tamne sjene na naše postojanje u blogosferi...

    dragi@ blogdog... tvoje sudjelovanje u našim problemima je zadivljujuće... ovaj tvoj post to dokazuje... poslije tugaljivog dana i neprospavane noći... nažalost mogu ti reči samo jedno veliko HVALA... vrišteće hvala...

    carpe diem...!

    avatar

    05.03.2013. (14:03)    -   -   -   -  

  • suncokreti na oblacima

    Ma neeee, ja uvijek mislim da se to događa negdje drugdje i nekom drugom, a to je ustvari sve tako blizu....da ne vjeruješ kakvih bolesnih umova ima. Ali šta imaju od toga, koja im je to satisfakcija??? Bez veze, psiho...Pas tebi svaka pohvala jer ti je ovaj tekst zaista baš nekako odlično napisan. Bravo stari!!!!

    avatar

    05.03.2013. (14:59)    -   -   -   -  

  • metamorfoza

    angažiran post..
    to je kao da ti netko želi ukrasti komadić duše, a opet svi mi ovdje moramo nekako biti spremni na to

    ostaje jedino..."ljubav se ne trži, niti ne prodaje"...

    avatar

    05.03.2013. (15:08)    -   -   -   -  

  • primakka

    meni su jednom nešto maznuli, al boli me... neš ti moje veličine - 155 u ispravljenoj vertikali. znam da je moje, datum objave postoji, a i nije mi stalo. ko me zna - zna da je to moje.
    više mi smetaju oni, da - debili! koji pošto poto oće da pročitam neku njihovu pametnu. i onda ja radi njih ne mogu pisat! skinula sam neregistrirane, a sigurno ima i ljudi bez bloga koje bi rado našla u komentarima radi njih. za sad - ne mogu čitat svašta.
    s druge strane, ponavljam, žao mi je da su neki puno brži od mene pa ih ne stignem pročitat.

    avatar

    05.03.2013. (16:32)    -   -   -   -  

  • Blog News

    Da se ne bi razvila panika u blogosferi širenjem dezinformacija :))
    Dinaji nitko nije želio 'napakostiti' niti joj je 'probio šifru'. Problem privremenog nestanka njenog bloga je ipak tehničke naravi. Proteklih dana uklanjan je spam, nažalost njen blog je sustav markirao kao spam, a ustvari je false positive.

    avatar

    05.03.2013. (16:49)    -   -   -   -  

  • primakka

    ...misim...maznuli...kopipejstali pa objavili na svom blogu, nikakve urote.

    avatar

    05.03.2013. (16:58)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    hvala @blog news... ova vijest oplemenjuje smiruje, širi pozitivnu energiju... divno je saznanje da je ipak sve samo tehnička greška... još jednom vam se zahvaljujem na pomoći...

    carpe diem...!

    avatar

    05.03.2013. (17:10)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    BUBO-Lako nama literatima, ali Bubo fotografi su najebali...krade ih se sve u 16

    ČIOVKA-Uopče ne sumnjam da te kradu...i sam sam jednom došo u napast da ti maznem one patke hahahhaahahahahh
    p.s. čiovka-ovo je trebao bit komplimenat!

    DINAJO-Eto se sve sretno završilo dinajo i živjeli smo sretno do kraja svijeta. čak nam se i veliki braco obratio i hvala mu za to...uživaj u svojoj sobici i češče mijenjaj bravu!

    SUNCOKRET-Net je postao sigurno utočište za izopačene. neki put mi se gadi šta dijelim istu sferu sa svima njima!

    MET-Komadič duše je najbolji izraz za to!

    PRIMAKKA-Maznuo sam ti bio piazzolu i prijavio se na natječaj o tango literaturi i dobio izlet u buenos aires. poslaču ti kartolinu!

    BLOG NEWS-Aj super da ne moramo sad bauljat po teorijama zavjere. Dinaja je znači slučajno završila u spamu, ali zna se da je bila proganjana. Od prvog dana na blogu se borim protiv tih i takvih fora jer jednostavno ne kužim taj poriv. Može sad naslovnica?

    avatar

    05.03.2013. (18:02)    -   -   -   -  

  • ŠTIT - 1958

    08.03.2013., petak
    ETO I TO NAM JE BIO NEKI USPJEŠNI ŽUPAN BBŽ-a KAKO SE ON SAM HVALI?!

    DAMIR BAJS PREVARANT, LOPOV I ŠPEKULANT

    DAMIR BAJS (HSS) KAO TAJNIK ŽUPANIJE JE SKRIVAO KRIMINALE OD ŽUPANA MARIJANA CONERA (HDZ), TAKO JE POČELA KARIJERA I NJEGOV NAGLI POLITIČKI USPON. U TOME MU JE POMOGLA I ĐURĐA ADLEŠIČ, TADA VIJEĆNICA U SKUPŠTINI BBŽ-a, GRADONAČELNICA BJELOVARA, PREDSJEDNICA ODBORA ZA NACIONALNU SIGURNOST I ZASTUPNICA U SABORU.

    JE LI SE TKO SJEĆA PREVIRANJA U ŽUPANIJI BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ 1999., KADA JE BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT OTKRIO VELIKI KRIMINAL. TADA SU BILI SMIJENJENI ŽUPAN MARIJAN CONER, DOŽUPANI: VJERAN JURKOVIĆ I ANTE RADE, TE PROČELNIK, ITD. TA TRAKAVICA OKO USVAJANJA PRORAČUNA I NOVOG IZBORA VODSTVA TRAJALA JE MJESECIMA. NAČELNIK POLICIJE BBŽ-a MATO SIČAJA (HDZ) JE POMOGAO U ZATAŠKAVANJU KRIMINALA I KRAĐE PRORAČUNA NOVCA.

    DAMIR BAJS OVIH DANA OBJAVIO JE KANDIDATURU ZA ŽUPANA KAO NEZAVISNI KANDIDAT. PITAM SE: TKO MOŽE VJEROVATI TOM DILETANTU* I NEPRAVEDNOM ČOVJEKU? ON GOVORI O NEKIM USPJESIMA - PA TO JE APSURD, SVE OVO DANAS MI UŽIVAMO NJIHOVO NASLJEĐE.. DAJ IDI BAJS, CONER, ADLEŠIČ I ČAČIJA PROĆ,.., DOSTA NAM JE VAS...

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 26.02.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com
    URED: Masarykova 8

    avatar

    08.03.2013. (13:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...