Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Sredovječni udovac

    Ne smiju nositi štikle? Pa da, one sve žene na Obaminoj inauguraciji izgledaju nedolično sa štiklama!

    avatar

    22.01.2013. (18:35)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Ne vidim nikakvog razloga da žene nose štikle na političkim skupovima, budući da ni muškarci ne nose štikle. A u politici bi trebalo jednako uvažavati žene, kao i muškarce. Imali smo prilike vidjeti kako se bivša SDP-ova ministarka provela sa štiklama na onom selu, kad je kao krpena lutka padala niz zemljane stepenice i kad su joj se podsmijavali. Za razliku od nje, kad je Josipović ljuljnuo, nitko se nije smijao, već su ga svi sažalijevali :)
    Da Jadra nije imala broševe, nitko je ne bi imao prilike zbog ničega razvlačiti po novinama, ovako im je glavna tema bila kakav je broš stavila. Čak je i Sevka zabilježila tadašnji Jadrin trenutni broj nezaposlenih svojim brošem. Baš me zanima zašto Sevka ne da izraditi novi broš...možda joj preko cijelih prsa ne bi stao sadašnji broj nezaposlenih!

    avatar

    22.01.2013. (18:46)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    @Lion: kad idem na teren, u gepek stavim i gumene čizme, kad idem na sastanak u centralu - obućem štikle tj. neke fine cipele. zašto žene ne bi obukle ono u čemu se osjećaju superiorno?

    avatar

    22.01.2013. (19:04)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Baš zato što se zna da se u štiklama osjećaš superiorno. Pa nisu muškarci glupi. Trebala bi se osjećati superiorno zbog svog poznavanja struke, taman nosila vreću na sebi, kužiš :):) Što se tiče političarki, činjenica je da se mediji kače na detalje, iz razloga što današnji novinari nisu izučeni novinari, već ljudi koji su se dokopali novinarskog posla preko veza i vezica, poput one patkice, pa ne znaju što bi morali političara pitati, tj. ne znaju znanje, a nečime moraju popuniti novinski prostor, pa pišu o broševima i štiklama. To je jadno stanje današnjeg novinarstva. Zato ako političari/ke žele prenijeti neku poruku, trebaju biti neupadljivi, tako da novinarima ne daju povoda za pisanje, osim o onome što žele reći, tj. o onome što birači žele čuti. Fućka mi se za Dalićkine štikle.

    avatar

    22.01.2013. (19:19)    -   -   -   -  

  • iBloger

    Odijelo ne čini čovjeka, onako kako ga nosi čini čovjeka.
    I najveća flundrača može nositi štikle, a da opet ne bude profinjena kao dama u štiklama. Nije problem u štiklama, već muškim političarima smeta lupkanje pa ne mogu radit. (Ovako opravdanje očekujem pri sljedećoj lošoj ocijeni MMF-a i inih)

    avatar

    22.01.2013. (19:43)    -   -   -   -  

  • toksični

    fora s oblačenjem i nastupom političara nije ista kao kod "svakodnevnih" ljudi. jer se tu radi o diplomaciji i dubljim značenjima. U diplomaciji ništa nije slučajno, svaki potez ima značenje i konotacije. Oblačenje na određeni način šalje točno određenu političku poruku javnosti i suradnicima. Ako je političar, država ili neki službenik pozvan na neki event pa se predstavnik ne pojavi, zakasni ili se odjene na neki način, to je uvijek dublja poruka i ima svoje dublje političko značenje i posljedice. Zato je bila tolika hajka kad se Josipović nije odazvao Nikoliću. Taj nedolazak nije znak da on ne može ili mu se ne da ili nešto, već je točno određeni politički potez sa određenim ciljem slanja političke poruke nekom i ima za posljedicu zahlađenje diplomatskih odnosa, tako da je "fešn guru" tip kritiziranja odijevanja političara promašen :)

    avatar

    22.01.2013. (21:36)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Bilo bi zanimljivo gledati pregled štiklića. Slušaj amo, ajde dižite noge
    da vidim koja nosi štiklić!:))

    avatar

    22.01.2013. (21:58)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    @toksični: ne kužim. hoćeš reći da je trećerazredna oporbena političarka u problemu ako obuće štiklu? halo? još se nitko od njih nije dovoljno pretrgao od posla (i rezultata!) da bi ih štovali bez obzira kako izgledaju!!

    avatar

    22.01.2013. (22:03)    -   -   -   -  

  • toksični

    ne, hoću reći da odijevanje i nastup političara uvijek nosi političku i diplomatsku poruku i da je dio žargona struke. to kako se taj potez konkretno tumači u datom kontekstu ne znam, ali pr agenti znaju i iz tog razloga su unajmljeni. zato postoje cijeli diplomatski studiji i pr agencije jer stvar uopće nije toliko jednostavna i beznačajna. uopće se ne radi o estetici i ljepoti. da je tako, zvali bi ciganovića. dal je ona prvorazredna il trećerazredna političarka, totalno nebitno. to je kao da vučeš analogiju sa latinskim u medicini i hoćeš reći da je nebitno dal neki trećerazredni liječnik zna ili ne zna latinski dok god ne pokaže rezultate.. krivo tumačenje stvari. slanje poruke je uvijek bitno, a to što će neki drugorazredni novinar to krivo protumačit pa prodat javnosti kao populističku priču o modnom izboru je druga stvar.

