Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Tzar

    to ti je sve zato šta nevjerujemo dovoljno vladi...

    pipl mast trast as

    avatar

    20.02.2013. (19:22)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    puno slova malo riječi

    avatar

    20.02.2013. (22:03)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Tzar: vidio sam već to, genijalno je. Nevjerojatno je kako svaka generacija političara ima isti problem!

    Super mi je i Jadranka s HBOR-om

    @Nečmenjanka: mislim da je fraza koju tražiš PRDIM (Previše dugačko i mislilačko)

    avatar

    21.02.2013. (09:06)    -   -   -   -  

  • The Artist Formerly Known

    "Moj me bivši dečko ostavio jer se nije mogao nositi s mojom težinom i problemima s kojima se često suočavaju pretili ljudi. To ga je činilo jako nesretnim. Bila sam očajna kad me ostavio, ali sam shvatila da mi je upravo to trebalo u životu kako bih posložila neke životne prioritete"

    avatar

    21.02.2013. (18:45)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Mislim da je njen bivši možda nije trebao ostaviti doslovno pred oltarom, kada se već obvezao na nešto, ali izuzev toga je stvarno učinio dobru stvar. Šteta da je shvatila da "ima vremena i volje" tek prekasno.

    Zaključak: sramoćenje debljine radi.

    avatar

    22.02.2013. (08:49)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss:

    1) Ovaj tvoj post me je podsjetio na jedan stari vic:

    The Queen was being shown around a hospital. As she was being guided around by a senior consultant, they passed a room where a man was masturbating wildly through the window. Of course the Queen was not amused and demanded an explanation as to why these activities were allowed in the hospital.
    "Ah," said the doctor, "Sorry that you had to witness that. The poor patient is suffering from a debilitating condition. He produces so much semen that unless he gets rid of it four times a day his testicles will explode."
    "Oh." she said . "Well I suppose it's understandable."
    Further down the hall they passed another room. The door was open and a beautiful nurse was giving a patient oral sex.
    "Goodness!" shrieked Her Majesty, "I demand an explanation!"
    "Ah," said the Doctor, "same problem - better health plan."

    (op. Vuk: tekst vica sam kopirao sa interneta; a posve je slucajno da je u ovom vicu, kao dodatni plus, prisutan jedna doza ironije. Tocka 2 koja slijedi ce sve objasniti.)

    avatar

    22.02.2013. (12:34)    -   -   -   -  

  • Vuk

    2) Ali, ovo nije i samo vic.
    Prosle godine sam procitao clanak da je britansko Zavod za zdravstvo i mirovinsko osiguranje podmirilo troskove da neki umirovljenici odu u Amsterdam i provedu “seansu” sa prostitutkom. Ovi umirovljenici i osobe sa invaliditetom ne boluju od nekakve bolesti koja bi zahtjevala takav “tretman,” vec je britanska vlada (ona prosla, a ne ova sadasnja Cameronova) odobrila da se drzavni novci mogu, izmedju ostaloga, koristiti i za posjete striptiz klubovima i “seksualnim radnicima” (jedan vrlo zgodan eufemizam).
    Velika Britanija – Raj za umirovljenike
    Iz clanka izdvajam:
    “The ÂŁ520 million scheme promised to give elderly people and those with disabilities more control over the care they received, by passing on cash so individuals could choose the services they needed, such as home help, or mobility aids.
    An investigation by The Sunday Telegraph can disclose that exotic holidays, internet dating subscriptions and adventure breaks, as well as visits to sex workers and lap dancing clubs have been permitted under the system.
    One local authority has agreed a care plan including payment for a 21-year-old with learning disabilities to have sex with a prostitute in Amsterdam next month.“

    3) Ovaj tvoj post je, takodjer, izuzetno dobar odgovor na bilo kakvu zensku lamentaciju o tome kako vise nema dobrih muskaraca, kako muskarci danas vise nemaju dobre manire i bonton (a to implicira da su nepoznati muskarci, dakle ne prijatelj/decko/muz/otac/brat, duzni pomoci bilo kojoj nepoznatoj zeni) itd., onda im samo treba odgovoriti da kakva su to dosla losa vremena kad nepoznate zene vise uopce ne osjecaju duznost da zadovolje moje seksualne potrebe cim ja iskazem takvu moju zelju.

    “Ti si mizoginik.”
    “Hvala. Vec dugo treniram.”

    avatar

    22.02.2013. (12:34)    -   -   -   -  

  • Vuk

    Ovo nema veze sa sadasnjim postom, ali ima veze sa musko-zenskim odnosima.

    “Ashley Madison” je jedan od najpoznatiji dating sajtova u USA, samo sto su se oni profilirali za tocno odredjeni segment musterija. Wikipedia kaze:
    “Ashley Madison is an online dating service and social network service marketed primarily to people who are already in a relationship.”
    Dakle, website za ljude koji zele varati.
    OK, idemo dalje.

