Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • fra gavun

    Ma bravo! To se jednom moralo dogoditi jer događaji i misli skloni su
    zaboravu a kad ih se ukoriči onda posve zrelije djeluju. LPP i uživaj u
    poslu.:)

    avatar

    13.02.2013. (20:32)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    čovjek treba činiti često sve što mu tjera osmjeh na lice :-)))

    avatar

    13.02.2013. (20:39)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    ti si jak i poseban, pusa i lijepi snovi

    avatar

    13.02.2013. (20:47)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Život je jedna velika šala. Što ga shvatimo ozbiljnije to se drugi više smiju...
    Ponekad poželimo objasniti da smo ovaj put jaaakooo ozbiljni, ali nas osmejeh oda. Veći problem daje nam veću želju za izboriti se sa njim
    Neka je sve dobro, biće još bolje:))

    avatar

    13.02.2013. (21:06)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Ali Smoto moraš priznat na kraju svega da je život ustvari smješan...ajde znaš neke moje djelove i kada ih gledaš sa strane,ne upličuči emocije...pa zar nije za nasmijati se:)))) I to znaš onako glasno da se savijaš u trbuhu o smjeha:))))
    Stanji malo te svoje debeljuškaste noge,ma ajde uslikaj i pokojeg zlog labuda,nemoj sad nas skroz zanemarit:))
    Največa;)))

    avatar

    13.02.2013. (21:31)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Smijeh je lijek!
    Kišni s juga!

    avatar

    13.02.2013. (21:33)    -   -   -   -  

  • teuta

    U potpunosti te shvaćam i pišem ti največu dozu smijeha kao lijek, naravno uz sve ostalo što ti je potrebno.
    Prolaziš kroz različite trase i na neki način ponovo sebe upoznaješ pa i nadograđiuješ.
    Lako za bucmaste nožice bitno da ti nama opet čim prije budeš onaj "stari" ali još s pozitivnikom nadogradnjom.
    Ja ti svakodnevno igram igrice na PSP i baš u tome uživam. A što se tiče smijeha, stalno se hihočem čak i tada kad ne trebam, hehehe.
    Ali što možeš, lijek je lijek.
    Sve najbolje ti želim.
    Pozdravček.

    avatar

    13.02.2013. (23:03)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    Dragi prijatelju piši ... samo piši , i nemoj ništa
    izostavljat ... to onda nije to ... i kad sve misli
    pretočiš u slova i riči te isto i objaviš ... bilježin
    se sa štovanjem ... bit ću vjerni čitatelj ... jedva
    čekam ...

    Dovidova ... uspit ćeš ti ... znam ja da oš ... !

    avatar

    13.02.2013. (23:15)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    dobro ti jutro dragi prijatelju... život piše najtužnije i najsretnije priče... on je pučina kojom oluje i bonace vladaju... moreuzi prepuni nemani, Scile i Haribde i mirne vale u kojima se sanja... ovaj tvoj kratki rezime prohujalog vremena je kontura djelu koje pišeš... sažetak iz kojeg se kovitlaju i šire misli i skladaju rapsodiju tvoga života... teško bi bilo tugu povjeravati samo mjesečevim mjenama... djeliti je sa pticama koje bi je cvrkutom i pojem lječile... smijeh je lijek... smijeh kao terapija... ono vječno nasmiješeno ništa u nama... luda na dverima duše... mudrac na vratima uma... ona nam pomaže... ona sprijećava naše potonuće u samosažaljenjima i tugovanjima za nečim čega u konačnici nije ni bilo... smijeh je eksplozija pozitivne energije... vulkan sreće... erupcija dobrog raspoloženja... suze radosnice su lava koja ispire nutrinu... poetika čišćenja duševnog mulja koji se s vremenom nataloži u nama... nismo oduvjek imuni na uvrede i vrijeđanja... ali kada se one ponavljaju uvijek od istih osoba tada jačamo i postajemo imuni, otporni na zloču... pretakanje nagomilanih osjećanja u izričaj spriječava entropiju uma...

    skriboterapija... da, to je TO dragi @Smotani... eliksir za srce... a tvoje štivo liječi i čitaoca... ohrabruje... daruje iskrice nadanja u bolje sutra... ti pisanjem ne otvaraš Pandorinu kutiju... ti, iako ranjen, daruješ riječi utjehe... ucrtavaš puteve kojima treba koračati svatko tko je preživio križni put sudbine... osvjetljavaš staze katarze... ukazuješ na svjetlo na kraju tunela u kojem se krije smiraj... i buđenje u dolazećem proljeću... u rascvjetanim perivojima se krije ljepota i lakoća postojanja... spokoj duše... hvala ti na tome...

