Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    tko rano rani dvije sreće grabi jelda srećo, tako ide valjda
    drago mi je što je tebi uvijek veselo
    pusa

    avatar

    17.02.2013. (21:18)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Kažu, dobro je dok se hoda

    avatar

    17.02.2013. (21:52)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Hahaha dobar ti kontrast u odnosu na sličice iz sjenki.:)
    Dobro je kad noge prorade, još ako su sve u funkciji to je indikator dobrog zdravlja!:) LPP!:)

    avatar

    17.02.2013. (22:12)    -   -   -   -  

  • MALI SUNCOKRET

    Kako nema fotki, a opisi su na tvoj stari dobri način vrlo slikoviti, složila sam si film)))))))))Poznata mi je stabilnost tih kotačića (oba lijeva):-)), a i na kolač od banana imam posebne asocijacije, danas bezazleno smiješne. Lijep ti pozdrav, i laka noć.

    avatar

    17.02.2013. (22:15)    -   -   -   -  

  • teuta

    Znaš, divim se toj tvojoj punici, hehehe. Ma znam ja da ti želi samo dobro, znaš to i ti.
    Vidiš kako su poslovice mudre? Često se puta uvjerimo u istinitost tih riječi još bi bilo dobro da iz njih i nešto naučimo.
    Uvijek je dobro šetati ali s oprezom, nemoj pretjerivati. A koje to igrice igraš? Ja isto volim igrati igrice na PSP baš mi treba jedan savjet u vezi jedne igrice.
    Pozdravček prijatelju.

    avatar

    17.02.2013. (23:13)    -   -   -   -  

  • smotani

    Andrea a valjda.. znaš, kad god sam jako uranio nisam baš nekaj ugrabio ;) ali, kako god, sreća je svuda oko nas;) hvala ti.... ma mora biti veselo;) pusa

    Sredovječni udovac
    je, vjeruj...probao ja to.... i, istina je.... puno je lakše kad se „prohoda“

    Fra gavun hahha;)))) bilo je... neponovljivo;)))
    A funkcije... pa evo i pumpa radi sve bolje, noge proradile.... a sve ostalo nije imalo nekih štucavica ...dakle.... sad mogu i hodajuć u nove pobjede;)))) LPP!

    MALI SUNCOKRET
    zamisli da sam još uz sve ove peripetije nosil i fotić? Mislim da bi me punica „katapultirala“;)))))) viš, evo, nisam ja kriv... to je garant neka serijska greška na tim kotačima...a da se žalimo proizvođaču?;)))) lijepo je imati asocijacije koje uvijek izazovu smijeh.... ;)))) dobro ti jutro i , lijep pozdrav;)

    Teuta znaš....i ja joj se divim, treba mene izdržati;)))) naravno da znam da je samo dobronamjerna.... pa, ne jednom sam i tu rekao, da nije bilo nje....ko zna gdje bi ja sad bio....i zato sam joj neizmjerno zahvalan....a smijeh.... njega uz nju, jednostavno, mora biti..... i to je nešto što me uvijek iznova fascinira i oduševi;)
    A poslovice... jesu, mudre su... i znaš, u ovoj svojoj „ispovjesti“ koju pišem koristim jako, jako puno mudrosti koje se tako lijepo uklapaju i dokazuju svoju postojanost u životu;) da li sam nešto iz njih naučio? Znaš, kad te lupe po glavi.... najbolje naučiš...a to, bome, jesu.... i sad sam sav mudar;)
    A igrice, nemoj se smijat, ja ti igram one „dječje“... tipa slagalica, građenja,..... ma ove na googlu plus;) ali, možda mogu pomoć, pitaj;)
    Pozdravček prijateljice;)

    avatar

    18.02.2013. (07:11)    -   -   -   -  

  • nataša

    vijesti iz nesvijesti čitaš ???
    ne bi ja ... :-PPP

    avatar

    18.02.2013. (09:34)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    evo već odmiće dan... kotrlja se ka podnevu... jutro je bilo prepuno ljepote koja se nastavlja čitajući tvoj tekst... osvježava, dokazuje onu staru izreku ...tko rano rani dvijesreće grabi...oduvjek sam voljela svitanja... budila se prije sunca i promatrala njegovo izranjanje iz tmine noći... ranojutarnje lutanje po placu... standovi...veslost susreta sa prodavačicama i prodavačima... njihova susretljivost...
    divno si opisao tu međuljudskost...

