Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (40)

Marketing


  • shame

    Najbitnije je da ste i vi i oni počeli dobacivat s Malim Mrckom !?!

    avatar

    08.12.2012. (20:38)    -   -   -   -  

  • radmilo

    Vrgoračke su novine oporbe. Oporba ih financira, a urednika i zamjenika dobro plaća. Nisu poslušni ali su dobro plaćeni. Novca im ne manjka.

    avatar

    08.12.2012. (21:19)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Vas dvojica očito ne shvaćate bit teksta. Ovdje raspravljamo o načinu raspoređivanja proračuna za udruge. Ako nemate o tome što reći, radije ne govorite ništa.

    avatar

    08.12.2012. (22:03)    -   -   -   -  

  • maca

    "... Gospodo, 21. je stoljeće. Europski totalitarizmi su propali rušenjem Berlinskog zida prije dvadesetak godina. Ili se demokratizirajte u radu ili odlazite!"

    Taj apel je sintagma onoj poznatoj, kada je neki lopov povikao: "Drž'te lopova!"

    avatar

    08.12.2012. (22:23)    -   -   -   -  

  • lovac na jelene

    sramotno je da moraš bit podoban da bi bilo šta radija u ovom gradu. nećemo nikad naprid dok vlast ne shvati da joj je potriban svaki čovik da bi se izvukli iz ovoga siromaštva.

    avatar

    08.12.2012. (22:31)    -   -   -   -  

  • konkretno pitanje

    Borise, Željko, Ivica, u šta se potrošili 400 proračunskih milijuna u zadnjih 12-13 godina?

    avatar

    08.12.2012. (22:39)    -   -   -   -  

  • sezonac

    A šta će vama novci, ima vaš gazda koliko god treba i vama neće zafaliti. Nemoj kukat bez veze, dobro ste plaćeni, koliko ljudi ima da nemaju posao ni plaću.

    avatar

    08.12.2012. (22:53)    -   -   -   -  

  • ST

    blogeru, nema koristi od pisanja. za vrgorac nema nade, guba je to.

    avatar

    08.12.2012. (23:01)    -   -   -   -  

  • ST

    ja sam to skonta prije 15 godina i otiša bez okretanja.

    avatar

    08.12.2012. (23:03)    -   -   -   -  

  • xxl

    VRGORAC - GRAD BEZ NADE

    avatar

    08.12.2012. (23:16)    -   -   -   -  

  • pere

    Vrgorac je septička jama u kojoj je samo govnima dobro. Zato put podnoge- bez osvrtanja

    avatar

    09.12.2012. (02:13)    -   -   -   -  

  • vrgorac

    branko, tako ti je to oduvijek. ako si dobar sa nekim od trojice na vlasti, oni ti dadu nešto novca 5-10 tisuća kuna ili možda više, ako nisi, nećeš dobit ništa. Uopće ih ne briga za šta ti novci idu, nema to ono ko u drugim gradovima da ti daš projekt, a oni novac, pa da to koristi kulturi ili društvu grada.

    avatar

    09.12.2012. (10:06)    -   -   -   -  

  • mantra

    šta će ti dat pare da širiš komunističku demagogiju i praviš kult ličnosti bobanaca i pivaca? zar stvarno misliš da je netko toliko lud?

    avatar

    09.12.2012. (11:04)    -   -   -   -  

  • mjesni odbor

    Vidi ti ovih hdz-ovih poslušnih što su opet počeli pokazivat očnjake. Pljuvali ste po Pivcu 2009. a sve vas je zaposlija u zadnje dvi tri godine. posebno mi je ostala u pameti jedna gospođa iz povjerenstva izbornog u dusini. divljala je 2009. na izborima protiv svih koji nisu bili hdz, a danas radi u pivaca. šta je, matković nije održao dano obećanje?

    avatar

    09.12.2012. (12:17)    -   -   -   -  

  • lokalpatriot

    Mozda je to ona sto joj muz radi u opcini, hadezeovac, pa su se takticki rasporedili. A kada su ga pitali da stogod napravi za vrtic u dusini on je reka da njegova dica idu u vrgorac u vrtic. Eto toliko

    avatar

    09.12.2012. (13:13)    -   -   -   -  

  • Đabalebaroš

    Koda bi vi drugačije radili kad bi došli na vlast ko vas ne zna.Novost je da bi se ipak lendić vratia skupa sa slavoljubom i antifašistima dogovoreno u tina!

    avatar

    09.12.2012. (13:18)    -   -   -   -  

  • vi nema te pojma

    jeste vi čitali lipo gori izgleda da niste

    avatar

    09.12.2012. (13:48)    -   -   -   -  

  • mjesni odbor

    @lokalpatriot, ne znam, samo komentiram što vidim. a vidi i cili vrgorac. teško se išta u vrgorcu skrije. pa i ovakvi i onakvi obrazi.

    avatar

    09.12.2012. (14:10)    -   -   -   -  

  • čačak

    ma sve vas triba otrat da kopate u čačkove peči

    avatar

    09.12.2012. (14:27)    -   -   -   -  

  • kako to

    Informaciju da se u Komunalnom zaposlio mladi stručnjak Goran Šeremet, bloger naravno nije komentirao. Zaposlili su ga ,naravno vladajući. Ne daj bože da je zaposlen neki član hdz-a . bilo bi bar 57 pljuvanja. Čestitke našem ditetu koje se vratilo u Vrgorac!

