Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • POGLEDAJ (portreti i slike)

    http://josipsabo1.blog.hr/

    avatar

    20.12.2012. (16:13)    -   -   -   -  

  • Cakana

    odlično

    avatar

    20.12.2012. (16:33)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @portreti i slike: inače brišem samo-reklame iz komentara, ali ovdje moram napomenuti da je takva vrsta custom-potrtera koje čovjek nudi zapravo zgodna stvar za dar u vezi. Možda ne baš idealna, ali svakako bolja od drangulija, nakita, karti za koncerte i sl.

    @Cakana: thx

    avatar

    20.12.2012. (16:48)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    a) Ovo je prica od Davea sa Hawaiia, zar ne? Jako, jako dobar primjer koji pokazuje kako Igra moze pomoci i u inicijalnom zavodjenju zene kao i sa “relationship managament” u dugotrajnoj vezi ili braku.
    Dave ima i jako dobar blog

    b) Garantirano 3 dana gorkih suza:
    Ona: “Izgledam li debelo u ovome?”
    On: “U usporedbi s čime?”

    avatar

    20.12.2012. (17:18)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Yep, to je ta priča. Btw nisam siguran da je to isti tip. Je li negdje napisao da je on Dave, odnosno Hawaiian Libertarian? U mnogome (ne o igri) mi se njegovi pogledi čine prilično ekstremni.

    LOL na ovo b)!

    avatar

    20.12.2012. (21:23)    -   -   -   -  

  • Tzar

    ovo ti je Evanđelje...

    avatar

    20.12.2012. (21:53)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    To je isti tip: "Dave from Hawaii" = "Keoni Galt"

    Procitaj ovaj njegov post

    Vjerujem da ti se moze ciniti ekstreman u svojim stavovima koji se ticu politike i drustvenih odnosa. Ali, ako znas gdje gledati, zivot u Americi postaje vrlo ekstreman sto se tice politike, ekonomije, financija, (ne)zaposlenosti, osobnih sloboda itd. A mainstream media o svemu tome suti i ne pise niti jednu rijec. (Ali, sve ovo je prica za neku drugu priliku.)

    avatar

    21.12.2012. (05:10)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Super! Njegov odgovor je isto sjajan. Naravno, to feministima, trollovima, bijelim vitezovima i idiotima (ali ponavljam se) neće ništa pomoći. I dalje će ostati zaslijepljeni mržnjom.

    avatar

    21.12.2012. (08:50)    -   -   -   -  

  • Tzar

    a nemožeš ih kriviti nažalost. kako se čovjek osjeća kad shvati da su mu čitav život lagali, od njegove mame pa nadalje? ubiješ u njemu sav smisao. uvidi da je žena u suštini najobičniji stroj koji ima određeni način upotrebe (manipulacija) i uvijek daje iste rezultate. ne postoji karakter, ljubav, čast nego samo igra! to onda mijenje čitavu sliku života, jebiga... zašto bi se ženio? zašto nebi imao ljubavnicu ili 10 njih? kad ionako u ženskom umu ne postoje nikakvi ideali, znači da jedino što ima za ponuditi je svoje tijelo. uzmeš i ostaviš bez najmanje grižnje savijesti. one su te koje tako žele... a što je čovjek više dobar to mu je teže to prihvatiti i onda se svjesno gubi u iluzijama rađe nego da živi u surovoj stvarnosti... ali bolje i tako nego da postane peder. u svakom slučaju istina je uvijek najvažnija koliko god bila bolna... na kraju nitko za ništa nije kriv, one su htjele samo ljubav (lol), muškarci su evoluirali i prilagodili se ženskoj bolesti, danas se jebemo sutra umremo i tada će nam biti najbolje...

    avatar

    21.12.2012. (10:02)    -   -   -   -  

  • Delta

    Koji bi bio najzgodniji odgovor na drama test u vezi: "Ti mene ne voliš."

    avatar

    21.12.2012. (22:08)    -   -   -   -  

  • Tzar

    "nikada i nisam, i to to dobro znaš..." uz uvjet da ste gledali Bobo smrade
    garantirano završi sexom!

