Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • fra gavun

    Da. Mada mene više smeta indolentnost 'tri majmuna' nego Vrdoljak.
    Možda radi toga što je 'friški' pa sam mu spreman oprostiti jer očito je
    htio ispasti 'veliki' pa mu 'uteklo', (sl.1). U svakom slučaju dobar osvrt. Poz.

    avatar

    31.01.2013. (15:53)    -   -   -   -  

  • Alžbeta Bathory

    ja sam pobornik govneta i zagovaram ga u svakodnevnom govoru i pismu, ali ovo je preveliko i za moj apetit.

    avatar

    31.01.2013. (15:54)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...politika se mjeri rezultatom. Ako ovo uzmemo kao rezultat, nakon godinu dana, onda nema dvojbe o tome što treba učiniti!

    http://www.zerohedge.com/news/2013-01-29/spain-worlds-most-miserab le-nation-worse-then-greece-venezuela-and-south-africa

    ...i sigurno ne spada u rubriku Humor!..

    avatar

    31.01.2013. (16:34)    -   -   -   -  

  • Boris

    Od svega navedenog najviše mi se dopada ovo govno. Fantastično je.Sretan čovjek koji ga ima.

    avatar

    31.01.2013. (21:59)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Prateći bisere naših Biserka, još ćemo mi "Danice s pleterom"
    predlagati trojici sa slike i njihovoj braći, u našim redovima
    nema više kandidata. Lipi pozdrav:))))

    avatar

    31.01.2013. (22:51)    -   -   -   -  

  • catwoman

    A ne bi ti pozvao npr. Vladimira Ferdeljia ?

    Od dva loša izabrati boljeg ? Ili od više dobrih odabrati najboljeg ?

    Čini se da smo se malo previše navikli na prvu opciju ... :- ((

    p.s.

    Semper, znam da je to bila stilska figura, samo me asocirala na naš masovni način razmišljanja.

    avatar

    31.01.2013. (23:46)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @cat
    Ne vjeruj nikome tko se počne baviti politikom. I Čačić je bio dobar dok se bavio biznisom. No to je Parkinsov zakon: svako napreduje dok ne stigne na mjesto za koje nije. I divno je ako to shvati pa se povuče. No takvih je malo.

    avatar

    01.02.2013. (08:56)    -   -   -   -  

  • Boris

    Ovo s govnetom, zaista, nisam se šalio. Neka se nitko ne nađe uvrijeđen kroz neku krivu asocijaciju. O kvaliteti govneta ovisi zdravlje ( korelativna veza ). A ovo je baš kvalitetno. Pogledaj samo kako se rola ! Ako nemaš ovakvo govno, dobro bi bilo otiči lječniku.

    Ako je ono što je prije bilo ( HDZ ) bolje od ovoga sada ( SDP ), onda neka narod požuri što prije na izbore. Ja mislim da se čak ni Milanović neće ljutiti na to.

    Povratak na staro nije samo neprihvatljivo, nego čak i nemoguće. Može biti samo novo, gore ili bolje.

    Kamo sreće da svi možemo kenjati ovako kvalitetno. Ali nikad nije bilo tako, pa neće ni ovoga puta. Uvijek je bilo onih kiji su srali tvrdo. Vijećno se vrti Kolo sreće : "Ko bi gori, et je doli, a tko doli, gori ustaje"

    Od svega najgore je biti pesimist, a najbolje entuzijast. Realnost, za kojom svi čeznemo, što je to ? Je li to postoji ? Nemoguće da postoji ! Bar dok je čovjeka.Mi smo toliko maleni pod zvijezdama, a trebali bismo hoditi kao veliki. Puno razloga ( potencijala ) ima za to, a neznamo ih koristiti. Z a š t o ?

    Ako je netko sempercontra, to ne znači da je on protiv DOBROTE, LJEPOTE, ISTINE I LJUBAVI. Treba stvari razumjeti. One su u biti vrlo jednostavno, ako se čovjek otvori ISTINI .