    Cak i povrsni citatelj blogova manosphere moze bez problema odgovoriti na pitanje:
    Na koji dan u godini se zene najvise upisuju u Ashley Madison?

    Dan nakon Valentinova

    Sta? Restoran u kojeg ju decko ili muz odveo nije dovoljno prestizan?
    Ili stol u restoranu nijie bio na naboljoj lokaciji?
    Sampanjac nije bio dovoljno hladan i pjenusav?
    Dijamantan ogrlica je imala premalo karata?
    Buket crvenih ruza je imao manje od 100 ruza?
    Cokolada koju je dobila na poklin nije bila dovoljno luksuzna?

    A koji dani u godini drze drugo i trece mjesto po broju novih clanica?

    Drugo mjesto: dan nakon Majcinog Dana Trece mjesto: 1 sijecanj

    Majcin Dan (Mother’s Day) nema veza sa Danom Zena (8. ozujak), nego je to praznik u Americi koji se desava druge nedelje u svibnju i koji slavi majke, majcinstvo, i utjecaj majki u drustvu (ovo sam preveo rijec-za-rijec sa Wikipediae).
    (op.Vuk: obratite paznju na krasnu ironiju fraze da ovaj dan slavi “utjecaj majki u drustvu.”)

    Dakle, zena kao partnerica ima Valentinovo, a kao majka, ako ima djecu, dobiva Majcin Dan kad muz sa djecom napravi nesto lijepo za nju, pokazu joj zahvalnost itd. Samo sada u Americi ocekuju da im partneri pokazuju ljubav itd. i na Valentinovo i na Majcin Dan.
    A onda dan nakon Majcinog Dana, ona se uclani u Ashley Madison.

    -You are a misogynist.
    - No, cupcake. I’m just holding up a mirror so that you can see your black soul staring back at you.

    avatar

    22.02.2013. (13:06)    -   -   -   -  

  • liiiiik

    Dajmo da j***. :D
    Za ozbiljno sad, zanimljiv post. I ideja ti nije loša, no izjavi tako nešto u javnosti i B.a.B.e. će zahtijevati da te strpaju iza rešetaka. :)

    avatar

    24.02.2013. (18:37)    -   -   -   -  

  • Tzar

    sad sam ovo vidia negdi zatrpano u saved bookmarks - tia sam to još linkat za božić al sam zaboravia :D

    better late than never - here goes

    a ima veze s današnjim postom svakako!!!

    avatar

    24.02.2013. (23:16)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @liiiik: LOL, koje je to bilo doba

    @Tzar: foreplay material

    @Vuk: Onaj vic je super!
    lzzzzzozzlzlzo

    Inače, "Hvala, trudim se" je odličan odgovor na mnoge shit testove... hvala na podsjetniku.

    U potpunosti se slažem za ovo s Ashley Madison. Naravno, kada se to spomene, onda svi počnu pričati gluposti kao su svi ti muževi zapravo vukodlaci koji su se "nakon vjenčanja promijenili". To je individualno moguće, ali skupno nikako. I statistika i promatranje pokazuju nešto sasvim suprotno.

    avatar

    25.02.2013. (08:52)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    1) "Hvala, trudim se” – tocno tako.

    2) Ashley Madison
    Naravno da su muskraci krivi za sve: zar je uopc bilo sumnje?

    3) Jos jedan primjer “pravde” iz prakse obiteljskih sudova u USA:
    Zena se razvela od muza (razvod je najvjerojatnije ona inicirala): sud je presudio da ona dobiva skrbnistvo nad djecom i da njoj pripada kuca u koju je odmah uselila svog ljubavnika.
    A bivsi muz? Sud je presudio da on mora i dalje nastaviti odrzavati kucu kako ju je i odrzavao dok je u njoj zivio. U odrzavanje kuce se racuna i rezanje trave na travnjaku oko kuce. Dakle, dok bivsi muz vani reze travu (ili placa nekome da to napravi umjesto njega), bivsa zena u kuci se lijepo provodi sa ljubavnikom.
    Nemam rijeci kojima bi ovo komentirao.