    avatar

    21.12.2012. (22:23)    -   -   -   -  

  • abc

    Govori se da zene iniciraju 80% rastava braka, a vidim i sam da je vise rastava nego prije 10-ak i vise godina. Imam jednu skolsku kolegicu koja se nedavno rastavila, bila je u braku 6-7 godina ima i dijete... znam da ga je varala i to pouzdano a kada je dobila kompjuter nije se skidala sa FB po cijeli dan i noc, flertovala sa vise njih slala im gole slike(i meni) tko zna sto nije radila. Pocela se muvat sa muzevim prijateljem i odlucila se rastat. Rastala se ona a ovaj muzev prijatelj je odjebao, sad opet vidim da se druze i tako.

    Pitam ja nju sto ces sada, imas 31 godinu, dijete, razvela si se. Kaze ona sad cu uzivat. E pa mene zanima kako te zene koje iniciraju rastavu u kasnim 20-im i ranim 30-im godinama razmisljau. Kako misli uzivat i u cemu? Vrijednost na trzistu im je jako mala, godine, dijete, brak iza sebe itd. Ako je sve vise rastava kako se govori gdje to vodi i kako ce to izgledati za 20 ak godina. Recimo biti ce rastavljenih 20% zena, zivjet ce same, brak iza sebe ,dijete. Pozeljne nece biti, jer vec i sada nemaju neke prevelike opcije uz sve navedeno. I kakav je to zivot, bilo mi je dosadno, zeljela sam flertati, biti pozeljna, mislila sam da ako izadjem iz braka da cu opet biti tinejdzerka, da cu ludovati do zore, opijati se i da ce me decki ganjati. A realnost je totalno suprotna, nitko ih nece, svi vole mlado, lijepo i bez razne prtljage. I kako se takve zene suoce sa stvarnoscu? Ostarit ce same i spavat ce same u hladnoj postelji ali zivjele parole poput ja sam nezavisna, nitko mi ne treba isl.

    Bez braka i djece zivot je obicno sranje, nema nikakvog smisla.

    avatar

    21.12.2012. (23:23)    -   -   -   -  

  • Tzar

    kralju moj život nema nikavog smisla u svakom slučaju - brak ništa ne mijenja... još ti je gore kad oženiš neku takvu glupaču. a takve su sve tako da izbora nemaš.

    eto vidiš ti koja je to bolest u glavi? ali to je sad postao normalan standard razmišljanja - eto dokle je svijet došao. i ide još nagore progresivno...

    al šta je najbolje od svega ona će uvijek nać nekog jadnika koji će je uzet i takvu jer je ignorant beta i nema veze s mozgom ni sa životom...

    ako oćeš u životu osjetit smisao i zadovoljstvo - otiđi u crveni križ, volontiraj u africi, učini nešto za neko dijete napušteno. nabavi mačku, psa, životinju - oni će ti uvijek uzvratiti ljubav cijenjenjem, privrženošću i zahvalnošću. to nikad nećeš dobit od ljudi a naročito ne od žene. današnjim ženama je previše zatrovan um amerikaniziranom propagandom da bi bile sposobne za to.

    igra služi da se nosiš s tim i stvarno radi, ali to je samo krpanje. kao da si dodao neku žicu i premostio sklop koji nevalja. nakon toga radi ali to nije rješenje korjena problema... da je danas došao kraj svijeta kao što su neki najavljivali - to bi bilo rješenje!

    avatar

    21.12.2012. (23:54)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Delta

    Odgovor ovisi o tome u kakvoj si, ako ikakvoj, vrsti veze sa tom zenom i o tome sta zelis svojim odgovorom postici.