    želim ti svu sreće svijeta dragi prijatelju...

    carpe diem...!

    avatar

    14.02.2013. (06:16)    -   -   -   -  

  • crossroadsoflife

    Lijepo si to napisao, dragi prijatelju. :))
    Istina. Ima puno toga u tome da pronađemo način kako osmijeh svoj na lice vratiti i uživati u životu, veseliti se svakom novom danu, prirodi, cvijeću, ljudima, svemu oko sebe i sebi samome. To je onda ljepota koja pridolazi, a mi ju proživljavamo. :)

    Želim ti puno osmijeha i radosti te lijep i ugodan dan! :))

    avatar

    14.02.2013. (10:48)    -   -   -   -  

  • Ruhr

    Srdačan pozdrav i svako dobro!
    Uvik lipo kod tebe navratiti.

    avatar

    14.02.2013. (10:57)    -   -   -   -  

  • ŠTIT (15.02.2000.)

    14.02.2013., četvrtak
    JADRANKA KOSOR (HDZ) JE NA PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA 2005., POTROŠILA 20 MILIJUNA

    IZVUČI ĆE I POSLJEDNJI NOVČIĆ OD OSIROMAŠENOG NARODA, I TO UZ POMOĆ DRŽAVE.

    Ljudi osjećaju sve veću nepravdu i bijes zbog mnogih nepravilnosti u našem društvu. I dalje gase se radna mjesta i ostaje se bez posla. Nezaposlenost u Hrvatskoj je dosegla svoj vrhunac.

    Ne branim ja bivšega premijera dr. Ivu Sanadera, ako se sudi njemu za kriminal - onda neka se sudi svima. Što je sve napravio Stjepan Mesić i nitko mu za ništa ne sudi. Igrokaz oko suđenja Sanaderu je teška farsa. Jadranka Kosor je na izborima potrošila tolike novce kao kandidatkinja HDZ-a, a sad je izbacuju iz HDZ-a van.

    Između ostaloga ovih dana sud je ispitao Ninu Badrić, estradnu pjevačicu - koliko ju je HDZ-e plaćao i s čijim novcima,.., da pjeva u njihovoj izbornoj kampanji. E, i to mi je neka Hrvatska? Hvataju glasače na pjevače.

    U Sabor RH, Ivan Grubišić hoće uvesti molitvu i čitanje Biblije prije sjednice. Na tu "temu dana" odgovorila je Nevenka Bečić: "Tko je jednom izdao, opet će izdati. Ako se je vjenčao za Crkvu, trebao je biti dosljedan i tamo ostati.

    Nedopustivo je, da oni koji rade, ne mogu prehraniti svoju obitelj.

    HRVATSKI POKRET "ŠTIT"
    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta159
    Bjelovar, grad
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    stojkovic1958@net.hr
    URED: Masarykova 8

    avatar

    14.02.2013. (12:38)    -   -   -   -  

  • MALI SUNCIKRET

    Ne znam da li si labudovima nedostajao, ali ovdje jesi:-))) Bitno je da se oporavljaš i da ne „mirišeš“ više na nikotin, što me posebno raduje. Samo polako, uskoro će i proljeće, i uz tulipane u carstvu tvoje oaze, sve će biti još malo lakše. Pozdravljam te, i želim, da ti srce danas titra u ritmu... mladosti)))))

    avatar

    14.02.2013. (12:50)    -   -   -   -  

  • smotani

    [I]Fra gavun haha...a je, u prvu si Prika.... malo je sada previše toga u meni...i vrijeme je... podijeliti te „dogodovštine“...a ko ne bi smijeh dijelio?;) e sad... dal će baš svima „zrelije“ djelovati... to bumo vidli, ali, siguran sam... smijeha neće nedostajati... a to je najbitnije ( ma najslađi mi je smijeh na moj račun;))))
    Hvala ti Ptika i LPP!