    drago mi je dragi prijatelju što se osjećaš bolje... što ponovo možeš obući cipele... jer hodanje je odlična terapija protiv kardiovaskularnih poteškoća... pokreti u nožnim mišićima djeluju kao pumpa... uzdižu krv i limfu podižući klapne u venama... i spriječavaju oticanje... uskoro je proljeće... hodaj, hodaj dragi smotani...

    carpe diem...!

    avatar

    18.02.2013. (11:11)    -   -   -   -  

  • mecabg

    I ja se spremila da krenem sa tobom kad sam videla kako je zanimljivo:))
    Kad sam videla da si ipak krenuo u većem društvu i da za moje torbe nema mjesta u kolima, odustala sam...
    Hm... malo mi je bilo i daleko putovati...priznajem...
    Lep pozdrav

    avatar

    18.02.2013. (11:18)    -   -   -   -  

  • Ruhr

    Ti si smotan kako kome...

    avatar

    18.02.2013. (19:46)    -   -   -   -  

  • smotani

    Nataša naravno;) zakaj ne, pa najjače su... daj, malo pogledaj))))))))))) jelda su super? ;)

    Dinajina sjećanja znaš..... baš kao i ti... oduvijek volim svitanja, izlazak sunca, buđenje dana.... najljepše slike nosim s planinskih svitanja ili morskog plavetnila... nevjerojatno je kako te slike mogu uljepšati početak dana ;)
    A grad... on nosi svoja buđenja.... i svoje čari i volim...doista volim u njima uživati.... nedostajala mi je moja „teta Mara“... koja, uvijek, doda nešto „zdravo“, nešto „posebno za njenog momka“... neću zaboraviti njezinu brigu kada sam prije dva ljeta srondo se na placu, njezino veselje kad sam se pojavio nakon nekog vremena... da, baš ta ljudskost među ljudima je nešto što volim doživjeti i stvarno mi je nedostajalo ovo vrijeme....
    Znam, znam ja draga moja da je hodanje jako dobar lijek za moje probleme...ali, nije bilo izvedivo do onih nužnih koraka koje sam jedva obavljao...i da, presretan sam.... presretan što sam, konačno u svojim cokulama, prošetao, što sam osjetio na jedan poseban način tlo pod nogama........ i, vjerujem da šetnja sada postaje, kao što je i bila, moja svakodnevna uživancija.... do trčanja neću skoro....ali, ne bitno... makar ovako uživat ću u ljepoti koja je svuda oko nas ;)
    Topli ti pozdrav draga Dinaja;)

    Mecabg ma što si se uplašila, ima mjesta i za nas i za torbe ;)))))))))))) e sad, ovo drugo... ma ok... je malo dalje, ali, pričekali bi te;)))))))
    lijep pozdrav i tebi :)))))

    Ruhr ;)))) a ima i u tome nešto dragi Mirko;))))

    avatar

    18.02.2013. (20:21)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    dobro ti jutro dragi @Smotani... hvala ti na divnom komentaru pod mojim sjenama... da "duge sjene" je priča o životu... priča koja ukazuje na sjene koje nas prate i kojih se možemo osloboditi tek kada postanemo svjesni njihove destruktivnosti... svaki tvoj tekst je isto tako pokazatelj puta ka oslobađanju iz njihova kaveza... bjelina snijega... labudovi na jezeru sreće... boja vjenčanice kojom svjetlost kiti mladi dan... ljepota svitanja... tvoja plemenitost... tvoj humor... sve je to eliksir kojim nas snažiš...

    sretna sam što sam te srela na ovim virtualnim stazama i što zajedno prolazimo scilu i harbdu... i sretna buđenja u novom snu...

    carpe diem...!

