Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Neverin

    ma nema brige, kada nađu zajednički interes odmah će se vratiti kao da ništa između nije bilo. Vidi Rojsa i ostale "otpadnike". Vidi Ankciu (vrati pare za djecu Hrvatske) Tuđman, ona je 002 :)

    igrokaz za ljude koji čitaju tko nosi kakvu frizuru i ostale forice...

    avatar

    24.02.2013. (19:16)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Neverin je sve rekao

    avatar

    24.02.2013. (19:28)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Meni nije jasno zašto to sve narod ne potjera u ropotarnicu prošlosti i ne izabere nekog mlađeg od 30 godina na vlast i to nekog bez posla, nekog skromnog i poštenog! Nikad mi to neće biti jasno! Kako se samo Pusićka smješka sretno na uhvaćenu fotelju u Europskoj uniji, ovih dana joj osmijeh ne silazi s lica. Među hrvatskim političarima je trenutno grabež za fotelje za svoju djecu u EU i uopće ih nije briga što država propada. Njih samo zanimaju one dvije milijarde kuna za članarinu u EU i za plaće koje će se iz te čanarine isplaćivati njihovoj djeci u visni od 40 000 kn plus troškovi smještaja, putovanja, dnevnica itd. itd. itd. Da narod ima mozga, a što nema, zaustavio bi taj bjesomučni ulazak u EU i okrenuo se sebi i svom gospodarstvu. Prvi rezultat bi bio ušteda dvije milijarde kuna za članarinu.

    avatar

    24.02.2013. (20:28)    -   -   -   -  

  • Boris

    @Lion Queen

    Da, vratit se u svoje granice življenja pa makar ostali " bez šuškavca i najlon čarapa". Bolje bi bilo da nam djeca "krampaju po pruzi" nego što su ostala bez posla...

    Nije problem što je propalo gospodarstvo, koliko je veći problem što je propao moral. Moralom bi povratio i gospodarstvo, a bez morala...

    No sve je to san, nemoguća misija... Po mom mišljenju, čovjek može pronači vlastito spasenje samo na indivualnoj razini ( možda grješim ), u domeni tzv. "slobodne volje", pravom slobodnog izbora...Ipak, ključ rješenja je u onoga čiji je to Naum. U tom kontekstu postoji samo jedna ( apsolutna volja ), a to je da se spasi svaki čovjek.

    Čovjekova sloboda je ujedno i njegovo Prokletstvo. Kad to ne bi bilo takav život ne bi bio dobar. Zato neka nejadikuje nijedna Duša. Svaka razumna Duša zna vrlo dobro da je ona tu samo u prolazu.

    Nijedan sistem , ma kakav bio, neće ti naškoditi, ako se dobro postaviš prema njemu, pa tako ni prijeteća Globalizacija. To zna svaki pravi vjernik, bez obzira kojem religijskom sistemu pripadao, ako je u stanju odkloniti od sebe zle sile ( Zloduha ) - biti dobar, prije svega, prema sebi. Unišiš li svoj život, kako možeš pomoći drugima ?!

    Na kraju, ni "JUDIN POLJUBAC" nije nagora stvar na svijetu...može se izroditi u plodonosni dar...kako se i zbilo.. nikad se nezna

    avatar

    24.02.2013. (23:09)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Ha, poljubac je oduvjek bio izvor bakterija!:)

    avatar

    25.02.2013. (00:29)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Da Juda živi u današnjem vremenu, njegov poljubac bi
    bio melem u odnosu na ovo svaki dan viđano. Ma, 'ko
    je vidio u političaru čovika? Pozdravljam:)))

    avatar

    25.02.2013. (10:18)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    taj je poljubac nekakva predigra, prvo ih poljube, onda odjebu

    avatar

    25.02.2013. (11:23)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Poljubac iz interesa??
    Ma sve je počelo još sa onim poljupcem Žabca koji se pretvorio u princa.
    Sad se svi nadaju reprizi ...

    avatar

    25.02.2013. (12:08)    -   -   -   -  

  • kuramela

    Nisu oni katolici ni vjernici,nemojte pravim vjernicima to stalno nabijati na nos jer mi nismo krivi.Oni bi se izjasnili i kao antikristi kad bi znali da će im to donijeti veliki broj glasova,a mi pravi vjernici smo samo šutljiva većina koja se ne petlja u prljavu politiku jer nam se to gadi za što su krivi baš ovakvi kakve imamo u politici.Preporuka ukinuti i zabraniti stranke jer vode hrvatsku u propast.

    avatar

    25.02.2013. (13:27)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Ti si napravio ozbiljan post o kome treba razmisliti duboko, ali kad tome dodaju svoje viđenje fra gavun i mecabg, morala sam se slatko nasmijati!

    avatar

    25.02.2013. (20:07)    -   -   -   -  

  • odmak

    Ipak za više od trideset škuda. Jadan Juda.

    avatar

    25.02.2013. (20:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...