    Zvonka baš tak...istina... ovo mi baš i nije odmah palo na pamet... jer mi se nije uopće činilo smiješno...ali, valda i vrijeme čini svoje... i moj duh ipak nadvlada sve.... i okrene a na što drugo no na smijeh ;))))

    Andrea hvala ti draga Andrea..... pusa i tebi i neka i tebe snaga ne napušta;)

    Mecabg znaš, ovo si tak dobro rekla da sam se poprilično zamislio...dok su se drugi smijali zbog sadržaja ja sam razbijao glavu s mnogobrojnim pitanjima....ali, sada doista ne razbijam glavu, smijem se i ja... i siguran sam, mnogi će se slatko, makar s nevjericom, smijati..... ne znam dal svi...ali, cilj je što više smijeha.... on život čini puno, puno ljepšim...a sposobnost od ružnih i teških stvari izrečenih na tvoj račun okrenuti na smijeh ( doduše, priznajem, trebalo mi je vremena) mislim da je vrlo snažna osobina i drago mi je da ta snaga u meni, svakodnevno, jača;)
    I naravno, sve ide na bolje…. Sa smijehom je sve…. Lakše;)

    Nisa hahha I da znaš…. Kad sve sagledaš, iz svih kuteva, sa svim elementima ( tko, što, kako, zašto…i ostalo) doista, život je ispunjen smijehom. Nekada ga prihvaćaju jedni, nekada drugi, ali, bit je …neka smijeh kruži….. a najdraži mi je onaj koji šok i nevjericu topi i postaje predivna humoreska baš kao u mom slučaju.. OK, priznajem, treba uvijek vremena za sve ukoričiti…ali, to nikako, ma kako to neki željeli, ne znači da ću nestati iz ovih meni predragih prostora… pa tu sam već sedma godina ( doduše s ovim blogom nešto manje) I prijatelji, iskreni frendovi koje sam tu stekao su…. Neprocjenjivi… ma koji masterkard :))))

    Noge sam bacil na dijetu i mislim si das u se dokici baš dopale kad me tak često naručuje na kontrolu…. Moram razmisliti i o depilaciji…… ( možda bum trebal savjet… pristaješ?... kaj se sad smiješ??? Ozbiljno pitammmm! Pa nemrem takav bit…. Ili mogu?;)
    Največa my darling;)

    (ne)šašava mamica naravno draga…. ;)
    Ne daj se kiši ( ma i ovdje je neko kenjkavo vrijeme)
    Sjevernjački pozdrav ;)

    Teuta hvala ti draga Teuta… riječi prijatelja iskreno ohrabruju….i, siguran sam, uz smijeh, prijatelje, toplinu, ljubav, pa i igrice;) sve će biti…. Sve bolje… ;) ups…naravno, nisam zaboravio ( ko inače) i medicinu;)
    Smijmo se…što više;)
    Hvala ti i lijep ti pozdrav;)

    Nečmenjanka hvala ti draga Neč na podršci….. spisak “specijalnih” izdanja postaje sve duži;)))) ne znam kako će to ispasti…ali, vidjet ćemo, prvi mačići…… ali nećemo ih baciti u vodu ma kako mi je rijeka blizu….. nekako, ovaj prvjenac, bit će moja posebna “ljubav” za dušu i iz duše baš kao i svako moje napisano slovo…samo, ovo ima poseban “injekšn”;)
    Hvala ti ;))))
    Topli ti pozdrav draga prijateljice;)

    Dinajina sjećanja u pravu si draga Dinaja…. Toliko toga je izrečeno u tvojim riječima na tvoj, osebujan način i sve u potpunosti, potpisujem…osim jednog dijela, barem što se mog “prvjenca tiče”…. Prvjenac će sve okrenuti na smijeh, to sam rekao, ali, ne, ne iz tuge za nečim što nije bilo…. Ovaj put, nećeš vjerovati, sretan sam što nije bilo…I, možda baš zato dogodio se i ovaj drugi dio koji je poprilično rasvijetlio sve… a meni malo navukao mrak na oči…no, dignuo sam rolete, pogledao kroz prozor…ugledao bijelinu i čistoću oko sebe i shvatio….. iako nije šala, iako se stvarno događa oko mene, meni…. Okrenut ću sve na humor, nasmijat se svemu i baš tako gledati na taj dio… na ovu “epizodu”…. Jer, previše sam ja toga prošao da bi samo tako, olako, prešao preko svega…ali na svoj, uvijek poznati način, sa smijehom, sa nekom novom snagom ( izgleda das u me dobrano popravili ovih mjeseci;)))) , uzdignute glave… jer, ja ju nemam zašto savijati…. I, gledajući u tu bjelinu, svjetlo u tunelu, siguran sam, krećem nekim novim putem …. I siguran sam, bit će to Pandorina kutija jer, poznavajuć sebe, neću stati samo na ovom… ja kad zaješim, kad uhvatim ravnotežu, ostajem na tom pravcu;)
    Hvala ti draga prijateljice i topli ti pozdrav;)

