Komentari

krule.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Neverin

    evo jučer bio najluđi božić film sa chavyem chaseom. Šef mu nije htio dati božićnicu, naime nazvao je to restrukturiranjem. Moraš priznati da su dobro restrukturirali ovu državu, nema više nalik na nikakvu strukturu :) mislim da većina ni nema pojma koja je etimologija riječi reforma, to ti se ponavlja onako papagajski da zvuči zajebano. Obožavam kad nam EU govori da moramo nastaviti sa reformama, zvuči ko podjeb u rukavicama.

    avatar

    26.12.2012. (19:14)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    ma, re... de... detuđmanizacija...deustašizacija.. detoxifikacija... reformacija...resktruktuiranje... rebalans .. jeblo mater sebi ... u ovoj re-publici, punoj de-mokracije , nas svako o de re ...

    avatar

    26.12.2012. (21:18)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Tako bi volio dobro raditi svoj posao ;)

    avatar

    27.12.2012. (09:46)    -   -   -   -  

  • blade777

    Svi bi nešto reformirali, a da ih ništa ne košta.
    Tako su reformirali društveno vlasništvo, koje je stvarano više od sto godina, a onda su to otuđeno podržavljeno vlasništvo prodali za čućekove želučeke, i sad se čude što su tajkuni sa vrečama poklonjenog društvenog novca pobjegli preko grane, ne plativši jedne kune poreza.
    Kak' ne bi bilo sve u komi, kad umjetno stvoreni tajkuni pomažu strano gospodarstvo, kupuju poduzeća u inozemstvu, otvaraju nova radna mjesta, zasađuju plantaže, a država ih, našim sredstvima(uplaćenim porezom), još i potiče.
    Onaj taliban kaj je zbriso sa 700 milijuna eura od otuđene Zagrebačke mljekare, još je za nagradu od države dobil zemljište za tvornicu, i kak' bu onda išlo napred? Nema šanse, po ovakvoj politici moremo samo propast.

    avatar

    27.12.2012. (18:35)    -   -   -   -  

  • Iggy M.

    Sretna Nova Godina svima ! :) Pozz iz Osijeka

    avatar

    31.12.2012. (14:10)    -   -   -   -  

  • ateizam infidel

    Pročitao sam cijeli blog :) Krule, svaka ti dala.

    avatar

    06.01.2013. (01:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...