Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Patriot

    Kažeš "Vizualni izgled ovog bloga nažalost nije moguće još unaprijediti jer to diktira BLOG.HR - onaj koji diktira izgled platforme. " - i time nisi u pravu. Dvije od bezbroj bogućnosti za uredit blog po osobnom ukusu, gdje jegulja, žaba, šaš, bjelouška, trupa, lađa, lopoč..... nesmi falit - blog-help.blog.hr, http://wordpress.org/extend/themes/

    avatar

    26.12.2012. (22:36)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Blog.hr je poprilično konzervativan glede izgleda, a ja glede zamisli kako bi mi blog trebao izgledati. Puno toga je moguće ali preinake koje ja hoću nisu predviđene onim što se nudi u (ne)službenim opcijama za prilagodbe.
    Doduše, možda je to plod mog (ne)dovoljnog informatičkog znanja. Teško je sve popratiti

    avatar

    26.12.2012. (22:49)    -   -   -   -  

  • Patriot

    Ma dašta, nemere se sve znat i moć, ali, đava odnija i šminku, koda ona triba. Sklepana brvnara kao sastajalište je sasvim ok, pravo lipo izvorno.

    avatar

    26.12.2012. (23:07)    -   -   -   -  

  • Norin

    Samo naprijed Ante,sve pohvale i čestitke,bitno je što u blogu piše,a ne toliko vizura,posebno ako se utapa u klišeje tipa ovog gore napisanog.Možda bi nam bilo zanimljivo čuti dali si imao kakvih pritisaka lokalnih glavonja zbog pojedinih napisanih škakljivih tekstova.

    avatar

    27.12.2012. (08:27)    -   -   -   -  

  • MO Komin

    Čestitke autoru na radu od kojeg sam često i sam zna pokupit dikoji post. Možda je za blog i bolje da je na blog.hr platformi nego na bloger.hr di se pokazalo da blogovi na toj platformi imaju još veće mnoštvo nebuloznih komentara. Puno sriće u daljnjem radu, objektivnosti i strpljenja te Sretan Božić i uspješna 2013. godina.

    avatar

    27.12.2012. (11:14)    -   -   -   -  

  • Lijepa Naša

    Uz Božićne čestitke, šaljem ti i iskrene čestitke za sve tekstove koje s i do sada na ovim stranicama hrabro i beskompromisno pisao. Smatram da od svih nas blogera iz Neretve upravo ti najbolje pokrivaš cijeli prostor doline.

    avatar

    27.12.2012. (12:22)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Hvala svima na čestitkama i konstruktivnim kritikama.

    Norin nisam imao direktnih pritisaka tipa da je netko nazvao i ultimativno tražio da se nešto piše ili briše, ali bilo je sugestija tipa "ja ne bi o tome pisao", "zašto si to pisao" i slično. Ali pritiscima inače ne podliježem, pa nisam ni sugestijama.
    Jedini jedan put kad sam brisao dio članka je kad me jedan (obični) čovjek zamolio da ga ne brišem u jednoj šali, pa sam to uvažio.

    avatar

    27.12.2012. (14:58)    -   -   -   -  

  • Domaći

    Jeli bilo pritisaka iz Australije?

    avatar

    27.12.2012. (20:12)    -   -   -   -  

  • Nenad

    Informacije iz Neretve posebno one koje nitko nije objavio ili ih ne želi objaviti, uz tvoj dar za humor čine ovaj blog izuzetnim. Teško je svima ugoditi. Politika je uvijek dijelila ljude na ovim prostorima. Uvažavati tuđe mišljenje ne znači složiti se s tim mišljenjem već prilika za demokratsku raspravu, što je prepoznatljiv cilj ovog bloga. Nije lako s našim svitom, stoga i ne čudi pitanje: „što mi ovo treba?“ Čestitke i puno uspjeha u daljnjem radu.

    avatar

    28.12.2012. (09:04)    -   -   -   -  

  • srza

    Ante, pridružujem se mnogim čestitarima za vođenje ovog bloga. A šta se tiče i povremenih negativnih reakcija i komentara, to se uvijek nadaj, čim si se odlučio na ovakav javni nastup. To te, siguran sam neće izbaciti iz takta. Nadamo se novim dobrim tekstovima iz "tvog pera".

    avatar

    28.12.2012. (13:17)    -   -   -   -  

  • prvoborac

    bravo Ante di bi ja riga vatru da tebe nema

    avatar

    28.12.2012. (16:58)    -   -   -   -  

  • grga

    čestitke na blogu ko će svima ugodit

    avatar

    29.12.2012. (15:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...