Komentari

tonko-tonka.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Bez šećera. Hvala.

    čitala sam te jučer... sad sam došla opet da ti pišem, a umjesto da krenem svojim slovima, nastavila sam tvojima.
    drago mi je što pišeš. drago mi je što si došla. meni je uvijek nešto drago... a tek kad si ljudi nađu mjesto. jedno od, ali ipak mjesto, makar to mjesto bilo ovo. i povlačim ovo makar, jer je meni ovdje jako ugodno, da ne kažem udobno. jer zapravo jest, udobno mi je. smjestila sam se ovdje na jastuke svojih misli koje sam inače sebi govorila, a sad eto dijelim tu svoje misli, što svoje, što zamišljene. ali emocija je jednaka, bar kod mene - pisala istine ili ispričala priče. moja emocija je uvijek jednaka.
    mislim da sam jučer negdje rekla da ne volim savjete. i ne volim ih. ne one usputne, ne netražene, ne bespotrebne, ali osjećam tu potrebu, uzmi mi za zlo ako želiš, da ti kažem da trebaš krenuti od danas.
    ne od majke i rođenja - nego od današnjih suza i današnjeg osmijeha. vjerujem da je svašta bilo. svima nam je svašta bilo. znaš...vjerujem u onu da je svakome njegova muka najveća. vjerujem. jer je meni svaka moja prevelika. a ne dajem si drugačiju poziciju nego ikome drugom. zato vjerujem da ti je teško najteže kad ti je teško. i zato vjerujem da svoje suze trebaš plakata i isplakati. i ako ih ne možeš isplakati, da ih trebaš plakati. sve dok ti ne dođe da se smiješ. a i tad možeš plakati. ali sve to u stranu - vjerujem da u tebi ima snage, kao što vjerujem da nećeš pronaći sve odgovore koje tražiš.
    drago mi je što si tu, drago mi je što se pišeš. voljela bih kad bi se baš baš mogla pisati, na način da se ne zakopaš. ne znam da li uspijevam u prenošenju svojih misli. ...vjerujem da u tebi ima snage, brdo jedno snage i da ćeš to brdo izvući iz njegove kutijice zaborava.

    avatar

    17.02.2013. (22:14)    -   -   -   -  

  • tonkilica

    Hvala ti na čitanju, hvala na savjetu. tu stoji da nismo isti, volim savjete, volim dijeliti. Pokušala sam od danas, ne jednom nego puno puta,al nije išlo. Bilo je i sreće, bilo i veselja, al samo na kratko, samo nekad. Zato pokušavam pronaći onu nit,nit gdje uvijek krene krivo. Želim te i dalje čitati bez obzira jel to život ili samo izmišljena priča, al je ispisana, ispisana da te tjera čitati.

    avatar

    18.02.2013. (02:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...