Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • dado69

    kratko i jasno NE,i ja ko i ti nevjerni toma,vjerujem samo u ono šta vidim...doduše nisam bio nikad kod nekog "ozbiljnog" astrologa već kod nekih šarlatana koje sam bez po muke razotkrio da pričaju budalaštine....primjetio sam da ljudi istog horoskopskog znaka reagiraju slično u nekim situacijama....frendu i meni,oba ribe po horoskopu,sviđa se isti tip cura...od milion njih u disku uvjek se u istu zagledamo on i ja :-)

    avatar

    04.02.2013. (07:32)    -   -   -   -  

  • joca muškarčina samo takva

    ako ti je spomenula da će ti jedan od muževa imati malu kitu, onda se obavezno javi !

    avatar

    04.02.2013. (07:59)    -   -   -   -  

  • Simplica

    vjerujem da sam vještica... jučer dok sam usisavala stan, mi je na pamet pala natalna karta i da ću baš pisati o tome, ali nemam previše info tj puno toga se ne sijećam....
    uglavnom, nama je profa iz infoimatike znala raditi natalnu kartu i rekla mi je, toga se jedino sijećam, da će me posao voditi na putovanja i da ću imati muža intelektualno ravnom sebi....
    sad....to su dosta općenite situacije, ali ako ćemo reći, pogođene...
    ostalog se ne sijećam, zato i nisam išla pistai o tome, a sad se ne usudim raditi tu kartu...

    avatar

    04.02.2013. (15:46)    -   -   -   -  

  • Lido

    Moram priznati da pomalo vjerujem, ali samo ozbiljnim astrolozima, jer su mi "pogodili", ili bolje reći iščitali, neke stvari...:)

    avatar

    04.02.2013. (21:16)    -   -   -   -  

  • Nisa

    U principu ne vjerujem astrolozima iako su i meni pogođene neke crtice,ali kako sam i ja pravi nevjerni Toma vjerujem da je to bila slučajna podudarnost.
    Da ti budem iskrena ne bih ni voljela da mi netko iščita budučnost,ako mi več predstoji neka gadna situacija ne bih htjela biti spremna na nju i čekati je.
    Blaženo bilo neznanje:))

    avatar

    04.02.2013. (21:31)    -   -   -   -  

  • suncokreti na oblacima

    Naravno da mislim samo na ozbiljne i učene astrologe a ne neke šuć muć likove...Iz vlastitog iskustva, ma koliko se ja opirala, neke situacije su me sustigle u životu i razbile onu moju skepsu prema astrologiji, to naravno ne znači da ne mogu živjeti bez nje i da je se slijepo držim, ali kad dođem u situaciju da se konzultiram s astrologom, sada puno više vjerujem nego da ne vjerujem i samo čekam da vidim kako će se stvari slagati...Astrologija je dobra zato jer te može usmjeriti, jer ti može ukazati zašto se neke stvari događaju baš tako i tada budeš svjesniji, ako si svjesniji onda i drugačije gledaš na stvar, ukazuju ti dobro vrijeme za posao, ljubav i drugo...Ma uglavnom, astrologija je jedna zaista izuzetna stvar i sretna sam što sam spopznala mnoge stvari kroz nju...A da je ponekad lakše neznanje, je, slažem se i s time....

    avatar

    04.02.2013. (22:16)    -   -   -   -  

  • nbelite

    hmm.. imam neki dejavu kad citam tvoje postove...ono..laganini.. kao da sam to vec citao... i na proslom postu...

    jel to zbog astrologije???

    avatar

    05.02.2013. (13:44)    -   -   -   -  

  • suncokreti na oblacima

    @nbelite - ha, ha, ha...tko zna, možda smo o ovom pričali u prošlom životu na nekoj kavi a sada smo samo nastavili .... Moram priznati da te baš nisam shvatila, ali to je ok, vidi koliko je sati i mozak mi je lagano na OFF!

    avatar

    05.02.2013. (23:23)    -   -   -   -  

  • toksični

    ja osobno ne vjerujem u astrologiju jer bi ona valjda podrazumijevala postojanje sudbine, ali vjerujem u autosugestiju iliti "samoispunjavajuća proročanstva". ako se ponašaš u skladu s nečim, lako je moguće da ti se to dogodi. (npr, misliš da te netko ne voli i nesvjesno se na taj način ponašaš prema njemu i taj netko će skužit da nešto ne valja i počet će se ponašat u skladu s tim, primjenjivo i na druge slučajeve). :)

    avatar

    05.02.2013. (23:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...