    Primjeri:

    a) veza koju zelis nastaviti produbljivati i zelis da postane dugotrajna, ili se vec radi o dugoj vezi ili braku: nista ne govoris nego ju samo zagrlis i poljubis i budes njezan. Zasto? Zato jer zeni fali osjecaja sigurnosti s tvoje strane.

    b) ista veza kao ona pod a), ali se sada ne radi o njezinoj nesigurnosti, nego je to najobicniji “shit test” da vidi koliko si cvrst kao muskarac: pogledas ju, sutis, suuuutis…. i kazes “ne budi tako nesigurna” ili “ne radi probleme tamo gdje ih nema”

    c) nova veza do koje ti nije stalo ili je ta zena dio tvog harema pa ti daje “shit test”:
    Ti: pogledas ju, sutis, suuuutis…. i kazes “I?” dok ti na licu titra lagani osmijeh
    Ona: mozda odgovori sa: “Sta i?”
    Ti: “Upravo tako.”

    avatar

    22.12.2012. (00:13)    -   -   -   -  

  • Delta

    Momci hvala na odgovorima, posebno Vuku na varijacijama na temu...

    Ignissu bih htio pohvaliti blog. Isčitao sam ga cijelog u nekih 10-ak dana i može se naučiti puno zanimljivih stvari.

    Htio bih primjetiti da je beta stav u muškaraca predodređen po defaultu, a da se za alfa mora malo poraditi na sebi. (Osim rijetkih primjeraka).

    Jer, logika govori da ćeš uvijek lakše dobiti nešto od nekog ako je taj (žena) dobre volje, nego ako je ljuta ili iznervirana pa slijedom toga trudiš se osobu držati u dobrom raspoloženju i ideš joj na svemu na ruku ne bi li je ne naljutio pa sa tim i prije dobio...

    Na svu sreću zato postoji igra.

    Isto tako pročitao sam negdje (ne nužno na ovom blogu) da se muškarci moraju puno truditi i učiti tehnike zavođenja a žene su sretne jer to ne moraju i imaju sve na pladnju. Možda i jest tako no žene se puno trude oko šminkanja i oblačenja da bi privukle muškarce a mnoge od njih potroše na to i više vremena nego muškarci na igru.

    Jer ako je žena neugledna, neće joj nitko prilaziti a ako muškarac ne igra dobro igru neće imati puno uspjeha. Tako da mislim da oba spola imaju ulagati dosta truda...

    avatar

    22.12.2012. (12:03)    -   -   -   -  

  • Anonimus

    @Delta Što se tiče ovog da oba spola trebaju ulagati dosta truda... pa ne bih se baš složio.

    Žena ne mora biti našminkana niti obučena po zadnjoj modi kako bi bila privlačna muškarcima. Dovoljno je da nije totalno zapuštena i neugledna, što golema većina lako postiže dok su mlade (priča se mijenja kad ostare).

    S druge strane, da bi žena primijetila muškarca dotični mora biti i fizički privlačan (visok, naočit, dobro građen) i imati zanimljivu osobnost te po mogućnosti biti financijski potkovan. I još ispunjavati sto drugih uvjeta. Ali niti to nije dovoljno, jer ako nemaš "ono nešto" dobit ćeš nogu nakon nekog vremena. Dakle još moraš biti i igrač. Ili kreten, jer ih sve više traži kretena.
    Ukratko, muškarac mora uložiti više truda. Poprilično više.

    Evo primjer. Recimo, što se mene tiče, djevojka može biti u običnoj trenirci i bez traga šminke, ali dokle god je vitka (tj. ima žensku figuru) meni je privlačna. Ne kažem da mora biti mršavica, jednostavno pretilost mi nije privlačna. Preferiram više djevojke, ali nije problem ako je niža. Što se tiče frizure može imati dugu kosu ili kratku kosu, nije bitno. Ok, ove kojima dobro stoji kratka kosa su rjeđe. Čak ni lice nije toliko bitno (dobro, osim ako je baš... ha, jbg, gadna). Jedino mi je bitno da nije kučka, sponzoruša ili "moderna" feministica i da se ponaša kao... ha... žena. No velikom broju muškaraca (na žalost) čak niti to nije bitno.
    Žena će pak odjebat muškarca zbog cijelog spektra (u osnovi) nevažnih razloga. Recimo čak sam vidio kako sasvim ok likovi (dakle ljudi koje znam) koji izgledaju iznadprosječno, a imaju nekog vraga i u glavi bivaju odbačeni zbog... pazi sad, hobija. Da, čovjek je dobio odjeb zbog toga što se njegovoj curi nije svidio njegov hobi. A onda je prohodala sa kretenom koji ju tuče. I još je s njim, a kreten nije ni zgodniji ni pametniji ni bogatiji od mog poznanika.
    Eto... toliko o ženama. Naravno, to nije jedini primjer na kojem temeljim svoje stavove. Baš obrnuto, toga ima jako puno i čini mi se sve više.

