Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT (

    Pogledajte žestok napad na Bajića u Saboru

    16.10.2012.

    BEZ DLAKE NA JEZIKU

    'Da u Hrvatskoj funkcionira trodioba vlasti, vas bi gospodine Bajiću ovaj Sabor razriješio dužnosti, a nakon toga bi vas po izlasku iz zgrade represivni aparat uhitio i predao pravosudnim tijelima', samo je dio verbalnog napada iz redova HDSSB-a na glavnog državnog odvjetnika.

    avatar

    17.12.2012. (09:56)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT (

    ŽIVJELA MAFIJA, SABOR I MLADEN BAJIĆ!

    16.10.2012,

    Mladen Bajić istupio je nervozno pred saborske zastupnike, no ubrzo je shvatio da neće biti nezgodnih pitanja. SDP ga je pohvalio kao i HNS, te HDZ su mu pružili veliku podršku.

    Iako imaju brojne dokaze i javnost im se obraća svaki dan, nitko pa ni Dragutin Lesar nije bio konkretan niti nabrajao do sada zataškana kriminalna djela i istrage.

    Dragutin Lesar ništa konkretno osim kažnjavanja poslodavaca nije tražio, nije dao podršku Bajiću, ali zatrpan materijalima o nefukcioniranju DORHA i USKOKA u visoko korupcijskim postupcima, potpuno je podbacio.

    avatar

    17.12.2012. (10:00)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT (

    “Živjela mafija i Mladen Bajić, živio HRT, Agrokor, Orešar, Sanader, Stipe Mesić, Ivo Josipović, Karamarko, ACI, EPH, STYRIA, Zagrebačka banka, živjela mafija koja plaća Bajića, bio bi moj cirkuski pozdrav pred svim cirkusantima u cirkusu zvanom Sabor RH.”

    avatar

    17.12.2012. (10:01)    -   -   -   -  

  • ŠTIT (PEZER)

    SRAMOTA ŽIVA OD DRŽAVNOG KRIMINALNOG SUSTAVA...

    avatar

    17.12.2012. (10:03)    -   -   -   -  

  • ŠTIT (PEZER)

    OTAC OD MLADENA BAJIĆA JE PARTIZANSKI KOLJAČ A OVAJ SIN PRIČA NAM O PRAVDI??? ŽIVO RUGLO I SRANJE...

    avatar

    17.12.2012. (10:09)    -   -   -   -  

  • ŠTIT (PEZER)

    NEDAVNA najava vlade o gašenju istrage u "slučaju Kamensko" nikog nije iznenadila. Logičan je to slijed događaja nakon imenovanja Ranka Ostojića ministrom unutrašnjih poslova. Ostojić, naime, živi u stanu tvrtke "Com.Com d.o.o." čiji se vlasnik Ninoslav Pavić s grupom kontroverznih zagrebačkih poduzetnika u listopadu 2010. pokušao domoći najvrjednije nekretnine u posjedu "Kamenskog", tvornice i upravne zgrade u Reljkovićevoj ulici.

    O toj se poslovnoj transakciji već godinu dana vode složeni policijsko-državno odvjetnički izvidi, ali bez vidljivih rezultata. Prema podacima same policije, objavljenim još u studenom prošle godine, u toj je transakciji sporna i uloga tvrtke "Com-Com". No, daleko je spornije to što se ministar unutrašnjih poslova boraveći na toj adresi našao u mreži odnosa s onima koje je sam proglasio nositeljima organiziranog kriminala u Hrvatskoj!

    avatar

    17.12.2012. (10:14)    -   -   -   -  

  • BJELOVAR

    Mladen Bajić: Čovjek čija govna ne SMRDE!?

    U OVOJ državi najbolje je biti Mladen Bajić. Prisvajati zasluge i delegirati krivnju. Uživati podršku vladajuće politike i većine medija. Podložnost vlasti prikazivati kao olakotnu, a ne otegotnu okolnost. Policiju optuživati za neefikasnost, a sudove za nekompetentnost.

    Biti najmoćniji čovjek u državi. Biti onaj kojeg se boje, onaj koji zna sve o svima i može sakriti svašta o svakome. Onaj tko osvaja treći uzastopni mandat.

    avatar

    17.12.2012. (10:21)    -   -   -   -  

  • CRNI

    OTAC MU RANJO POKLAO 3000 HRVATA U ČAZMANSKOJ ŠUMI A SIN SAD GLAVNI...

    Nadzor nad radom policije zatražio je i Miroslav Tuđman, predsjednik saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost i unutarnju politiku.

    avatar

    17.12.2012. (10:44)    -   -   -   -  

  • CRNI

    FRANJO, FRANJO,.., PROKLETI FRANJO, MAJOR ONA-e..

    avatar

    17.12.2012. (10:45)    -   -   -   -  

  • CRNI

    Igor Dragovan, potpredsjednik saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost i unutarnju politiku.

    MA, SVE ŽIVO SRANJE,

    avatar

    17.12.2012. (10:49)    -   -   -   -  

  • "U Štit !"

    IVO SANADER je ispunio obećanje.

    "Lopovi, lupeži i kriminalci, kao i oni koji daju i primaju mito, neće više mirno spavati. I to je odlučna poruka, dragi prijatelji", grmio je bivši premijer s govornice Izvještajnog sabora HDZ-a, održanog 30. lipnja 2007. godine u dvorani "Dražen Petrović".

    Pet i pol godina kasnije, sudac Županijskog suda Ivan Turudić obavio je formalnost. Izrekao je nepravomoćnu presudu Ivi Sanaderu od deset godina zatvora zbog primanja mita u slučajevima Hypo i Ina-MOL.

    avatar

    17.12.2012. (11:06)    -   -   -   -  

  • nikica

    Obavještavamo gosp. Branka Stojkovića, vođu pokreta Štit, da i on može, ukoliko je homoseksualne ili biseksualne orijentacije, postati sretnim podanikom Njegovoga Veličanstva Dalea Andersona Prvoga, slavnoga cara blaženoga Gay i Lezbijskoga Kraljevstva Otoka Koraljnoga Mora, uzdanice LGBT-puka svijeta.

    avatar

    17.12.2012. (11:27)    -   -   -   -  

  • ŠTIT 15.02.2000.

    Obruč istine se oko Mesića steže te će prije ili poslije gotovo svi hrvatski mediji shvatiti tko je ta osoba.

    Bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić smatra da Hrvatska treba da sprovede odredbe Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina na osnovu koga bi se kao službeni jezik i pismo u Vukovaru bila ćirilica..

    avatar

    18.02.2013. (08:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...