Komentari

backpack-ski.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Damir

    Uzivam citajuci tvoj blog i svaka ti cast kako si se uspio organizirati za ovu Americku turneju i sve to podijeliti sa nama. Zanima me da li ti je za vrijeme prsicarenja po powderu tvoja Elan skija cini mi se da je struk 82 ipak malo preuska i da li si razmisljao o kupnji sire skije. Pitam to jer iako ne vjerujem da cu ikad skijati u Coloradu nekako sam se zasitio race skija i htio bih nesto sire....kao sto kazu neki iskusniji skijasi na skijanje.hr forumu da ne idu vise ispod struka od 90 mm pa se i ja sve nesto razmisljam. Kakva su tvoja iskustva i na cemu najvise Ameri skijaju? Uzivaj...

    avatar

    03.03.2013. (07:18)    -   -   -   -  

  • Backpack Ski

    Meni se moja Elan Magfire 82xTi savršeno ponaša u koloradskom powderu. U europskom powderu tako tako, ali inače u Europi i ne preferiram off piste radi teškog snijega. Ove godine sam samo jednom i to na Krvavcu išao pršičariti.
    Ameri u pravilu imaju šire skije jer oni generalno više vole powder nego uređene staze. A što se tiče marki, skija se na svemu, no primijetio sam da ih puno više renta skije nego ima svoje.
    Čak sam ovdje u Aspenu razgovarao na žici s tipom koji skija na starim Elan skijama i kaže da nema boljih...

    avatar

    03.03.2013. (16:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...