    avatar

    22.01.2013. (22:39)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Ma koje štikle?
    Na šta?
    Na onu slonovsku capu one "Ja pa ja"

    Eno ti Babićke u Remetincu, pa si ti misli.
    Ja bum na muški odjel.

    avatar

    22.01.2013. (23:08)    -   -   -   -  

  • joca muškarčina samo takva

    da sve i jedna iz sabora stavi štikle ne bi mi se digao, šteta ...

    avatar

    23.01.2013. (07:43)    -   -   -   -  

  • iBloger

    @toksični

    Upravo zato i postoji rubrika "moda" kako ne bi smo razmišljali o subverzivnim porukama koje nam šalju odjećom koju nose već prihvaćamo tuđu sugestiju jer to je naravno lakše!

    avatar

    23.01.2013. (08:18)    -   -   -   -  

  • Odredište duše

    :) Every one have their right.

    avatar

    23.01.2013. (08:27)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    je l mi može neko reći zašto je Jasna Babić u remetincu? Sjajno si ovo sročila...cinički i oprezno-čedni i konzervativni imidž jace je nešto naj ne sexy što sam ikad vidio...pogotovo famozni bedževi...u hdz-u mi je najzgodnija bianca matković, ali ona će isto nositi prugasto ove godine...možda. jako dobra tema i to iz pravog ugla-dotakla si bit u rečenici u kojoj skrečeš pažnju da je važnije kako se neko obuče, a ne šta govori-super-svaka čast na naslovnici!

    avatar

    23.01.2013. (10:11)    -   -   -   -  

  • Alžbeta Bathory

    ni ja ne vidim razlog zašto bi žene nosile štikle, budući da ih ne nose ni muškarci.
    zato bi u protokol trebalo uvesti regulu da svi muškarci moraju početi nositi štikle.
    tako bi se problem skrenuo sa modne na seksualnu opredijeljenost.
    i stvar riješena.

    avatar

    23.01.2013. (12:52)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    A uskoro ćemo vidjeti i muškarce na štiklama kako je krenulo..a ja se tome veseliimmmm :)))

    avatar

    23.01.2013. (18:24)    -   -   -   -  

  • builderica

    ja sam građevinske struke i mislim da sam jedina žena koja funkcionira na gradilištu u štiklama....čak i kod pregleda armature....nikad mi se nije dogodila povreda na radu...dug je to staž više od 20 god...naravno svima savjetujem nenošenje štikli ...samo safety shoes....znači .bit ću malo zločasta...treba znati i štikle "nositi"....nikad nisam imala primjedbe zbog toga od strane muških kolega...doživljavali su me ko ravnopravnog kolegu iz struke a ne ženu u štiklama...čak im je to bilo i simpatično....

    avatar

    23.01.2013. (19:15)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    Aaaaa..... naslovnica!! Hvala, hvala... mah, mah...

    avatar

    23.01.2013. (19:20)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Najprije, čestitam na naslovnici. :-)

    Što se HDZ-a i štikli tiče, mislim da je to priča koju su novinari, vjerojatno nemajući ništa pametnijeg, prenapuhali. Pravo je svake stranke i općenito javne osobe uzeti konzalting iz odnosa s javnošću. Također, pravo je svakog konzultanta da priča štogod želi, sve dok postoji netko tko će mu to platiti. U politici postoje relativno stroga pravila kojih bi se političari trebali držati ako žele da ih se shvati ozbiljno, iako mislim da - na sreću - živimo u vremenu u kojem se ta pravila ruše kao kuće od karata i kad je normalno vidjeti darkericu u Saboru, Merkelicu u jarkocrvenom ili ružičastom sakou, Juliju Timošenko za govornicom parlamenta u čipkastoj haljini i slično. Izbor je HDZ-a, sve dok sami plaćaju svoje račune, uzeti PR "stručnjaka" čije je znanje očigledno zastarjelo, a također je izbor žena te stranke hoće li te upute slijediti ili neće te hoće li ostati u stranci u kojoj vladaju pritisci takve vrste ili neće.

    Odužih, a mogla sam - i trebala - napisati jednostavno "baš me briga". LOL

    avatar

    24.01.2013. (00:37)    -   -   -   -  

  • Igniss

    To je uistinu jedna od bedastijih izjava konzervativaca u zadnje vrijeme i moram istaknuti da se s njom nimalo ne slažem. Po rangu gluposti je negdje između onoga "za madraca, a ne mudraca" i "manje pričaj, više rađaj".

    avatar

    24.01.2013. (02:07)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Što čini self-help literatura.

    avatar

    24.01.2013. (07:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...