Komentari

mickwar.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • suncokreti na oblacima

    O može li jednom netko zatvoriti vrata prošlosti i ostaviti to tamo gdje spada....Svatko i tako misli da nešto zna a ustvari zna samo ono što mu je ponuđeno da zna, prava istina je tko zna kakva....Besmislena su mi prepucavanja oko Tita, Bleiburga i sl. tema....sadašnjosti nudi zaista bolje teme...

    avatar

    19.01.2013. (18:11)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    Bravo Mick! Ovo neka bude epitaf onome dijelu dijaspore koja nas je huškala da s lovačkim puškama krenemo na tenkove. Epitaf na sve pizdarije iz prošlosti, na sve "Duuge mraačne nooći" koje nas poput zombija pozivaju nazad u hladnu raku. Epitaf svemu što nas unazađuje i pretvara u katoličku džamahiriju. Za kraj bih samo citirao Generela Antu Gotovinu čije su riječi jednostavne, ali duboke:

    "Okrenimo se budućnosti!"

    tnx Mick!

    avatar

    19.01.2013. (19:04)    -   -   -   -  

  • Tiana

    mic, a kaj da velim ti si naš peti dan...jel si gledao...:D

    avatar

    19.01.2013. (19:15)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    doživjeh osmi dan... dan poslije stvaranja svijeta... licenca za domoljublje... zrcaljenje istine na obroncima između snova i jave... duga mračna noć... vrdoljakov film... goli otok... da, sjećam se i tu želim zaborav...

    ugodnu ti večer želim... i hvala ti na tragu u mojim sjećanjima...:-))

    avatar

    19.01.2013. (19:26)    -   -   -   -  

  • Blue dolphin

    ehh šta ti je poezija raznovrsnosti mišljenja :)

    avatar

    19.01.2013. (20:21)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    lijepo je kad si nekim možeš ukrstiti mišljenja, ali ne na ovakav način ...
    zamorno mi je to ...

    avatar

    19.01.2013. (22:37)    -   -   -   -  

  • smotani

    U pravu si... tvoj osvrt u prošlom postu bio je i te kako dobar i vjeruj, od jučer, otkad sam to čuo....i sam sam sebi postavljao bezbroj pitanja...na žalost sa odgovorima sam se uvijek našao u slijepoj ulici...jedini "logični" bio mi je onaj koji sam u svom komentaru i napisao... iako, nigdje nisam rekao da se slažem s takvim promišljanjima.... po meni.... svi oni koji se bore za pravdu su isti.... željni slobode... i kao takve ih treba podržati... ne, ne bih se i ne želim vraćati u prošlost i mislim da somenuti komentar na koji si se osvrnuo nije bio u redu.... doista je vrijeme okrenuti se budućnosti .... i boljem sutra...ali, ne samo mi, ne samo stanovnici Sirije...... puno je naroda koji još uvijek, na žalost, ovise o milost Zapada ili su na ma koji način ovisni od "velikih"....( nekako.... sve više uviđam.... i mi smo još uvijek u toj kategoriji ma kako imali svoju državu, ma kako bili slobodni...)
    hvala tebi Mic.... !
    pozdrav

    avatar

    19.01.2013. (22:38)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobro si reagirao na komentar dotičnog blogera. To kao prvo. Kao drugo, nije mi nikako jasno zašto se Hrvati toliko vraćaju u prošlost. Jasno mi je da se prošlost ne smije niti se može zaboraviti niti zanemariti ali neprestano vraćanje na nju, zaista je nerazumljivo, bar za mene.
    Za neke, domoljublje se iskazuje pljuvanjem po svima koji ne misle kao i oni "neki". A ja mislim da je domoljublje daleko širi i pravedniji pogled koji se ne zasniva samo na jednom mišljenju.
    To ti je otprilike ovako: Za vrijeme rata došao mi na vrata jedan čovjek koji prodavao neke kalendare sa slikom Hrvatske i kad sam odbila kupiti on mi je na to osorno odgovorio: "Zar vi niste za Hrvatsku?!". Iz toga ti je valjda sve jasno. Pozdrav.

    avatar

    19.01.2013. (22:55)    -   -   -   -  

  • maslinapjesmaloza

    Normalano pametan i odgojen Hrvat (mladi. pogotovo) nikada ne će zaboraviti hrvatsku prošlost. Ne zbog osvete krvopijama. Ni zbog mržnje!
    Ima puno razloga znati ćiji si, od koga si, tko ti je brat, tko ujac, tko susjed, kakavi su susjedi sada, kakvi su bili...npr.
    Mladi danas, događa se, pljunu olako na ono na što to ne bi smjeli učiniti (i mnogi stariji), miksaju svi, izjednačuju sve...i ne vide da ih neke vječno mračne sile tako vode...
    Tu ću stati.

    avatar

    20.01.2013. (11:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...