Njamiiii...ja neki dan radila paštetu od slanutka, tunjevine..majoneze..itd...al ovo godiiiinama nisam jela.....mama je pravila često kad sam bila mala...to je bila sirotinjska hrana zimi....
09.12.2012. (21:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E ovo je Pašteta, a ne ono što jedemo iz konzervi. To iz konzervi, tubi, umjetnih crijeva etc.,naime, dobilo je ime kad je neki mesni tvroničar rekao gledajući neiskorištene djelove životinjskog leša: "Pa šteta da ovo propadne!" i naložio tehnolozima da nešto od toga naprave. Tako je nastala pa-šteta ili skraćeno pašteta :-)!
10.12.2012. (13:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kako mirišu čvarci, ajmeee. Dovoljni su i samo čvarci. A što se čuvanja tiče, nebi oni meni povukli miris, bez brige. Nekada davno smo ih često topili. Znala je mat, slavonka, i salenjake napraviti.
10.12.2012. (20:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
I kod nas rade sličnu paštetu od čvaraka. Lijepo izgleda ova tvoja. Nikad mi neće biti jasno zašto su čvarci tako skupi. Ah, da mi je sad par čvaraka i češki kruh!
10.12.2012. (22:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Taj "štos" sa čvarcima je moja baka kod nas uvela prije jedno 20 godina i moram reči jedno vrijeme smo se zasitili tog namaza. Možda ove godine probam ponovo makar mi je cijena tog masnog blaga povisoka.
11.12.2012. (10:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
geomir
Pa baš šteta!!
Da ja ne znan kuvat ka ti!! :-)))
09.12.2012. (19:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
Ma vidi, počeli smo se i bahatit! :D
Još sam neki dan patila nad tvojim tanjurom sa zagorskim specijalitetima, a sad još i ova egzibicija! tc tc :)
09.12.2012. (20:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Znam da je ovo dobar recept za paštetu od čvaraka. Radimo gotovo istu takvu, i obavezno na luku ispržimo jetra, jedino ne stavimo čvarke ;)
09.12.2012. (20:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
moj tata je uvijek radio cvarke tako da ja nemam pojma kako se rade ,a volim ih ,mmmm
09.12.2012. (21:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ericca_35
Njamiiii...ja neki dan radila paštetu od slanutka, tunjevine..majoneze..itd...al ovo godiiiinama nisam jela.....mama je pravila često kad sam bila mala...to je bila sirotinjska hrana zimi....
09.12.2012. (21:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
blogdogg
aj mi negdje utopi screenplay za crtić...već kad nema onog Vukotića. Dobar tek ekipa! Servus!
09.12.2012. (22:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mocvara
... nikad jela te mixane cvarke, steta ih i tako izumiru, sve manje ih je ono mesnatih, dobrih
10.12.2012. (00:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mickwar
paštetu je potrebno napraviti ako su čvarci izgubili svježinu ili ako su inače bili predebeli, loši.
čvarci, najbolje svježi.
10.12.2012. (02:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
zivjeli cvarci..
10.12.2012. (08:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
Čvarak je znanstvena činjenica!
10.12.2012. (11:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
semper_contra
E ovo je Pašteta, a ne ono što jedemo iz konzervi. To iz konzervi, tubi, umjetnih crijeva etc.,naime, dobilo je ime kad je neki mesni tvroničar rekao gledajući neiskorištene djelove životinjskog leša: "Pa šteta da ovo propadne!" i naložio tehnolozima da nešto od toga naprave. Tako je nastala pa-šteta ili skraćeno pašteta :-)!
10.12.2012. (13:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Kako mirišu čvarci, ajmeee. Dovoljni su i samo čvarci. A što se čuvanja tiče, nebi oni meni povukli miris, bez brige.
Nekada davno smo ih često topili. Znala je mat, slavonka, i salenjake napraviti.
10.12.2012. (20:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
I kod nas rade sličnu paštetu od čvaraka. Lijepo izgleda ova tvoja. Nikad mi neće biti jasno zašto su čvarci tako skupi. Ah, da mi je sad par čvaraka i češki kruh!
10.12.2012. (22:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mickwar
skupi?
ponuda - potražnja
10.12.2012. (23:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Angie Photography
neznam zašto se nikada nisam usudila pojesti te čvarke...
10.12.2012. (23:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Taj "štos" sa čvarcima je moja baka kod nas uvela prije jedno 20 godina i moram reči jedno vrijeme smo se zasitili tog namaza. Možda ove godine probam ponovo makar mi je cijena tog masnog blaga povisoka.
11.12.2012. (10:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Uf, da mi je cvaraka!
12.12.2012. (19:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Alex, puno si mi pomogao s odabirom, hvala ti. Daj već makni post o čvarkama, stalno moram sliniti, hahaha.
12.12.2012. (21:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...