A jeba te što smo se razmazlli.... sad je teško i zgnječiti krumpir gnječilicom. Jebo vas svih štapni mikser da vas jebo. I kruh režu nožem na struju i agrume cijede električnim cjedilom jer teško je nataći limun, naranču, whatever, na cjedilo i par put uprijeti i zavrtiti. Da nestane struje jedan dan majke mi ako pol pučanstva ne bi završilo od panike na psihijatriji.
06.01.2013. (15:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sjetio si me stvarno(, ne znam kako ti je to uspjelo?) na onoga Noodlesa iz Bilo jednom u Americi kada je ko klinac pojeo onaj kolač s kojim je trebao caltat za kurvu...hahahaha legendarna scena!
06.01.2013. (18:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kila glatkog brašna 4 dcl vode tople 2 dcl toplog mlijeka sa 2 digo suha kvasca unutra 1/2 dcl ulja maslinovog E sad, vodu nisam usuo svu, jer sam procjenil da bu je preveć, a dodal sam još ulja. Zmešati i držati na toplom dok ti se ne digne, pa u rernu na 180 oko 40 minuta.
Windice....tak ti moj mali, prije par godina, nestalo struje, a on: -a kak da si sada zrežemo kruha? Jer ga režemo na mesoreznici.
Ne štapnim mikserom, već običnim!
06.01.2013. (20:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ohoooo, pa to izgleda super. Nisam još probala onaj kineski ili japanski kupus, morat ću. Naravno da ću ti uzeti recept za kruh. Nisi se zabunio? Čudno mi je da ide glatko brašno, može i oštro ili pola-pola? Mnjaaaaam!
06.01.2013. (21:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kada sam vidjeo prvu krvavu sliku samo sam zajaukao misleči da je na slici mozak, a onda razočarano vidjeh da je u pitnju meso. HOĆU JEST MOZAK. A kada je riječ o mozgu tko je tu lud? Dali svinje imaju kravlje ludilo? Nemaju! Imaju li konji kravlje ludilo? Nemaju! Imaju li bikovi kravlje ludilo? Valjda nemaju kada je kravlje a ne bikovo! Pa gdje su onda u kurcu svi ti mozgovi?
07.01.2013. (00:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisi najbitnije napisao, na kakvo ulje hitiš meso (mislim temperaturu :P), e to se mi ovdje sporimo, mislim moje uvijek bolje ispadne nego od ovih teoretičara, kao i tvoj pire, ali ?!
07.01.2013. (11:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
A jeba te što smo se razmazlli.... sad je teško i zgnječiti krumpir gnječilicom. Jebo vas svih štapni mikser da vas jebo. I kruh režu nožem na struju i agrume cijede električnim cjedilom jer teško je nataći limun, naranču, whatever, na cjedilo i par put uprijeti i zavrtiti. Da nestane struje jedan dan majke mi ako pol pučanstva ne bi završilo od panike na psihijatriji.
06.01.2013. (15:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
golden age
daj bolan recept za kruv (DidzeJ Tijesto)
tako da i fukara more nest kopirat od tebeka :D
06.01.2013. (15:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
blogdogg
sjetio si me stvarno(, ne znam kako ti je to uspjelo?) na onoga Noodlesa iz Bilo jednom u Americi kada je ko klinac pojeo onaj kolač s kojim je trebao caltat za kurvu...hahahaha legendarna scena!
06.01.2013. (18:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Golden
kila glatkog brašna
4 dcl vode tople
2 dcl toplog mlijeka sa 2 digo suha kvasca unutra
1/2 dcl ulja maslinovog
E sad, vodu nisam usuo svu, jer sam procjenil da bu je preveć, a dodal sam još ulja.
Zmešati i držati na toplom dok ti se ne digne, pa u rernu na 180 oko 40 minuta.
Windice....tak ti moj mali, prije par godina,
nestalo struje, a on:
-a kak da si sada zrežemo kruha?
Jer ga režemo na mesoreznici.
Ne štapnim mikserom, već običnim!
06.01.2013. (20:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Ohoooo, pa to izgleda super. Nisam još probala onaj kineski ili japanski kupus, morat ću.
Naravno da ću ti uzeti recept za kruh. Nisi se zabunio? Čudno mi je da ide glatko brašno, može i oštro ili pola-pola?
Mnjaaaaam!
06.01.2013. (21:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Kada sam vidjeo prvu krvavu sliku samo sam zajaukao misleči da je na slici mozak, a onda razočarano vidjeh da je u pitnju meso. HOĆU JEST MOZAK.
A kada je riječ o mozgu tko je tu lud? Dali svinje imaju kravlje ludilo? Nemaju! Imaju li konji kravlje ludilo? Nemaju! Imaju li bikovi kravlje ludilo? Valjda nemaju kada je kravlje a ne bikovo! Pa gdje su onda u kurcu svi ti mozgovi?
07.01.2013. (00:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
nisi najbitnije napisao, na kakvo ulje hitiš meso (mislim temperaturu :P), e to se mi ovdje sporimo, mislim moje uvijek bolje ispadne nego od ovih teoretičara, kao i tvoj pire, ali ?!
07.01.2013. (11:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
kad delam deci pire, zgnječim ga s onim ručnim čudom, bezstrujnim i uvijek super ispadne. možda je naprosto do vrste krumpira...
07.01.2013. (12:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
svaka ti dala poslije takvog objeda..
07.01.2013. (12:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
ja to pročitao na početku kao Junačina u umaku...
07.01.2013. (15:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...