Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • nikica

    Plemenitome štitonoši Branku Stojkoviću želimo sretnu i uspješnu novu, 2013. godinu!

    avatar

    31.12.2012. (16:13)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 26.06.19

    POZIV ZA INFORMATIVNI RAZGOVOR

    Kada sam se odazvao na policijski poziv 17. svibnja 2005., u policiju, na obavijesni razgovor kod policajca Gorana Tanjića (Br. MUP 23 442), pitao sam ga - zašto su me pozvali na razgovor? I da li sam ja osobno viđen da ispisujem grafite, tj. parole "ŠTIT"? Policajac mi je rekao; "Da ja nisam viđen - ali da je viđen moj auto, da tako su rekli neki svjedoci; Slavica Rodić Jakov Rodić, Ivanom Škrlinom i Brigitom Gledec.

    Slavica Rodić, na sudu je lažno svjedočila; "da je ja dva tjedna pratim po gradu i da se mene boji - jer sam kadar bombu baciti im u kuću.. Takav iskaz nije prihvaćen, niti da me je ona vidjela da sam pisao napise "ŠTIT" po objektu autobusnog stajališta u Domankuši, odnosno ispred njihove kuće. Njezin rođak Jakov Rodić dao je sasvim drugačiji iskaz - iako su oni tvrdili da su bili stajali zajedno u dvorištu - kada sam ja pisao...

    Zanimljivo je, da to stajalište za autobus, odnosno ta mala kućica "dva metra sa dva" nije ni ožbukana, a zidovi su sazidani od betonskih blokova nema ni vrata ni prozor,.., dolje je zemlja... Rodići su taj objekt "čekalište" u selu pretvorili u tor za svoje ovce.. Kako se sprejom i bojom može oštetiti taj stari i nakaradni objekt... Improvizirano čekalište za autobus izgrađeno je na međi samog dvorišta. Nije uknjižen kao objekt. Niti je općina Rovišće uputila ikakav dopis policiji....

    Nigdje se ne spominje odštetni zahtjev, odnosno ne postoji pismeni trag.

    Optužnica je dobrim djelom bila lažna i zlonamjerna. Jer u optužnom prijedlogu od općinske odvjetnice odvjetnice KSENIJE PAVIĆ, ono što ona opisuje u naravi ne postoji. Interesantno je da u optužnici piše kao je korištena za kazneno djelo "samo jedna boja" CRVENA, a ti grafiti "ŠTIT" ispisivani su sa najmanje pet boja. "crnom, ljubičastom, zelenom, naranđastom, srebrenom i zlatnom... Na sudu nije utvrđeno da li se radi o "crvenoj boji" ili "naranđastoj boji"...

    Optužnica se je temeljila uglavnom na iskazima "albanaca" Rodića i policije. Iako me policija nije uhvatila na lojtri. Ksenija Pavić me je htjela smjestiti u zatvor, jer u to vrijeme sam se kandidirao na izborima za župana Bjelovarsko-bilogorske županije. Trebalo me je po svaku cijenu eliminirati - jer bio sam jedini čovjek koji sam "u žiži" vremena istinu stavio u prvi plan.

    Policija je pratila sve moje aktivnosti, odnosno slijedila me sa svojim autima, kuda bi u promidžbi kuda krenuo. Jedno rečeno vršili su nasilje nad mnom i mojoj obitelji.Jednom prilikom bio sam u teretani "Titan" a u dvorište su došla dva policijska auta, dok treći je zamijećen na cesti. Vršili su pritisak na sve mile načine - korumpirani policajci, državni odvjetnici i određeni suci....

    Za to vrijeme izbora dovlačili su me u policiju i na sud, zagorčavali su mi život na sve načine. Dok smo dijelili letke moja supruga Živka sjedila je u svom autu u selu Grgincu. Sa policijskim kolima je došao u civilu Đuro Kalinić i otvorio na našem vozilu vrata i svijetlio s baterijom mojoj ženi u oči. Sve prijave koje sam podnio protiv policajaca u Zagrebu, na dobru većinu - nisu mi nikada odgovorili...

