Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ljelja

    Sad se vidi kome ide ukradeni novac od učitelja i medicinara.

    avatar

    03.01.2013. (19:19)    -   -   -   -  

  • NF

    više od bahatosti mene iritiraju nesuvisla obrazloženja

    avatar

    03.01.2013. (22:01)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Načela si dvije teme. Jedna je povećanje plaća određenoj klasi ljudi, što u ovoj situaciji smatram neprihvatljivim, socijalno neosjetljivim i, recimo to otvoreno, uvredljivim prema većini hrvatskih građana.

    Druga tema je slobodno vrijeme političara. Ne znam, meni je skroz svejedno što tko od njih u slobodno vrijeme radi i gdje provodi svoj odmor, sve dok kvalitetno rade svoj posao. Zna se koliku Linić, Milanović i ostali imaju plaću, to je javni podatak. Većina ima i nekog partnera/partnericu koji također zarađuju. Uglavnom, to su obitelji u kojima svaki mjesec redovito stiže najmanje 20 000 kuna i bilo bi čudno i neobično da si ne mogu (čak i od jedne plaće, a da ne govorimo o štednji) priuštiti godišnji u inozemstvu.

    Mjerkanje gdje tko troši svoj novac je čisti populizam i odvraća pažnju od bitnih stvari, a to je razina kvalitete kojom obavljaju svoj posao.

    I da, draga moja, vidjeh neki dan kod tebe da si doktorirala, ali čitala sam s telefona i nisam uspjela otipkati komentar. Stoga ti ovom prilikom od srca čestitam!

    avatar

    04.01.2013. (00:36)    -   -   -   -  

  • joca muškarčina samo takva

    ja sam uvijek za građanski neposluh, samo sam u manjini jbg

    avatar

    04.01.2013. (12:38)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Vidjeh iz kuleričinog komentara da si doktorirala. Čestitam i nadam se dae tižosim zadovoljstva donijeti i druge opipljivije koristi:)))

    avatar

    04.01.2013. (17:44)    -   -   -   -  

  • iBloger

    Ja sam u SLOVENSKOJ firmi i meni je super. Žalosno!

    Iako meni ide sve ok, žao mi je ljudi koji prolaze kroz sva ova sranja!

    Uskoro ćemo imati zdravstveno k'o u SAD-u, strah me to uopće napisati tu u komentaru da nekako Linić to ne vidi i da mu ne padnu na pamet takve ideje.

    avatar

    06.01.2013. (17:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...