    avatar

    25.02.2013. (12:51)    -   -   -   -  

  • The Artist Formerly Known

    Zanimljiv je slučaj gospođe (gospođice?) Marić. Imala je dijete sa svojim (nevjenčanim?) suprugom Slovencem u Sloveniji. Nakon nekog vremena izgleda "jednostavnoi nije išlo" i odlučili su se razići. Muž se navodo spetljao s nekom njenom prijateljicom ("prijateljicom"?) i dobili su dijete.
    U brakorazvodnoj parnici sud je, u najboljem interesu djeteta, odlučio kako otac treba dobiti privremeno - a sad i trajno - skrbništvo. Majka je strana državljanka bez zaposlenja. Izgleda kako su htjeli spriječiti i mogućnost da netko dijete odvede iz poznate okoline u drugu državu (čitaj: slučaj Severina-Milan-Aleksandar).
    Muž je izgleda, makar je imao dobrog odvjetnika, ispao malo naivan: ponudio joj je da ne mora seliti drugdje i daleko od djeteta, nego da može živjeti kod njih u podstanarstvu.
    Ona je to medijima izgleda predstavila kao slučaj lika koji želi "višeženstvo" - makar ex-muž uopće ne misli imati što dalje s njom. Valjda tom logikom znači kako su svi cimeri/simerice/podstanari automatski (istospolni) ljubavnici?
    Pogledaj komentare, koliko se whiteknighta protiv odluke da se dijete dodijeli ocu jer je prema kriterijima suda to u boljem interesu djeteta. Zaziva se oduzimanje i automatska dodjela majci.
    Zašto?
    Oca se u komentarima proglašava perverznjakom (šatro višeženstvo jer nudi podstanarstvo) i moralno nepodobnim (imao dijete s drugom ženom dok je formalno još bio u braku s bivšom). Što sa ženama koje imaju djecu izvan braka ili s drugim muškarcem, ne sa svojim mužem, jesu one sad na dnevnom redu za moralizatore?
    I kao šlag na kraju, odluka suda se proglašava šovinističkom jer kao slovenski sud dijete nije htio dodijeliti osobi koja nije Slovenka (ni slovenska državljanka?) I zazivaju da se dijete ne dodijeli roditelju koji je "krivog" (muškog) spola. Da situacija bude kompliciranija, gospođina majka je Mađarica, dakle maternji jezik joj je mađarski, otac joj je iz BiH, ona je hrvatska državljanka - ne bih ulazio u to tko je koje nacionalnosti i koga "Slovenci mrze", a što se u komentarima pokušava potegnuti prešućujući činejnice.
    Eto, jednoj ženi je nelagodno i ne sviđa joj se odluka suda, sad bi se svi valjda trebali ustati kako bi ona dobila što želi. Bez obzira na sud, drugog roditelj i dijete.

    @Dalrock je vizionar, koliko je ovakvih stvari obradio u svojim postovima...

    avatar

    26.02.2013. (19:37)    -   -   -   -  

  • liiiiik

    @TAFN Ne znam da li je istina, ali Anđa navodno ima financijskih problema. Što ne čudi ako nije zaposlena. Dakle dodatan razlog za oca.
    Plus, našla si je nekog novog frajera još tijekom suđenja. Ne osuđujem ju zbog toga, baš naprotiv, dobro da je nastavila sa životom, ali očito nije bila toliko psihički uništena brakorazvodnom parnicom kako se navodi u člancima. Možda se varam, no tada valjda ne bi ulazila u vezu.
    Što se tiče toga da ju je bivši varao s više prijateljica, a ne samo s ovom koja je zatrudnjela i to u njihovom bračnom krevetu... e to govori nešto o ženama. Spremne su jedna drugoj prerezati grkljan kad je u pitanju Alfa mužjak, a onda plaču kad veza doživi brodolom. I žale se kako više nema dobrih muškaraca. Jebiga, bolje birajte.

    avatar

    26.02.2013. (23:46)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @liiiik
    To je poznata maksima: 5 minuta Alphe > 5 godina Bete

    A sto se tice zenskih lamentacija “Gdje su nestali muskarci?” i “Vise nema dobrih muskaraca,” i optuzbi “Zasto se zene ne mogu ponasati isto kao muskarci?”, to je najbolje protumaciti ako prije imenice “muskarac” ubacimo pridjev “atraktivan, karizmatican, interesantan,” jednom rjecju, “Alfa.”
    Tada sve postaje kristalno jasno:
    “Gdje su nestali Alpha muskarci?” (koji zele stupiti sa mnom u vjernu, odanu, monogamnu vezu ili brak)
    “Vise nema dobrih Alpha muskaraca” (koji bi meni bili vjerni i odani)
    A Beta muskarci su ionako nevidljivi zenama sve dok one ne dodju u zivotnu fazu da bude “daj sta das.”

    avatar

    27.02.2013. (06:16)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @TAFKA i ostali: legendaran slučaj. Idemo odmah na reformu prava, eh?

    Vuk ima izvrsnu analogiju. When in doubt, just insert "Alpha".

    Novi post: Životinjska farma

    avatar

    27.02.2013. (20:16)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Jedi, moli, skončaj u Turskoj

    avatar

    06.03.2013. (13:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...