    Ksenija Pavić me je prgonila u montiranim procesima. Jer za tu uslugu dobila je protuzakonito od gradonačelnice Đurđe Adlešič stan u ulici Matije Gubca br. 39., u Bjelovaru. Taj stan je bio u vlasništvu grada - a kasnije K. Pavić ga je po povoljnim uvjetima otkupila. Ja sam u to predizborno vrijeme otkrivao kriminale i optuživao glavne političare kao Adlešička, Bajs, Coner, dr.

    S druge strane Ksenija Pavić, bila je predsjednica Općinskog državnog odvjetništva, tako da nije procesuirala njihove kriminale... Na sudu sam se našao samo zbog riječi "ŠTIT", a činjenica je uopće da li ispisivanje grafita - može biti kazneno djelo...U Bjelovaru su išarane zgrade i zidovi, i vrlo ružno - nitko se nije našao na sudu osim mene.

    Zanimljivo je, da Ksenija Pavić je na takav način dogurala do USKOK-a i tamo bila glasogovornica. Prije nego što je tko znao da će raditi u USKOK-u prijetila mi je smrću u svom uredu u Bjelovaru.

    Ja sam nakon održanih nekoliko rasprava pred Općinskim sudom u Bjelovaru, oslobođen optužnice. A moja odvjetnica DANICA BUJIĆ - ČIKIĆ na ime tog procesa digla je lijepih 14.500,00 kuna. I čudimo se zašto propada ova država - Hrvatska. Fingirane* postupke plača ovaj bijedan narod... Što je najgore Ksenija Pavić sad predsjednica Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, ona je zasjela u fotelju također od najkorumpiranije osobe - koja je otišla u penziju Branke Merzić.

    avatar

    31.12.2012. (16:44)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 26.06.19

    I TA "TRI" KAZNENA DJELA KOJA SU MI USPJELI NAMJESTITI, JA SAM SVE KAZNE TE PRETRPIO, ALI JAO SI GA NJIMA - NAGRADA IM JE "JERUZALEMSKO SMETLIŠTE" SVAKI DOBAR POZNAVATELJ BIBLIJE ZNA ŠTO TO ZNAČI.... ONI SU KAO PREDSTAVNICI ZAKONA ZNALI KRIMINAL ŠTO RADE... ONI SU KAO PISMOZNANCI I ZAKONICI KOJI SU POSLALI NA MASLINSKU GORU NA ISUSA, BARABE S TOLJAGAMA, MAĆEVIMA I KAMENJIMA,.., A ZNALI SU DA "KAZNENO DJELO" TAKO SU TO UČINILI I OVI "BEZAKONICI" ; ANTONIJA BAGARIĆ, SANDRA HANČIĆ, GORAN MILAKOVIĆ, SANELA HORVAT, BOŽICA JAKŠIĆ I MLADDEN PIŠKORAC, PREMUŽIĆKA, BUKVIĆKA, GALJERICA, IVANKA ŠARKO, IDR. NEKA IM BUDE PROKLETO SIJEME.... I TO JE PALAČA PRAVDE U BJELOVARU??? IZVIRE SMRAD IZ NJE, SVAKA ČAST POJEDINIM SUCIMA... KOLIKU SU MI ŠTETU NANIJELI... ZAŠTO??? I ZBOG ČEGA????!! PALICAMA I PIŠTOLJIMA SU IŠLI NA MENE - ONI SU IH POSLALI,.. I ŠTITILI....

    avatar

    31.12.2012. (18:10)    -   -   -   -  

  • nikica

    Članovi domaće sotonističke organizacije Mysterium Aloim upoznati su s blogom gosp. Stojkovića sljedećim pozivom:

    nikica
    O, članovi sljedbe Mysterium Aloim, napustite toga starog, izmoždenog, impotentnog Svjetlonošu i okrenite se moćnom Štitonoši! U pokretu ŠTIT, predvođenom nebeskim Stojkovićem, je jedini spas.