    avatar

    09.12.2012. (14:45)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @maca, samo Bog zna što si htio reći.
    @ST, uvijek ima nade.
    @đaba, prvo, ovdje na mom blogu ne postoje "vi", nego samo "ja". Znam da si navikao na čoporativnu ideologiju u kojoj samo postoje crne i bijele ovce u dva suprotstavljena tora, ali to ipak ne ide tako. A "ja" nemam nikakve želje biti dio izvršne vlasti ovoga grada, jer ja nisam političar i nemam previše volje za umoljavanjem narodu dajući njegovim lošijim članovima određene nezaslužene povlastice. Jer kada bi tamo i bio, prvi dan bi potjerao pola neradnika sa gradske sise, a to u politici ipak ne ide tako, jer se u politici živi od glasova, stvarnih ili fiktivnih, svejedno. Pa ću zato političku borbu prepustiti drugima, onima voljnima pristati na takve kompromise. A ako se netko poželi mojih usluga, dobro zna što može očekivat. Već prvi dan.
    @mantra, iz tvoga komentara iščitavam da si u najmanju ruku akademik, pa te molim da nama ostalim pojasniš što je to "komunistička demagogija" i gdje je u Vrgoračkim novinama nalaziš? Da bi znao što je "komunistička demagogija", valjalo bi znati i što je to komunistička ideologija, pa te molim da nam i to objasniš. Danas ljude žive brzim i stresnim životom, nemaju vremena za čitanje debelih knjiga, pa je od neprocjenjive koristi kada naiđu na hodajuće enciklopedije poput tebe voljne objasniti i definirati različite pojmove. Unaprijed ti zahvaljujem.
    @mjesni odbor, zanimljiva pojava, zaista. Ali zapravo očekivano. Naša vlast jest "sposobna", ali ipak nije bila u mogućnosti zaposliti 50 žena na obećana mjesta čistačica, i još toliko na obećana mjesta na naplatnim kućicama.
    @kako to, kao i mnogi neobrazovani pojedinci ili oni koji se samo prave ludi, ti ljude koji ne odgovaraju tvom nazovi-svjetonazoru, automatski trpaš u istu vreću. Pretpostavljam da za osobu koju spominješ smatraš da spada u tu "oporbenu" vreću (kao što spadam ja) pa mi prigovaraš zašto ne spominjem njegovo zapošljavanje na mjestu o kojem govoriš, a o čemu ne znam dovoljno.
    Osobu koju spominješ osobno ne poznajem, niti znam kako fizički izgleda, kao ni kakvi su mu politički stavovi, niti koga politički preferira u Vrgorcu, ali bavim se novinarstvom pa ipak dobro znam tko se u Vrgorcu ističe po otvorenim oporbenim stavovima i tko kritizira postupke trenutne vlasti, pa ti relevenatno mogu reći da spomenuta osoba nije među njima.
    Kako nisam član niti jedne stranke, niti to planiram biti, jer ne volim plafone ni kišobrane, mogu ovdje otvoreno konstatirati da sam u desetke navrata odgovornim osobama u SDP-u Vrgorac, ranije i danas, govorio da članovi te stranke (a da uopće ne znam je li osoba koju spominješ član te stranke, niti ima li ikakve veze sa ovom pričom) koji paktiraju sa vladajućom trojkom, ne mogu biti članovi SDP-a, jer time stranka dolazi u opasnost da ju povijest optuži za sudioništvo u uništenju Vrgorca, u čemu ona ipak nije sudjelovala u zadnja dva desetljeća, već su u tome eventualno sudjelovali njezini pojedini članovi zaraženi oportunizmom i konformizmom. Iz tvoga komentara @kako to, zaključujem da je spomenuta osoba stručnjak. Ako je to zaista tako, podupirem njezino zapošljavanje, kao i zapošljavanje svakog mladog stručnjaka u Vrgorcu, ali uz nadu da neće dopustiti da ga netko poklapa po ušima, već da će mu misao vodilja zaista biti struka o kojoj govoriš, a koje će od Nove godine u Komunalnom puno trebati, ako želi opstati. Dobio sam prekjučer materijale za slijedeću sjednicu Gradskog vijeća, a gdje se nalazi i prijedlog proračuna, i dobro znam da će 2013. biti teška za sve one koji su na bilo koji način vezani za gradski proračun.

    avatar

    09.12.2012. (15:36)    -   -   -   -  

  • za ideale ginu budale

    u nedostatku satiričnog programa na tv-u bar se vašim komentarima čovik može pošteno nasmijat

    avatar

    09.12.2012. (15:38)    -   -   -   -  

  • U jo

    kako to@nek si im reka,a đabalebaroš sad će to bit ekipa za pobjedu mlada nada slavoljub i oni drugi što je bija u saboru pa nije ni progovorija uhh

    avatar

    09.12.2012. (15:39)    -   -   -   -  

  • vrgorski

    Di su nestali mladi SDP-ovci? Svi odselili iz Vrgorca. Oće li se vraćat prije izbora? Ili će samo prid izbore doć prodavat maglu po Vrgorcu, pa posli izbora opet nazad u Split, Zagreb i ostale gradove i tamo se družit s mladim vrgorskim HDZ-ovcima i govorit kako u Vrgorcu ništa ne valja.

    avatar

    09.12.2012. (17:01)    -   -   -   -  

  • cool

    @vrgorski, hahahah zbog tih jednih i drugih još više cijenim one koji se vrate sa diplomom.

    avatar

    09.12.2012. (18:55)    -   -   -   -  

učitavam...