    avatar

    19.02.2013. (06:35)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    čitam o šetnji po tržnici, a u trbuhu mi krulji.
    nevjerovatno da sam uvijek gladna ... :-)

    avatar

    19.02.2013. (08:21)    -   -   -   -  

  • crossroadsoflife

    Dragi prijatelju, želim ti lijep i ugodan dan! :))
    Istina, lijepo si to sve rekao, a po jutru se uvijek dan poznaje :)

    avatar

    19.02.2013. (14:54)    -   -   -   -  

  • Katka

    Cestitam! Vas blog bio je izabran za naucno istrazivanje o jeziku. Ako zelite jos pomoci, popunite kratku anketu
    http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=26ec583c-1426-4bf5-be72-5b d5fcee034d

    avatar

    19.02.2013. (18:48)    -   -   -   -  

  • put u beskraj

    Dragi moj Smotko, nemaš pojima koliko sam sretna da sam te pronašla ovdje, da si mi još tu, oran za pisanje i za osvježavanje dana ljudima koji te čitaju. Promjena veliš, svima nam je to trebalo. Ostaviti prošlost iza sebe, dignuti nogu kak ti pes i po...... po tome, otresti se i nastaviti dalje. I ja sam to napravila, trebalo mi je vremena ali kao što vidiš, tu sam. Veeeeeliki pozdrav dragi prijatelju. Predivan si kao i uvijek.

    avatar

    19.02.2013. (19:17)    -   -   -   -  

  • smotani

    Dinajina sjećanja draga Dinaja.... u potpunosti se slažem s tvojim mišljenjem... tek kada sam postao svjestan.... da „šala“ nije šala.... da to poprima puno veće razmjere... da doista, destruktivno djeluje... doduše, kako i rekoh, manje na mene no na neke ljude oko mene koji to baš ničim nisu zaslužili ( čak me, tada , nisu poznavali u punom smislu riječi već samo „ u prolazu“), koji apsolutno nemaju veze sa nekim, nemam pojma kako bi te „misli“ uopće i nazvao... tek tada mogao sam se okrenuti na drugu stranu.... i, kako sam već i rekao, ne mariti što se već tko priča.... rekao sam da će moje djelo obilovati narodnim poslovicama...a svaka koju ću upotrijebiti i te kako će imati mjesta u njemu.... i pokazati da su naši „stari“ bili vrlo mudri ljudi ( ne, nisam to nikada niti sumnjao). U pravu si... humor ili ironija... ne znam... ispremješano je oboje, ali da... u tome sam vidio način kako se „licem u lice“ naći u ovom krugu... i, iskreno, smijem se na sve.... do sada su se smijali drugi...a rekao sam...ko se zadnji smije..... (opet narodna...) i neka, neka smijeha... mislim da svima, pa i meni, život je donio mnogo bola...i ko zna što nas još čeka... pa čemu se onda crpiti na neke, doista, nevažne stvari, na neke priče koje nekom „život znače“ a nekome, na žalost, po malo su ga zamrljali ( ponavljam, ne meni i da se radi samo o meni.... ne bi me to uopće diralo) zato... volim smijeh, naročito nakon ovog po malo čudesnog oporavka.... nakon svakog koraka kojeg, možda i većem brojem noge hodam...jer, tu sam, postojim... i, samo osmijeh je taj koji želim što više vidjeti....
    zato, drago mi je da i stari prijatelji, davno ovdje spojeni... poput tebe... a vidim i draga „put u beskraj“ se javila, i mnogi, mnogi drugi...opstaju unatoč ovom čudnom svijetu virtuale.... neke spone nikada niko ne može, ma koliko i čime se trudio, posjeći.... i to, to je vrijednost koju, kako u životu tako i ovdje izuzetno cijenim...
    e....sad sam se ja raspisao ;))))))
    i da, sviđa mi se tvoj...carpe diem... jer, od zahvata koji su me snašli....nastojim tako i živjeti... ;)

    zvonka da znaš....sad ja čitam tebe...a meni krulji...a jeo sam prije dva sata....mislim da ću malo...do kuhinje ;))))) pa glad je.... normalna potreba ;)))

    crossroadsoflife hvala ti draga prijaeljice... čini mi se da sam opet malo pomešal dan i noć;)
    dakle, ak bum ujutro prespavo....a neeeeee ;))))) ne bum ;))))

    Katka ... hvala.... nisam siguran kojim povodom ja...ali.... čini se da kako je istraživanje „bilo“ da je tako i link „bio“... lijep pozdrav