    Još nisam sreo većeg entuzijastu, pozitivca, no što bi bio @sempercontra.

    avatar

    01.02.2013. (17:29)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    ona tri majmunčića su najbolja, niš neznaju...tak se sve više ponaša društvo u kojem živimo, niko niš ne zna, a delaju sranja (fotka br. je totalno cool, al mi malo okrenula želudac)..:)

    avatar

    02.02.2013. (12:08)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    još je Primorac samo od sebe zahtijevao ostavku i nije ju htio dati

    avatar

    02.02.2013. (17:20)    -   -   -   -  

  • Boris

    @sempercontra

    Možda te je moj komentar pomalo zbunio?! Da, Ti si za mene najveći pozitivac. Pisati o ružnim stvarima tako dobro, za mene je to kreposna stvar ( vrlina ). U ovoj žabokrečini nemoralnosti, u ovoj bljutavosti malodušnosti, u koju sam i sam upao, u ovom stalnom ponavljanju istih grešaka, Ti neodustaješ. Stalno upireš prstom u nepravdu kao najveći svetac.To ja zovem "entuzijazam", ono kada se "siromašni duhom", predaju Bogu, da Bog učini svoje. I učinit će !

    E, moj @sempercontra !. I Ti si mi neki ateist oli agnostik ?! Slab si mi ti ateist, a još manje agnostik. I prestani se dičiti takvim epitetima koji ti ne priliče.

    Nego , čuj ovo : Već šesti dan držiš ovo "govno" na pozornici da svijetli ( smrdi ), namjerno , valjda, ne želiš napisati novi post, a toga ( tih gluposti ) ima toliko na pretek. Na pr. uzmimo "ćirilica". Ili na primjer Karamarka, pa da nas on povrati, recimo, na predratno stanje. Svašta je moguće. Što će tada reći narod ?!

    Pa se često upitam da li narod još uopće postoji kao entitet, kategorija,. u socijološkom smislu. I znaš koji odgovor dobijem ? Nema ga . Postoji samo Božji narod. Ali je samo u velikoj, velikoj... manjini. Taj narod u pravilu nikada nečeš ni vidjeti. A znaš zašto ? Jer je miran i spokojan. On već posjeduje Kraljevstvo Nebesko.

    avatar

    06.02.2013. (01:03)    -   -   -   -  

  • blade777

    Svatko živ ponekad izusti glupost, ali je razlika gospode na vlasti i običnog puka, što oni za svoje izjave dobivaju plaću, a puk blebeće badava.
    Činjenica je da za svoje novce želimo čuti istinu, ali ta istina ne smije biti privatno mišljenje pojedinog dužnosnika, nego zbir temeljitih analiza i realnih matematičkih pokazatelja.
    Ako se nije isplatilo ulagati u Hrvatsko gospodarstvo, odakle onda toliki tajkuni u Hrvatskoj?
    Dakako da se najbolje isplati pobrati društvene novce isplaćene za raznorazne poticaje, a onda te iste novce uložiti u inozemstvu(Todorić-Tadeschi).
    Najmanje je istinito da poslodavci daju plaće dužnosnicima, jedino ako tu plaću ne dobivaju "ispod stola", a to je onda priča za Državno odvjetništvo.
    Da sam ja Državni odvjetnik, ispitao bih cijeli slučaj, možda čovjek koji je to izrekao, govori istinu.

    avatar

    06.02.2013. (11:57)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @boris
    Nego , čuj ovo : Već šesti dan držiš ovo "govno" na pozornici da svijetli ( smrdi ), namjerno , valjda, ne želiš napisati novi post,
    Uzeo sam kratki odmor i od petka do danas u kasne sate bio sa unukama. Bilo je lijepo! A od sutra, pardon već danas, u nove 'radne pobjede' pa da maknem ovo govno a dovedem novo :-)!

    avatar

    07.02.2013. (00:34)    -   -   -   -  

  • Boris

    @blade

    Tema: Ubiranje novca. Evo ti još bolji primjer : ZAKON O POSTUPANJU S NEZAKONITO IZGRAĐENIM ZGRADAMA, tzv. "legalizacija bezpravno izgrađenih objekata".

    Taj zakon je toliko nekvalitetan, konpliciran, i nepravedan, da je zahvatio cijelokupno pučanstvo hametice, bez obzira kada i u koje je vrijeme pojedina zgrada ili kuća građena, pa makar to bilo građeno i po najstrožim urbanističkim uvjetima. Radi se o objektima građenim prije 30 i 40 godina, u vrijeme kada uz osnovnu građevinu prema projektu i zakonu mogao si na svom građevinskom zemljištu nadograditi pomoćne objekte ( garažu, drvarnicu, nadstrešnice i sl ) bez posebnog odobrenja ( lokacijske dozvole ).

