Komentari

vatrenevijesti49.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • stam

    Slažem se da ima više od 22 članice, ali ove ostale ne broji jer su izrazito protiv Hubaka. Točno se vidi njegov potpis u priopćenju, tko bi drugi bio toliko obrazovan da koristi takve riječi poput "agitpropa". Joj, joj. Politiku van iz naše butige!!! I to pod hitno. I na kraju vatrogasni pozdrav: Pomoz Bog, braćo vatrogasci.

    avatar

    24.01.2013. (18:31)    -   -   -   -  

  • kkk

    Svaka promjena je dobro došla ! Sadašnje vodstvo nije u stanju voditi našu Zajednicu, a pokazuju i dokazuju to iz dana u dan !

    avatar

    24.01.2013. (18:38)    -   -   -   -  

  • Pravednik

    Što se tiče ljudi koji rade u Vzg-u oni su samo volonteri taj posao rade kako najbolje znaju i umiju i zbog toga bi im trebalo skinuti kapu do poda.S obzirom na kritike koje trpe več nekoliko godina teško se skoncetrirati na rješavanje pravih problema u zajednici.Što se tiće priznanja koje su si dodjelili na 15 godišnjici to im nije pokrilo ni gorivo koje su potrošili odlazeči na sastanke svojim automobilima.S druge strane kandidatkinja za gradonačelnika Velike Gorice gospođa Fabijančić Križanić ako slučajno bude izabrana ne misli se odreči mandata Saborske zastupnice več planira vršiti obje dužnosti zbog primanja koja će dolaziti s obje strane.To sam naveo da se vidi razlika između dobrovoljnog vatrogastva i politike. Dok god volontiramo u vatrogastvu nemamo veze sa politikom.

    avatar

    26.01.2013. (14:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...