Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Lovro

    Nije s epojavio protivnik za treću ploču, a zamjena je bio niže rangiran od četvrte ploče kojaje već započela partiju. U dogovoru sa njihovim kapetanom i voditeljem lige, odlučeno je da se partija na 4. ploči proglasi nevažećom. Taj je igrač prešao igrati na 3. ploču i odigrao partiju, no ni zamjena se nije pojavio pa je Zvonko dobio bod bez borbe.

    Ja nisam baš najbolje igrao. Kroz partiju sam imao manje bodova na ploči, ali puno čvršću poziciju. Kada sam trebao pretvoriti snagu svojih grupa u bodove, previdio sam protivnikov rez na lijevoj strani koji je bio jako velik. Nakon toga, on je vodio. Pokušao sam iskoristiti sovju snagu u borbi, no nije upalilo. Pred kraj, protivnik je umjesto da poveže svoje grupe i pusti meni nešto bodova u centru(uz koje gubim partiju ako ne napravim nešto dramatično u gornjem lijevom kutu) odlučio uništiti moj centar. Vjerojatno je to bio njegov previd. Nakon toga je nastao komplicirani semeai, no protivnik je napravio više grešaka nego ja i izgubio grupu, a time i partiju.

    avatar

    13.12.2012. (20:58)    -   -   -   -  

  • Lovro

    U svakom slučaju, nisam zadovoljan svojom igrom :)

    avatar

    13.12.2012. (20:59)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Lovro - ... ali ti si, po mom viđenju, ima poziciju sa puno više dobrih mogućnosti, koja se vještom igrom može pretvoriti u dobitak. . ... :)

    avatar

    14.12.2012. (11:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...