    Sada , nakon toliko godina za svaki "prdac" do 50 m kvadratni ti moraš platiti najmanje 500 kn, i to ako imaš sreću da je to zabilježeno u katastarskom planu, a ako nemaš, onda ćeš se debelo naplaćati nadležnim službama za geodetske razmjere ( snimke ), što može iznositi više tisuća kuna. Gotovo nema kuće koja se neće naplatiti.

    O kojim količinama novca se ovdje radi meni je naprosto nezamislivo.
    Isto tako, nezamisliva je mogućnost broja sporova.Na žalbu odmah moraš uplatiti 50 kn, a sudska zaštita ti nije zagarantirana, jer se navodno ti papiri neće smatrati upravnim aktima ( tako piše u zakonu ). Da ne povjeruješ u kojem smjeru ide ova zemlja.

    Zakoni se pišu na široko i dugačko, s vrlo čudnim načinom slaganja rečenica, umjesto da se u pola teksta sve jednostavnim jezikom napiše da bi svaki razuman čovjek mogao shvatiti. Ne, treba biti konplicirano, i onda ti traži stručnjake pravne da sve to rastumače. Živi pakao. Nitko u ovoj drži ni ne pomišlja na pravnu sigurnost građana, što je jedan od temeljnih pravnih istituta svake iole pravne države. Samo plati, bio ili ne bio kriv. Poslje toga valjda dolaze na naplatu i golubinjaci u podkrovlju.

    I ovu poparu je HDZ dobro skuhao i uvalio sada SDP-u. Nisu bili u stanju ništa učiniti, jer su cijelo vrijem grabili za sebe ( nisu imali vremena ).

    avatar

    07.02.2013. (02:07)    -   -   -   -  

  • blade777

    @Boris,
    to je samo jedan od masu propisa koji je preuzet iz EU.
    Da je bilo više transparentnosti i informacija što se je sve potpisivalo, pristupanje Uniji ne bi prošlo.

    avatar

    07.02.2013. (22:50)    -   -   -   -  

  • Boris

    @blade

    Slažem se s tvojom konstatacijom samo djelomično, za to ću navesti samo neke primjere : 1. Zar nisu uslijedile tužbe Ustavnom sudu zbog nezakonitog referenduma u vezi pristupanja EU - nije vrijedilo., 2. Zar Pusićka nije koristila medijsku kampanju da bi priprijetila umirovljenicima da neće biti mirovina - ako ne odemo u EU., 3. Zar i ovo s Ljubljanskom bankom, spor, nije u vezi s EU, etc.

    Dakle, u EU ulazi se po diktatu, a ne po našoj slobodnoj volji. Svijetom vlada laž ( Lažac-Sotona), ti to znaš bolje od mene. Međutim, problem je naš, što se mi pojedinačno ne znamo oduprijeti tim kušnjama, odnosno nismo dorasli tome jer baratamo s malo znanja, rekao bih premalo. A za to postoji snažno i neuništivo "oružje", ali ga mi ne znamo koristiti. Problem je u našoj, prije svega, oholosti, a potom zavisti i ljubomori, gramzljivosti, i tako redom ( ima sedam glavnih zamki ).

    Mi svi zaboravljamo da je Lažac jedno od najinteligentnijih duhovnih bića koji se manifestira kroz čovjekovu slobodnu volju. Njegova je osnovna zadaća da sve pokvari ono što je dobro, jer ne može i ne želi služiti čovjeku zbog svoje oholosti. Zbog toga je vrlo lukav i zavodi naivne ljude - koji su u biti lijeni da uče, i zato malo toga znaju, a misle najčešće da puno toga znaju, kao na primjer naši političari. A prost narod, koji i nema neku posebnu školsku izobrazbu, na kraju je uvijek mudriji od bilo kojeg valdara.

    Kraljevstva se mjenjaju kao i režimi , a narod u pravilu ostaje u transformiranom obliku. Međutim, i to je upitno koliko je istinito ???

    avatar

    08.02.2013. (01:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...