Komentari

severinomajkus.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • blogdogg

    spiritus sancti modus vivendi te preocupant...Ave!

    avatar

    31.01.2013. (13:49)    -   -   -   -  

  • Severino

    Sve cesce suocavanje uobrazenim kretenizmom, kojeg danasnji klasni sustav masovno proizvodi u svojim intelektualnim pogonima u svrhu njegove spakulativne jednokratne uporabe, krscanska je nakaza samo jedan njegov neminovni output, jedan sastavni djelic te drustvene kloake kojom se posve zagadjuje ova divna planeta zemlje.

    avatar

    31.01.2013. (17:44)    -   -   -   -  

  • Eta Lodi

    Suština je u kvarenju bitka, osnovnih premisa o tome tko je čovjek, i zagađivanje kolektivnog nesvjesnog. Kršćanstvo samo po sebi kao religiozni svjetonazor jača obrazac svijesti žrtve, što imobilizira mnogo od kreativnog potencijala u čovjeku (Eta Lodi)

    avatar

    31.01.2013. (23:25)    -   -   -   -  

  • Severino

    Vjerovati da bi citatelji ovog bloga, pa i sire, pozdravili neka daljnja razjasnjenja cijenjene Ete Lodi po zastupanoj temi da " religiozni svjetonazor jaca obrazac svijesti zrtve, sto imobilizira mnogo od kreativnog potencijala u covjeku,"

    avatar

    01.02.2013. (00:25)    -   -   -   -  

  • Neverin

    tužno je što će se tvoja filipika tratirati samo kao još jedan napad na nedužnu i apostoličku svetu Crkvu tako da se može nastaviti sa "proganjanjem" vjernika....

    oni traže lustraciju od komunizmu, pitanje je zašto ne mogu sprovesti jednu u svojim redovima. Sami rade u korist vlastite štete jer ljudi ipak vide razliku između djela i riječi.

    avatar

    01.02.2013. (16:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...