    Put u beskraj
    ha.....znaš li koji si osmijeh izmamila na moje lice???? Pa dobro, gdje si ti?;)))))) ( to ja pjevam onu..Đoletovu;)
    Ha, tu sam ti ja tu...ma kako se neki trudili da me udalje...ali, draga moja, udaljila me samo mala zdravstvena poteškoća.......a kako sam nakon nje izašao kao ( bar za sada) pobjednik.....ne sumnjam ni u ostalo...jer, nema razloga;) trebalo je i meni vremena da uopće skužim...ali...skužil sam ;))) sve sam lepo napravil kak si rekla i.... ...i...i ja sam tu;)))))
    Hvala ti draga prijateljice...i nadam se,,,,, ne gibaš sad nikam ;)))) stoj tu a do tada....osim velikog pozdrava šaljem i prijateljsku pusu ;)))) ( pa nismo se dugo vidli, moram;))))

    avatar

    20.02.2013. (00:32)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Hahaha od ove tvoje medicine ja pročitala medice...jooooj stvarno mi kronično treba alkohol:)))
    Pa gdje je on čaj s rumom što si obečao?:))
    O nespavanju možemo skupa jedan roman napisat,ja znam svaku fugu između pločica hahhahahaa,a i pečem kolače u 2,,3 ujutro.)))
    Vidiš kad sam umorna da pričam gluposti...idem ja polako:)
    Največa:-P

    avatar

    20.02.2013. (02:19)    -   -   -   -  

  • smotani

    Nisa a imam ja i medice... oš to ;))))))) pa tu je... i čaj s rumom...rum tebi, čaj meni ( malo mi ubaciš da ne vide;)))))
    da, mene izgleda opet puklo cirkularno nespavanje.... valda sam se preokrenul negdje ;)
    fuge.... joj, ne spominji ih.... trebal bi ih... a nekaj s njima napraviti, bum smislil a do tada, mogla bi ponudit malo kolača a ne sam peč;))))
    da gluposti??otkad su kolači glupost...kaj god;)))) evo, ne lupam ti na tvoja vrata da te ne zbudim, obavil sam medicinu ( medicu, kako god;)))) i mislim da bi se mogo još malooo protegnuti;) kaj ti misliš?
    največaaa ranojutarnjaa;))))

    avatar

    20.02.2013. (07:09)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Evo...ranojutarnje pjevanje!!!
    Možemo u duetu?!

    avatar

    20.02.2013. (08:22)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    dobro ti jutro Smotani... evo me...uskrsnula sam... hvala ti na utjehi... moji strahovi su bili neosnovani... divno je imati prijatelja koji u gluho doba noći bdije i pomaže i tješi...

    carpe diem...!

    avatar

    20.02.2013. (10:01)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Tebi je s punicom baš zabavno, samo te malo razmazila,
    cijeni to. Lipi pozdrav i potpun oporavak:))))

    avatar

    20.02.2013. (15:44)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Očito smotanko dragi tebi nije nikada dosadno :)

    Lijepo te pozdravljam.

    avatar

    20.02.2013. (16:04)    -   -   -   -  

  • smotani

    (ne)šašava mamica tooo;) naravno... uduetu, u klapi, ma samo nek se pjeva;)))))

    dinajina sjećanja rekao sam ti draga DInaja.... nadođe to;) a prijatelji služe i za podršku, zar ne? ;))))

    malo ti malo ja je, i (p)juncu i meni....i, u pravu si... u ovoj maloj "nezgodanciji" sa zdravljem...baš me razmazila... priznajem.....ali i cijenim ( samo, uvijek se bojim da ne iskorištavam...ali, znam, spustila bi me "na zemlju";))))))))
    hvala ti .... ma jurim ja u reparaciji;))) juriiiim;)))
    lijep ti pozdrav;)

    promatram, razmišljam nije, nije mi dosadno... ako slučajno i uđem u monotoniju uvijek se nešto/neko pobrine da ju razbije...a to je super ;) nema dosade, nema monotonije... ;)))))

    hvala ti draga promatralice, lijep pozdrav i tebi;))))

    avatar

    20.02.2013. (18:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...