    [B]

    avatar

    14.02.2013. (18:54)    -   -   -   -  

  • smotani

    Crossroadsoflife hvala ti draga Crosice….. ako sami ne odaberemo smijeh već neke mračne I nepbuzdane staze, ako sami sebi ne možemo objasniti neke pojave, neke događaje, neke ljude… teško, doista teško onda možemo shvatiti što se ponekad dogodi sa ogromnom količinom “eksplozije” i velike buke…. Ali, kad nađemo “opravdanja” z ate i takve činove ( jok, ne opravdavam ih) , kada se barem potrudimo posložiti kockice i shvatitimo da je među njima bila jedna koja je bila “prevelika”, “druge boje” ili ma koje razlike, tada shvatimo zašto su se potresi dogodili.. da li prihvaćamo? Kako? Zašto? To su neka druga pitanja…ali, ako uspijemo sve okrenuti na smijeh, na šalu ( što sam, iskreno, u početku i mislio) tada ćemo I u šali prihvatiti I takve potrese, ljude, pitanja….. život je velika šala… neko se smije više neko manje, neko prije, neko poslije..ali, najslađe se smije onaj ko se zadnji smije…. Taj svoj smijeh…. Čekam, on dolazi;)
    Hvala ti puno i lijep i topli ti pozdrav;)

    [I]Ruhr hvala ti, dobrodošao si, uvijek;)
    Topli pozdrav i tebi

    Štit nećem politiku u svoju butigu….

    MALI SUNCOKRET hvala ti draga;))))) je, ide, hvala Bogu, na bolje…. Ma sve nedaće iznenade, ali, iznenadim i ja njih;) i sa nenikotinom, i sa neklopom ( ma ok, klopam ja;) I sa disciplinom…pa popuste pred jakim i tvrdoglavim magarcem ;) a takav sam, glavom kroz zid;)
    Nedostajalo je i meni prijateljstvo, riječi, slike…ma svi vi, ali, tu sam ja;) ma ne bute me se tak lako rešili;))))
    I da, jedva čekam proljeće (iako već imam posebne upute kako se ponašati) I tulipane, i suncokrete, ( ok, oni malo kasnije) I zumbule, i… ma… prvo…visibabe ;))))))
    A srce,,, ma titra ono…… I neka titra, što duže, to bolje ;)
    Hvala ti puno! Nadam se da si i ti provela titravi dan ;)))) topli ti pozdrav;)
    [/I]

    avatar

    14.02.2013. (19:00)    -   -   -   -  

  • S.D.

    Upoznajuć te sve više, usudila bih se reći, ZNAM da će ovo biti prava komedija – komedija života. i, nemoj da se i na kraju ne smijem jer i sa dosadašnjim dijelom priuštio si mi „smješne suze“ :-) i veliku „hranu“ za dušu! ( imaš ti dara, znaš to??)
    Naravno, očekujem jedan od prvih primjeraka sa "specijalnom posvetom“ ( to ti je, nadam se, jasno?) :* :*

    avatar

    14.02.2013. (19:57)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    dobro ti jutro i sretan dan poslije... dana ljubavi... hvala ti na divnom odgovoru na moj komentar...

    carpe diem...!

    avatar

    15.02.2013. (07:35)    -   -   -   -  

  • cookandplay

    Sad kad te krenulo nemoj stati, iskoristi kreativni trenutak :)
    Sigurna sam da će tvoje štivo biti zanimljivo, a doza humora je ona najsladja višnja na torti! :)

    avatar

    15.02.2013. (13:30)    -   -   -   -  

  • smotani

    S.D. huh.... koliko mi je samo tebe trebalo uvjeravati..... ali, izgleda da se vrijeme utrošeno na to, isplatilo ;) tvoj prvi komentar na viđeno dao mi je dodatni injektiv;) i, vjeruj, kako sam ti i obećao, smijat ćeš se (iako, znam, tebi je najmanje sve ovo smiješno) ..... i dalje ... jer, na način kako si mi dozvolila sve okrenuti ja i ne vidim da to može biti drugačije nego.... komedija života ;) i, samo se bojim, udebljat ćeš se previše ako će ti to biti hrana :PPPP
    Ma naravno da ćeš dobiti posebnu posvetu.... hm...eto mi novog zadatka a još sam negdje...u prvoj četvrtini;))))))( ili osmini kako sam krenuo na široko;)

