Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    TI SI Branko Stojkoviću - Štit "POPRAVLJAČ SVIJETA" (U jednom razgovoru 2010. godine bjelovarska profesorica Ksenija Matoš, je kazala u razgovoru...)

    avatar

    25.01.2013. (10:50)    -   -   -   -  

  • Trempetich

    Pametni ljudi su uvijek po definiciji u manjini, jer budala koji se slažu sa svime što se danas nudi ionako ima previše.

    Vaše oružje je što bar razmišljate svojom glavom pa možete reći da ste u životu barem sami izabrali svoj put za razliku od većine koji samo misle da su izabrali a nikad nisu bili manje slobodni jer žive u strahu.

    Uostalom...

    1. Današnja crkva (Vatikan) se bavi zelenaštvom, Vatikan je vlasnik švicarskih banaka i financiraju ratove.

    2. Za razliku od neprofitnih udruga, crkva se bavi propagiranjem vlastite institucije, a ne općim dobrom što je uvreda za svakog iole inteligentnog čovjeka koji misli svojom glavom. Da barem malo više propagiraju ono što je i Isus propagirao. Uostalom oni su svoju plaću dobili.

    avatar

    25.01.2013. (11:07)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - ŠTIT

    ZNAM, MOJA BAKA I MOJA MAJKA SU BILI PRAVI RIMOKATOLICI,.., A ONI SU IH ISKORISTILI I IZDALI, MOJ UJAK ANTE PEZER UBIJEN JE BEZ SUĐENJA, A PAPA PRIMA KRVNIKE I UBOJICE... BORILI SMO SE ZA RIMOKATOLIČANSTVO, ALI NEKA SADA SAM IM JA PRAVI SUDAC I NEPRIJATELJ...

    avatar

    25.01.2013. (15:03)    -   -   -   -  

  • nikica

    Justinijan, a ne Justijan!

    avatar

    25.01.2013. (19:27)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    26.01.2013., subota
    NIŠTA SE NIJE OD ONDA PROMIJENILO - JOŠ GORE JE !

    IZBORI ZA ZASTUPNIKE U HRVATSKI SABOR
    25. 11. 2007.

    PREKRETNICA
    VRIJEME JE ČISKE I PREOKRETA

    SJETITE SE BEZ ČEGA STE SVE OSTALI?!

    NEOVISNA LISTA – NOSITELJ LISTE BRANKO STOJKOVIĆ

    Poštovani,

    Pospješite promjene!

    Ukazala nam se nova prilika za važne stvari. Hoćemo li i dalje zaostajati dok ostali svijet ide naprijed. Sada nam se nudi da se poslužimo demokracijom i darom razumnog uvjeravanja u bolju budućnost. Na vama je da samo donesete pravilnu odluku, kojom ćemo promijeniti sustav ponašanja. Danas je vrijeme da cijela Hrvatska krene najboljim putem rješavanja krize. Pet puta su vas prevarili, ne dozvolite da vas prevare i šesti put. Istina o našoj Hrvatskoj vrlo je neugodna, a sada to znači da ćemo morati promijeniti način življenja.

    Bilo je to gotovo poput šetnje poprištima biblijske Apokalipse. I dalje pojačava se tempo uništenja. Sad je potreba za hitnom reakcijom. Ona je postala važnija nego ikada. Branko Stojković želi služiti u javnu korist. A država mora građanima pružiti dostojanstvo. Je li moguće da bismo se, osim nezaposlenosti i gladi, neimaštine i siromaštva, trebali pripremiti i za ostale ozbiljne prijetnje? Do sada su posljedice bile stravične, a biti će još i gore.

    Hrvatska treba početi iznova živjeti!

    U Bjelovaru, 22. 10. 2007.
    www.stit-bjelovar.hr
    CROATIA / BJELOVAR

    avatar

    26.01.2013. (19:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...