    http://crostojkovic1958.blog.hr/


    31.12.2012. (21:52)

    avatar

    31.12.2012. (22:42)    -   -   -   -  

  • Udruga ŠTIT Bjelovar

    BAŠ TAKO, ŠTIT SPAS,,,

    avatar

    07.02.2013. (00:04)    -   -   -   -  

  • ŠTIT BJELOVAR

    NEKA POLICIJA VIDI KRIMINAL U BJELOVARSKOM SUDU KAKO SUTKINJA SANDRA HANČIĆ ZLOUPOTREBLJAVA SVOJ POLOŽAJ I OVLASTI... NJEZIN LJUBAVNIK MIROSLAV LEVAK VIDIM GA JUČER (07.02.2013.) IZLAZI IZ NJEZINOG STANA I SJEDA U DŽIP AUDI "VELIKU" KANTU I ODE SE VOZIKATI, NERADNIK NIKADA NIJE NIGDJE RADIO NITI IMA JEDAN DAN RADNOGA STAŽA... NIJE SLUŽIO HRVATSKU VOJSKU NITI "5 MINUTA" PROVEO U DOMOVINSKOM RATU... RASCOPAO JE GLAVU POLICAJCU MIROSLAVU CHLUDI SA ŽELJEZNIM MONTIRAČEM,., UMJESTO DA JE U ZATVORU "LEVAČIĆ" ONI JOŠ SLUĆAJ SUĐENJA PREBACE U VIROVITICU.. SRAMOTA...! KAO KAZNENO DJELO SE JE DESILO TAMO.. TO JE DOKA DA U POLICIJI RADE "PIĆKICE" JER U TAKOM SLUĆAJU NISU ZAŠTITILI SVOG KOLEGU...I STALI ŠLJAMU LEVAKU NA KRAJ...

    avatar

    08.02.2013. (08:55)    -   -   -   -  

  • ŠTIT BJELOVAR

    11.01.2013., petak
    PROGLAS - HRVATSKOM NARODU

    POBUNITE SE !

    Samo ako se pobunimo možemo riješiti probleme i živjeti dostojan život čovjeka.

    Uključite se u hrvatski pokret ŠTIT

    1. Tražimo ostavku predsjednika i vlade RH.
    2. Borbom protiv birokracije i kolonijalne vlasti
    3. Ovo je prosvjed protiv lošega stanja u zemlji

    Ono što je stvor-eno na umjetni način ne može opstati. Od te umjetne tvorevine imali su samo određeni ljudi koristi. A riječi od Branka Stojkovića su istinite i nisu lažne. Onaj tko ih čita neka ih razumije.

    Da li je ovo stvorena Hrvatska? Bivši partizani, komunisti i UDBA preobukli su se 1989., u hrvatske demokrate. Pitam vas: Kako sad živimo nakon 24 godine - vidi se iz priloženog: nezaposleni, bijedni i osiromašeni,.., dok određena elita dobro živi... Zadužili su nas na sve strane i učinili nam pakleno skup životni standard.

    Gotovo je! Problemi su dosegli do neba u okupiranoj Hrvatskoj, oni su prava pošast... ŠTIT daje proglas i poziva Hrvatski narod da se organizira u borbu protiv nepravde, i vrlo lošega stanja u zemlji. Neće nitko riješiti vaše probleme. Žele nam oduzeti do kraja Hrvatsku. Kriza je njima samo izgovor.

    Vaša djeca biti će jeftina radna snaga. Svaki dan što smo mi (ne)odlučni sve više propadamo. Ulazak u EU će nas dokrajčiti. Za stvarne promjene trebamo se izboriti.

    - Mi smo ŠTIT
    - Mi smo Legija
    - Mi ne opraštamo
    - Mi ne zaboravljamo

    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    http://stojkovic1958.wordpress.com

    avatar

    11.02.2013. (10:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...