    Dinajina sjećanja hah.... dan poslije... kao da je i moj svemir nekako ... slavio Dan ljubavi...samo, malo je prebučan.... njegov vatromet spustio se na zemlju ..nadam se da je i njegovo slavlje prestalo...
    Hvala tebi draga Dinaja na uvijek toplim i osebujnim, posebnim komentarima;)
    Naravno, carpe diem....
    Topl iti pozdrav

    Cookandplay da... znaš, sad sam tek shvatio riječi.... „kad te pukne“... mene je bome puknulo....lete stranice..lete..... danas sam moral bežat kupit papir i toner... ;))))))
    A višnje.... naročito na torti... obožavam;)))) ako okus mog štiva bude barem dijelom takav.... bit ću presretan;))))
    Hvala ti;)

    avatar

    15.02.2013. (19:08)    -   -   -   -  

  • Valcer

    I kad počneš saditi tulipane, ne zaboravi da jedan ljubičasti namijeniš mecabg (AnaM) i fotkaš ga...bit će presretna!

    avatar

    15.02.2013. (20:04)    -   -   -   -  

  • viam inveniam

    U glavi mi odzvanja davna krilatica: dodajmo H umoru.
    I dodajem ga, ponekad uspjesno, ponekad manje uspjesno. No, tvoji me postovi redovito razvesele.
    Volis zivot i druge ucis da ga vole.
    Hvala ti na tome:)))

    avatar

    16.02.2013. (14:13)    -   -   -   -  

  • smotani

    Valcer OK, dogovoreno ;)))) hvala ti na informaciji;))))

    Viam inveniam u pravu si draga Viam. nekad nam ne uspijeva, ali, kada, od ružnih i tužnih, zapravo nevjerojatnih stvari uspijemo napraviti humor mislim da je radost tim veća znati se smijati i na svoj račun nije baš nešto što svi mogu podnijeti ali, raduje kad uspijemo;) život je doista nešto posebno ... istina i ja sam to dugo učio, s vremenom, uz drage ljude koji su dio tog puta prolazili sa mnom nešto i naučio...i veseli me ako to i danas, kako ti vidiš, traje;))) Hvala tebi draga Viam;)

    avatar

    16.02.2013. (20:25)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Ideja o pisanju, zapravo više i nije ideja jer si u punom pogonu, meni se čini fantastičnom i imaš moju podršku.
    Ustraj u tome do kraja, nemoj ostaviti nedovršenu priču na pola.
    Kad smo kod kolateralnih žrtava, na žalost (možda i na sreću) i ja sam jedna od njih. No, to je duga priča koju ću možda i ja jednom poželjeti prenijeti na papir ali tek kad se slegne sva prašina oko toga.
    Lijep pozdrav tebi prijatelju.

    avatar

    16.02.2013. (21:19)    -   -   -   -  

  • smotani

    kolumna jedne superžene hvala ti na podršci ;) i, ne, neću je ostaviti nedovršenu..... jer, ova i te kako zaslužuje kraj.. baš zbog kolateralne žrtve sam u sve se i upustio i trenutno krenuo"revanširat" se putem koji će onima koji su do sada imali neki ironični smijeh ili što li već,isti smrznuti a ostalima kojih je, hvala Bogu većina, izazvati smijeh ispunjen čuđenjem, iznenađenjem, možda i šokom ( sve ovisi kako ko se uživi)
    žao mi je što i tebe život vodi sličnim putem i, siguran sam, kad se sve slegne, kad se strasti smire, doći će želja i za staviti na papir..... iako, "moja se prašina" još nije slegla, još se diže ja sam..... prolazeći kroz nju odlučio se na ovaj korak kao, prvenstveno, moralnu satisfakciju kolateralnoj žrtvi a meni kao izazov i pokušati shvatiti motive, porive.... koje naprosto vidim samo u jednom...a to će biti doista teško okrenuti na humor... no, poznavajuć sebe, siguran sam da ću naći načina.... makar se koristio i ironičnim humorom... pa tako je i meni upućen....
    tebi želim da se prašina što prije slegne i da se sve rasčisti.... i da zrak opet bude... čist;)
    hvala ti....
    lijep pozdrav i tebi draga prijateljice.....

    avatar

    17.02.2013. (02:16)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Nekako osjećam više nego što mislim da je uistinu došlo vrijeme od tulipana . Možda je to zbog prvih snježnica koje sam jutros vidjela na tržnici.
    Tko zna ! Veseli me navratiti k tebi , vrijedni moj Smotko .:)

    avatar

    17.02.2013. (12:49)    -   -   -   -  

učitavam...