Komentari

backpack-ski.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • x

    iznenadjuje me kolicina netolerancije, napuhanosti i čangrizavosti. za nekog tko toliko putuje trebao bi imati puno otovoreniji pogled na svijet i ljude, razigran duh i ponajprije toleranciju. ostavljas dojam da sve radis kako bi bio poseban, drugaciji, ali ne i da stvarno uzivas u tome.

    pozdrav

    avatar

    30.12.2012. (11:08)    -   -   -   -  

  • y

    Eh moj x, ako se to odnosi na opaske o početnicima i roditeljima koji ugrožavaju sebe, svoju djecu i sve ostale bezobzirnim forsiranjem spuštanja po najtežim i najopasnijim stazama, onda sam i ja jedan od tih "netolerantnih, napuhanih i čangrizavih". Nisam jednom vidio dijete koje plače od straha prilikom spuštanja po takvim stazama dok ga roditelji čekaju zavoj ili dva niže ili "ohrabruju" od iznad, a zašto - jer im se ne da provesti s klincem sezonu na baby stazama, jel, nije im gušt pa ćemo rađe prakticirati "baci ga pa nek nauči plivati" program.
    Inače na temu, u Tarvisiu je baš od ove sezone nova ta "vršna" poveznica dva dijela skijališta, ali svejedno će se s gondole morati jedan dio prohodati za doći na drugu stranu. Šteta da nije radila, ali i u podnožju postoji put za drugi dio bez skidanja skija, na zadnjoj prelomnici, skroz pri dnu di Prampera se ode desno, imaju čak i prijelaz preko ceste za skijaše (kanali za skije s valjcima) - to ne radi jedino ako baš nema ništa snijega.

    avatar

    30.12.2012. (12:00)    -   -   -   -  

  • Backpack Ski

    bit će da je X jedan od tih "brižnih" roditelja :D
    što se tiče poveznice između Tarvisija i Monte Lussarija, znam da postoji, ali ona koja s Lussarija ide prema Tarvisiju je bila zatvorena zbog nedostatka snijega, dok u suprotnom smjeru, iz Tarvisija do Lussarija je moguće proći, ali uz obavezno skidanje skija preko ceste...

    avatar

    30.12.2012. (22:56)    -   -   -   -  

  • x

    nisam uopce roditelj :)
    inace, najlakse je opet prebaciti na drugog i ne sagledati kriticki svoj tekst
    (..x nije primjetio sveopću čangrizavost pisca, nego mora da se osjetio uvrijeđen...) :))

    al internet sve trpi
    ;)

    pozdrav, necu smetati vise :)

    avatar

    01.01.2013. (22:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...