Komentari

magistramrvica.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ...

    ...

    avatar

    30.12.2012. (21:20)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    MRVICE-došao sam da ti uputim riječi isprike jer sam nažalost kasno shvatio da ti nisi još 1 alter ego korisnika koji drage ljude ucjenjuje suicidom. Želim da znaš da sam u životu imao više od 5 prijatelja kloji su se u jednom trenutku života našli pred zidom i nažalost nisu našli načina da taj zid sruše. Pokoj im u duši. Zato shvati pliz moju reakciju u kojoj si se ti našla kao kolateralna žrtva, ali svaka revolucija jede svoju djecu. Znam da mi najvjerojatnije nećeš to nikada oprostiti. Možda ne bih ni ja tebi. Moglo je na prvi pogled izgledati kao ne podnosim kritiku, ali dapače ja kritiku trebam i znam joj gledati u oči...to znaju svi koji me čitaju. Ono što ne mogu je shvatiti ljude neki puta. Još jednom te molim za oprost, ne zato da bi me čitala nego zato što znam da sam ti možda i uništio jedno opušteno blog popodne. Sori al baš si se našla usred tog odvratnog hamburgera. Sve najbolje u novoj godini ti kao osobi i blogerici želim, a isto vrijedi i za tvoje bližnje. Hvala!

    avatar

    31.12.2012. (03:44)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnic

    Jako dobro si ovo napisala,jko dobro,baš nekak po mojem...Kaj sam stariji sve više mrzim kalendare..Da znam ko ih je zmislil bi mu poslal posebnu čestitku.No,nebum kvaril pozitivu želje da ti ostavim pisani trag..U mene je kriza od kad sam se rodil pa sam ko štakor imun na svaku sljedeću...Dok me ima u svakoj Novoj kaj se izvrti sve najbolje ti želim i ak mi je osmjeh malo smežuran,od kronične nesanice, ostavljam ti ga sa zadovoljstvom :) Živjeli!

    avatar

    31.12.2012. (10:38)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ne, nije sreća relativna - sreća je u nama. Želim Ti čestitati na postignućima u 2012.; bravo za diplomu - svakako jedna od najvažnijih faza u životu, koja prilično odlučuje i njegov daljnji tijek....
    Ah, ljubav....Mislila sam da ću umrijeti kad se prekinula ljubav, za koju sam mislila da je vječna, jedinstvena i nekako - da mi pravom pripada...No, nisam umrla, živa sam i zdrava; a ljubavi je bilo i poslije NJEGA...Ne takve ljubavi, dobro :))))) - ali, danas sam sretno zaljubljena i zadovoljna.
    Želim Ti puno mudrosti, znanja, zdravlja i ljubavi; Tebi i svima Tvojima u Novoj 2013.
    Pozdrav od L+B+G

    avatar

    31.12.2012. (14:26)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Dolazi novo, ljepše ljeto! Zato uz šampanjac, poželi si novu ljubav. Svaka nova ljubav je ljepša od prethodne! Baš kao i svaka pjesma. Sretna Ti cijela nova godina!! kissss

    avatar

    31.12.2012. (17:00)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    a ja ti od srca želim novu, veću i ljepšu ljubav :-)))

    avatar

    31.12.2012. (18:14)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Nemoj žaliti za vremenom koje je prošlo, glavu gore, doći će novo ljeto a s njim i neke nove ljubavi, neke nove radosti.
    Sretna ti Nova.

    avatar

    31.12.2012. (22:57)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Ne možeš znati kako ćeš voljeti jednom u budućnosti. Bar ako si daš šansu. I još kome! Za djeda budi sretna, vjerujem da je bilo divno odrasti s njim u društvu. Ima nas koje je mimoišlo to iskustvo. Kao što nikada neće proći tvoj uspjeh s diplomom, niti nakon što prođe mnogo ljeta, pa čak niti kada ti se učini da i nije nešto u usporedbi s čim već! Biti u desetak posto pučanstva u bilo čemu dobrom je važno i veliko! Samo po sebi. Jedino se posve slažem s crvenim rubljem i zlatnom kosom na golim ramenima. Kud ćeš bolji početak Nove? Na Svijetu je ostatak, a on je ipak lijep i dobar. Osim kadikad.

    avatar

    02.01.2013. (17:51)    -   -   -   -  

  • Žena.Samo to.

    Zakorači u novi krug punim srcem i bez osvrtanja :)

    avatar

    16.01.2013. (09:00)    -   -   -   -  

  • Neverin

    sviđa mi se tvoj stil, mislim da ću te čitati ako tako nastaviš:)

    avatar

    20.01.2013. (21:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...