    avatar

    22.12.2012. (16:15)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    @ Delta: Imaj na umu da ti ona to nikad ne bi rekla da to stvarno misli.

    avatar

    22.12.2012. (17:24)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    @ Anonimus: Amen, brate! Za ženu je dosta da je iz njezinog izgleda i ponašanja očito da je normalna žena, i to je to. Ali prosječni muškarac je jednako neurotičan kao i prosječna žena.

    @Igniss: Sjajan post. Još samo kad ne bi tako doslovno prevodio idiomatske fraze ("imam oči samo za tebe" baš i nije u duhu hrvatskog jezika), di bi ti bio kraj... :-)

    Da dodam par sjajnih alfa-izjava mojeg Beta dečka:
    Ja: Jel mi guzica izgleda veliko u ovom?
    On (vragolasti smiješak): Ma, ogromno!

    Ja: Volim te...
    On (vragolasti smiješak): Ma, ko te išta pitao! (i slijedi seksi ugriz ili nešto slično).

    Ispadne baš dražesno i rastopim se, a opet nije ljigavo.

    avatar

    22.12.2012. (17:39)    -   -   -   -  

  • Anonimus

    @Samohrana majka
    Prosječan muškarac ne može biti jednako neurotičan kao prosječna žena. Jednostavno, stvar je u hormonima, a oni kod spolova nisu isti. :)

    avatar

    22.12.2012. (18:59)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    @ Anonimus: Uvijek to zaboravim :-)

    avatar

    22.12.2012. (19:29)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Samohrana majka: znam, to je uvijek problem. Neki su lako prevodivi, dok su neki apsolutno brutalni. I do dan danas me muči imenica "cuckold", odnosno pasivni glagol "cuckolded".

    Ipak, moj najsjajniji uspjeh je definitivno "Al' ono fakat! Tvoja pi*ka je super!"

    avatar

    22.12.2012. (22:00)    -   -   -   -  

  • Cakana

    Offtopičarin, ali Ignisse, moran upitat, kako si onoj ženi od 25 kg dodijelio velikih 2/10 bodova i kako bi onda izgledala žena za 1/10? :D Bi li bila živa uopće? :)))
    Aj sad reci 'Zato što preferiram malo mršavije' :D

    avatar

    22.12.2012. (23:27)    -   -   -   -  

  • Igniss

    To je samo internet žargon. Ne znam zašto 2/10, a ne 1/10, da budem iskren. 2/10 mi nekako zvuči bolje zato što nije toliko ekstremno da je odmah vidljivo da je parodija.

    Inače da, pretpostavljam da bih (ako bih bio prisiljen, život mi ovisio o tome i imao pristup tableti Viagre), radije odabrao nju s BMI-em 10 nego neku s BMI-em 40. Ali to je već scenarij iz 'Slagalice strave XYZ'...

    avatar

    23.12.2012. (00:19)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Cure koje vole kretene 6: Hrčak svih hrčaka

    p.s. htio sam napisati još nešto opširno na Tzarove, Deltine i abcove komentare, ali trenutno sam u žurbi. Nadam se uskoro.

    avatar

    23.12.2012. (01:17)    -   -   -   -  

  • Tzar

    evo ti jedna ljepotica: meet The Mummy

    avatar

    23.12.2012. (08:56)    -   -   -   -  

učitavam...