Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Dante

    Skoro bi stisnuo Like ali onda bi me mogao prepoznati :-) Nažalost vidim se u puno redaka no obećavam da ću krenuti sa terapijom odvikavanja... sutra :-)

    avatar

    08.01.2013. (15:37)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Da, odlično si podvukao i podebljao bitno! I zaista, odgovoriti nekom na komentar je stvar pristojnosti kao kad odgovoriš na "dobar dan", "kako si".
    Klik na "like" je površnost, kao što je većina fejs prijateljstava upravo takva - površna, usprkos činjenici da su i neki dugogodišnj prijatelji iz života i prijatelji na fejsu. Strašno je kako lako se priklanjamo nečem lakšem, plićem, .... dođe mi da se sad ispišem sa fejsa...a opet...ekipa je tu (hm? koja ekipa-pitanje je sad?)...baš bezveze..

    avatar

    08.01.2013. (18:24)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Ooo, dobra fotka!
    Zahvalan objekt...

    avatar

    08.01.2013. (19:13)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Dante - lajkam. :-P
    @ Gustirna - spontano mi pada na pamet riječ "podrivanje", jer ima veze sa dubinom. ispada da je Big Brother nešto sa crvenom peronosporom, kako bi rekao onaj lik, i kako ne valja podrivački dubiti... viva površina... psst! svakako, čini mi se da su jedinice i nule debelo zavladale i stvarnošću.... /možemo o tome nekad šutiti na otoku ;-) /
    @ GPZ - objekt zbilja jest fascinantan... godinama me privlači, sad me zanima kroz godišnja doba i razna svjetla, ali... - pretužno, svakako... (thx)

    avatar

    09.01.2013. (10:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...